Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umarım ONlar anlaşma sağlamaya çalışırken biz de diğer transferleri sessiz sedasız yaparız.

arkadaş bir taraf yalan söylüyor ben buna kızıyorum.

moratti: gs ile anlaştım

ünal aysal ve yöneticler : müspet %99-95 diyor. senjderin kararını bekliyoruz diyor.

snejder: ben süre istiyorum vss.

eşi: bilmediğiniz durumlar var gibisinden konuşuyor..

olay geliyor moratti-snejder arası reklam parası muhabbetine.

Yaw yönetimi nekadar çok eleştiren biriyimdir bilirsin. Ama bu transfer farklı bir transfer. Bu transferi gerçekleştirmek için gerekirse taraftara yalanda sölenir. Kolay değil dünyada mevkisinin ilk 10adamından birini alıyoruz.

yengeye parasını biz verelim mi diye yazalım bari

ya benim anlıyamadığım bişi var.madem biz sneijder ve interle anlaştık.resmen imzayı atması lazım. kendi aralarındaki sponsorluk durumunu mahkemedede çözerler. bizim imza ile bi alakası yok bence bu durumun

morattiye email atma zamani gelmisdir beyler

gucumuzu gosterelim

inter binasina paso yardiralim

Moratti elin garibinin ahını alacan ver şunun parasını..

yalnız biz on numara adamın üzerine düşüyoruzda defansı unuttuk ujfa tekrar sakatlandı semih dany iki tane adam kaldi resmen gökhan hakan sabri oyuna girince ne kadar katkı olabilir

bizimkiler sneijderi biliyor interle arasındaki problemn bitmesini bekliyor bence diğer transferler için ugrasıyorlar rahatça biz burda sadece sneijderi düşünüyoruz

Bu surecin bizim yuzumuzden uzamadigi asikar yengenin yazdigi msjlara bakacaksak. Zaten ondan bizim yoneticiler bu gun bu saat karar vercek felan dediler is arap corbasina dondu bu imaj parasimidir nedir yuzunden. Bizim yoneticilerde bukadar uzayacagini beklemedi. Kisisel gorusum.

Transfer Nöbeti

Simdi de twitterdan "muratti adamin parasini ver" diye twitler gelirse hic sasirmam.

sayın eşşek surat moratti topcunuza peresını verınız:)

ya benim anlıyamadığım bişi var.madem biz sneijder ve interle anlaştık.resmen imzayı atması lazım. kendi aralarındaki sponsorluk durumunu mahkemedede çözerler. bizim imza ile bi alakası yok bence bu durumun

O zaman Sneijder kafasını veremez.. Olmaz....

aslında gazı verip Gattuso yu salmak lazım morattinin üstüne

Bu surecin bizim yuzumuzden uzamadigi asikar yengenin yazdigi msjlara bakacaksak. Zaten ondan bizim yoneticiler bu gun bu saat karar vercek felan dediler is arap corbasina dondu bu imaj parasimidir nedir yuzunden. Bizim yoneticilerde bukadar uzayacagini beklemedi. Kisisel gorusum.

arap çorbası ney hacı

Olmaz olur mu. Tüm durumu doğru varsayarsak Sneijder'in elindeki tek koz " bak gitmem söke söke alırım paramı " dır.

Beyler corleonelerle irtibata geçtim sakin olun

Ekli dosyalar

• 9(65).webp
    9(65).webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 73

Ulan herkes de adamın karısına tweet atıyor. Atmayın yanlış anlar sonra gelmez falan. 1-2 tane atın tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt