Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan şöyle bi uyuyalım dedik bugün ,yine haram oldu hea

çok fazla sayıda aramıza yeni katılan renktaşlar oldu ilk mesajlarıda transfer nobetine :rolleyes:

Bu konuda maalesef bir bilgim yok. Sallamayim simdi ama tahminim o ki imza attirmak icin cabalayacaklardir.

Farklı olacak ama yönetim ile Fatih Terim arasında bazı yerlerde yazıldığı gibi problem var mı.Ünal Aysal'a güvenebilirmiyiz, yoksa Terim'in istediklerini almamak için olmayacak duaya amin mi diyoruz.

Bu yazdıklarımı tamamen Abdurrahim Albayrak'ın röportajında ki huzursuz halinden çıkardım.

Sizin bir bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Bahadır kurtlar vadisindeki palanın yigenı

Uyuyacaktım la saat 1deki uçak çıktı şimdide:(

Ben çıkıyorum diye şimdi gece her şey olur beyler rahat olun.:b5:

abiiii uyuyamadık yine istesemde uyuyamam o uçak bi sneijderle inmesin dahada inanmam duyumculara

Sanırım Sneijder şuanda valizini hazırlamış yengeyle vedalaşıyo havalimanında :yenieek:

Liverpool un bize pahalı geldi açıklamasından sonra Anzide bize ucuz geldi diye açıklama yapmış.

ders her zaman çalışılır beyler ama Sneijder transferi bir kez gerçekleşir:cool:

imza: profesyonel bir öğrenci kardeşiniz

arkadaşlar bildiğim kadarı ile bahadır çokişler GSTV de muhabir kulisi programındaki yazarlardan birisi birazönce reklamında gördüm bende

Sneijder onlara kırk doğurtur yine imzalamaz.Umarım imzalar ama adamın kanında var 2 gün kala İntere gitmiş :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt