Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bıraksınlar havaalanına giden bile yoktur..Niye yayın yapmıyorlar o zaman havaalanından kimsenin gittiği yok hepsi şerefsiz..Giden eden yoktur beyler ona da inanmayın

Uçakta trabzonlu gazetecinin ne işi var safi yalan.Havalimanına gerçekten giden olmuşsa yazık

Havaalanında alınan herhangi bir özel güvenlik önlemi falan yok.

Off yalan haberde bile hava alanı böyleyse, gerçeğinde nasıl olur bilmiyorum. İnşallah gelirse, geliş saatini açıklamak gibi bir hataya düşmezler. Aksi durumda gediğine pişman olur Sneijder :o

Beyler Allahinizi severseniz yapmayin su reyting maymunlarina prim vermeyin. Hakem eskisi Ahmet,Ayi Yogi Sinan, Kaptan Magara adami Rasim,Dalkavuk Ertem...Su kadroya bakin lan bunlar gelse bana sen adam gibi adamsin dese adamligimdan supheye duserim ne basiretsiz bi herifmisim derim kendime..Yapmayin prim vermeyin soyle tiplere.

Ya arkadaslar yönetim neden cıkmıyor acıklama yapmıyor...!!

beyler herkez twitter dan yazsin kimse hava limanina gitmesin oyuna gelmeyelim rezil etmesinler GS i

Net Bilgi yok. KIMSE HAVALIMANINA gitmesin.

Timsaha getirmek için uğraşıyorlar galiba nontvsporda bile hiçbir şey yok.

Sky Itallia muhabiri Manuele Baiocchini: "Inter ile Soren Lerby 15 Ocak Salı günü son pürüzleri gidermek için bir kez daha görüşecek.Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun: "Benim böyle bir durumdan haberim yok. Galatasaray taraftarı havalimanına falan gitmesin"/sporx

Bu habere 1gr dahi inanan varsa ağır olacak ama aptaldır maldır arkadaş.

Dinimiz diyor oku ! Anla ! diyor. Daha karısı bugün "ne olacak ilerde belli olur" diyor. Forumu kuş basmış acil temizlik istiyorum bir veteran olarak. Rezillik. 2-3 ergenin gazına geliyor bırak bizimkileri tüm medya. Oğuz Altay ağır malsın kardeşim kusura bakma.

Beyler hangi terminale inecek, ben şu an Atatürk Havaalanına geldim. Hava çok soğuk bu arada.

hava alnı önünde görüntü versinlerr... madem orda ise yayıncıları..

geliyor olsa bile özel uçakla geliyor ....

Yav şeref abi yatın uyuyun demedimi 1 saat önce? Siz ne inanıyorsunuz bunlara yaaa:SS: yarın italyaya gideceklermiş işte sabırlı olmak lazım,,

Afakanlar bastı iyice yaw :mad: Sneijder geliyor diye ortaya attılar bir taş.Şimdi kalkmış beşiktaş konuşuyorlar.

ya kulüpten hiç bir kimse bir açıklama yapmaz mı ya. yalanlayında millet timsaha gelmesin kardeşim

havaalanına gitmek mi kaldı bırakmak lazım bu hareketleri

abi gitmeyin galatasaray taraftarını rezil etmek için yapıyolar yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt