- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: Transfer Nöbeti
Adam milanodan Amsterdama geçip ordanmı uçağa binmiş
Adam milanodan Amsterdama geçip ordanmı uçağa binmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya gerçekse? yalanlanmadığına göre !!!!!!!!!![]()

rasim öztekine yavşak diyen lafını düzeltcenmi düzeltmeyecenmi???
Bunu,bunu,bunu alın ,alın bunu buradan.
rasim öztekin ve sinan engin hayatımda gördüğüm en büyük yavşaklar. yok yok rasimi tek geçerim
arkadaşlar yapmayın allah aşkına ben 4 yıl thy'de çalıştım ve tk1956 her gün aynı saatte amsterdam'dan havalanır ve 03 yada 03:30 arası atatürk havaalanına iniş yapar. Uçak kiralama fln yok thy'nin normal standart uçuşu !!!
Selam beyler. İtalian Hava yollarında uçak bakım servisinde son contacı olarak görev yapan arkadaşım Juan Allegri Martines de Frank Ribery 'den aldığım bilgiye göre Sneijderin uçağı havalanmış. Kendisi uçağa binerken eliyle 3 işareti yapmıs. Bana buradan sözleşmenin 3 yıllık oldugu sonucunu cıkardıgını söyledi. Son olarak da ucak kalkmadan hemen önce çektiği fotografı benimle paylaştı. Hayırlı olsun.
![]()
o zaman açıklama yapsınlar WESLEY SNEİJDER GALATASARAY'DA diye bunu yazmak da zor değil
Adam milanodan Amsterdama geçip ordanmı uçağa binmiş![]()
lafını düzeltte konuşş. uyarmıyacam.... rasim öztekin kim biliyonmu cahilllll
Selam beyler. İtalian Hava yollarında uçak bakım servisinde son contacı olarak görev yapan arkadaşım Juan Allegri Martines de Frank Ribery 'den aldığım bilgiye göre Sneijderin uçağı havalanmış. Kendisi uçağa binerken eliyle 3 işareti yapmıs. Bana buradan sözleşmenin 3 yıllık oldugu sonucunu cıkardıgını söyledi. Son olarak da ucak kalkmadan hemen önce çektiği fotografı benimle paylaştı. Hayırlı olsun.
![]()