Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder bosuna bekliyor aslinda. Simdiye kadar bi Ingiliz kulübü teklif yapmadiysa daha da yapmaz zaten. Zaten Ingilizler de biliyor Sneijder'in durumunu, teklif yapsalar bile istediginin cok altinda olacaktir. Bunu kabul ederse bilemem. Simdi bu bizi bekleterek kendini akilli saniyor, oysa adam gibi teklif yapan tek takim biziz. Biz de teklifimizi geri cekersek ayvayi yer Sneijder. Tamam, ligimiz hic iyi degil ama Galatasaray da kötü veya kücük takim degil. Her sene CL, Türkiye'de sampiyonluklar, taraftarlarin kahramani olmak, istedigi para.. bunlari bu durumda red etmek aptalliktir.

Galatasaraylı yönetici Refik Arkan'ın Sneijder için gece saatlerinde geç de olsa karar belli olacak açıklamasından sonra heyecan artıyor.

Bunu ne zaman söyledi varmı böyle bişey

Bana bişey oluyo midem gurulduyo , kalbim küt küt mutlu bana bişey oluyo mutluuuuu

Evlat olsa sevilmez... Nursuz..Sinsilik var bunda..

934738-15452754-640-360.jpg

Gayet yakışıklı adam bence

Eren Mutlu ‏@ernmtl

Unit Group'a ait Bombardier Challenger 604 tipi TC-ASL kuyruk tescilli uçağın saat 18:20'de IST > Malpensa uçtuğu bildirildi!

Ynt: Transfer Nöbeti

Moratti evladim olsan eldivenle severim

Transfer Nöbeti

Sneijder bosuna bekliyor aslinda. Simdiye kadar bi Ingiliz kulübü teklif yapmadiysa daha da yapmaz zaten. Zaten Ingilizler de biliyor Sneijder'in durumunu, teklif yapsalar bile istediginin cok altinda olacaktir. Bunu kabul ederse bilemem. Simdi bu bizi bekleterek kendini akilli saniyor, oysa adam gibi teklif yapan tek takim biziz. Biz de teklifimizi geri cekersek ayvayi yer Sneijder. Tamam, ligimiz hic iyi degil ama Galatasaray da kötü veya kücük takim degil. Her sene CL, Türkiye'de sampiyonluklar, taraftarlarin kahramani olmak, istedigi para.. bunlari bu durumda red etmek aptalliktir.

Bunları açıp kendisine de anlatırmısın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt