Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam milanodan Amsterdama geçip ordanmı uçağa binmiş :o

Yorumlarınızı okumak,uyumaktan daha keyifli renktaşlar. :asd:

Olm Türk futbol tarihinin en büyük transferi uçakta olacak siz orda Isparta Emresporu mu konuşursunuz?

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sezai buradaysa hemen bir telefon görüşmesi yapsın.

Rasim Ozan Kütahyalı ‏@RasimOzan_K

Belhanda da kesin Fener'de. Bu hafta imza atacak hayırlı olsun..

direkt unfollow,bu adam tam mal ya... allah allah

arkadaşlar yapmayın allah aşkına ben 4 yıl thy'de çalıştım ve tk1956 her gün aynı saatte amsterdam'dan havalanır ve 03 yada 03:30 arası atatürk havaalanına iniş yapar. Uçak kiralama fln yok thy'nin normal standart uçuşu !!!

arkadaşlar mesajimi alinti olarak tekrar hatirlatiyorum yanliş anlamayin !

Tk1956 thy'nin normal uçuşudur kiralanma olayi yoktur

Selam beyler. İtalian Hava yollarında uçak bakım servisinde son contacı olarak görev yapan arkadaşım Juan Allegri Martines de Frank Ribery 'den aldığım bilgiye göre Sneijderin uçağı havalanmış. Kendisi uçağa binerken eliyle 3 işareti yapmıs. Bana buradan sözleşmenin 3 yıllık oldugu sonucunu cıkardıgını söyledi. Son olarak da ucak kalkmadan hemen önce çektiği fotografı benimle paylaştı. Hayırlı olsun.

huz8n.jpg

Lan biri sunu banlasın,gereksiz stres kaynağı.

rasim öztekin ne alaka ya bob marley faruk :D

ya beyler gerçek hesabı değildir o fenerli malların klavye oyunlarıdır bide truva yaptık dio eşşekler adamlara truvanın kralı yapıoruz hala akıllanmıolar

Selam beyler. İtalian Hava yollarında uçak bakım servisinde son contacı olarak görev yapan arkadaşım Juan Allegri Martines de Frank Ribery 'den aldığım bilgiye göre Sneijderin uçağı havalanmış. Kendisi uçağa binerken eliyle 3 işareti yapmıs. Bana buradan sözleşmenin 3 yıllık oldugu sonucunu cıkardıgını söyledi. Son olarak da ucak kalkmadan hemen önce çektiği fotografı benimle paylaştı. Hayırlı olsun.

huz8n.jpg

Siz niye böylesiniz aga noldu ne geçti böyle şeyler yapınca. Popiniz mi artıyo nedir yani :lol:

Bkz popi : [video=youtube;xk5YfJOfbLI]https://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt