Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şerefsizler dalga geçiyor arkadaşlar ya gülüyorlar pis pis inanmayın böyle şerefsizlere.

Renktaş neyle dalga geçecekler ?

Hava alanında o malların sandığı gibi insanlar mı var ? yok

neyle dalga geçiyorlar onlar önce kendi başarısızlıklarını bir an için olsun unutabilmek için kendi çapında kendi zeka seviyelerine uygun böyle basit oyunlarla insanları kandırmaya çalışma çabalarındaki eziklikle dalga geçsinler.

Ne gerizekalı insanlarla rekabet ediyoruz ya türkiye ye o anlamda timsah lafını getirenler kendileri bir de timsah diye dalga geçicekler :D

Size iyi geceler, ben yatmaya gidiyorum, tıpkı Sneijder ve Yolanthe gibi (sadece benim yanımda hatun yok:rolleyes: ). Boşuna beklemeyin...

Ufak bir kuş baskını var, tespit ettiklerinizi lütfen raporlayın arkadaşlar, bizlerde telef edelim. :)

Toplasan 10 kişi havaalanına gider sonra 12 Numara çıkıp truva yaptık ayağına yatar aylarca anlatır. Bunların suçlusu da ROK olur haliyle. :)

Yok yahu kimsenin gittiğini sanmıyorum. Ne truvası, timsaha gelecek bir taraftar grubu varsa oda Fenerbahçe taraftarıdır. Malum bünyeleri baya alışık timsah olayına. :asd: Böyle birşey olsa bizden önce koşarlar. :rolleyes:

Kimse küçük düştüğümüzü filan düşünmesin bence aksine bu Sneijder transferi o kadar ürtkütmüş ki demekki bazılarını koşarken ayakları kıçlarına vuruyor...

taraftarı bırak sneijder gelecek olsa havaalanı gazeteci falan dolar taşardı

2-2 mi

kuşlar yarası geçmedi hala di mi

16619955.jpg

Herkese iyi geceler arkadaşlar bence bu iş yarın resmiyet kazancak kalın sağlıcakla ...

:haha: habere bak ya :haha:

antudan

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] bozcaadali - 15.01.2013 01:04[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Diplomat-Viyana:cLink:2649046

Yalnız 12 numarada dolaştığı iddia edilen fotoğraf bugüne ait değil. Manu maçı öncesi o. Yani şu an havaalanına kimse gitmemiş olabilir. o fotoğraf doğru değil. 12 numarayı bilmiyorum ama antu gibi ciddi bir yer değil mi orası?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ben şimdi esimi karşıladım. Kimse yok havaalanında.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ben Yonetimin gizli olarak Wesley'i geterecegini tahmin ediyorum zaten bu haber dogru olabilir. Havaalaninda o karmasa olmamasi icin genelde futbolcularin bu yonde kendi talepleri oluyor. Simdi gelirse eger herhangi bir Yonetici cikip olayi teyid etmediginden dolayi pek fazla kalabalik olmaz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt