Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34

şimdi herkez açıklanacak derken eğer açıklanmaz ise suçlu benmi olucam çok merak ettim :))

simdide boyle oldu ilk gunden beri sneijder parcaliyi giyicek diyen adam :D

Açıklanmasından bahsetmiş, gelip gelmemesinden değil. Sözlerinin arkasındaymış ve anladığım kadarıyla sadece açıklanacağı günde yanıldığını iddia ediyor.

11 de sınav hala şınayder halimi iyi değil 2 saat kitaba bakim bari 35le geçebileciğim dersen bu gidişle kalıcam

Bugün bazı medya organlarında, Başkanımız Ünal Aysal'ın İtalya kaynaklı "Skysport"'a beyanat verdiği haberleri yer almıştır.

Başkanımız Ünal Aysal'ın bu konuyla ilgili olarak, 8 Ocak'ta Galatasaray TV'de yayınlanan programdaki açıklamaları dışında İtalyan veya herhangi başka bir medya kuruluşuna bir demeç vermediğini kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla

Oha dün bu açıklama yapılmış daha yeni görüyorum.

Ynt: Transfer Nöbeti

Rasim ozannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Rasim ozanı getirin bana :D

Nerde hani Snijder?

Adam dün öyle iddalı konuşuyor ki yok ucaktaymis bilmem neymiş. Ulan nasıl çıkacaksınız milletin karşısına terbiyesizler.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Nerde hani Snijder?

Adam dün öyle iddalı konuşuyor ki yok ucaktaymis bilmem neymiş. Ulan nasıl çıkacaksınız milletin karşısına terbiyesizler.

birde millete karşı ahlak temsili kesilir

hala daha bu uçak muhabbetine inananlar var ya

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Nerde hani Snijder?

Bütün kanalların yayın formatı aynı. Reyting yapmak, seyirciyi tutmak için yalan dolan ne varsa döküyorlar ortaya.

Ulan lafta bütün spor programlarını ve spor kanallarını GS düşmanı ilan edersiniz lafta sonra adamların dediğine inanırsınız :D

Günaydın millet bu adam bize gelmez de transfer yapmadan kapatacağız yine terime iş düşüyor. Fatih terim sana güveniyoruz. Neymiş ujfanın sakatlığı ciddi değilmiş stoper transferi askıya alınmış. Adamın tekrar iyileşmesi 1-1.5 sürer neyse ya iyice moralim bozukdu umarım takım bizim gibi bu sürece takılmamıştır.

ntvsporda bi haber girdiler gülsemmi ağlasammı bilemedim ujfalujini sakatlığı ıcın 6 hafta dıyorlardı az önce iyi haber geldi dediler subat sonuna doğru forma gıyebılıcekmiş dalgamı gecıyorlar acaba

Melih Şınaydere küfretmişsin la :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Transfer Nöbeti

31 Ocak'a kadar teklifleri değerlendireceğim ve tercihim epl

Seklimde bir açıklama gelirse sakın şaşırmayın

Bugün kararını bildirmeden her hangi bir resmi açıklama olmuyor ise demek ki bu adam daha kabul etmedi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Transfer Nöbeti

Herkese günaydın bu arada

Gunünüz Aydın olsun...

31 Ocak'a kadar teklifleri değerlendireceğim ve tercihim epl

Seklimde bir açıklama gelirse sakın şaşırmayın

Bugün kararını bildirmeden her hangi bir resmi açıklama olmuyor ise demek ki bu adam daha kabul etmedi...

Adamın henüz kabul etmediğini hepimiz biliyoruz zaten. Yoksa Bilmiyor muyuz?

Hala "twit ve %'de kaç kabul etti" tartışmaları var... Taraftarı son bir haftada ne hale getirdiler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt