Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim tahminim bu adam bizim teklifi reddedemiyor çünkü çok önemli bir mebla önerildi. Diğer taraftan hemen imza atmıyor ki daha iyi bir teklif gelirse kaçırmış olurum diye.

Re: Transfer Nöbeti

Latest on #Sneijder to #Galatasaray: player's agent is expected to join him today in Milano, closing of the deal is very very close.

Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk

Olmadıysa olmadı diyin artık bee resmen işkenceye çevirdiler. Zırt pırt konuşuyorlar süre veriyorlar kesin oldu yok %99 yok %95 sneijderi download mu ediyoz transfer mi ediyoruz anlamadım

Prensipte evet dedi

Yüzde 95 kabul etti ufak detaylar konuşuluyor

Bu açıklamalardan sonra sen kabul etmediğini mı düşünüyorsun?

Sent from my iPad using Tapatalk

Benim dinlediğim yöneticilerden gelen en son açıklama. İnter kulübüyle anlaştık oyuncunun kararını bekliyoruz gibi bir şeydi. Dün Abdürrahim Albayrak falan açıklama yapmış. Onları dinlemedim. Kendi kulaklarımla duymadığım açıklamaya da inancım pek yok. Ayrıca kimse de bu transfer %100 bitmiştir gibi bir laf etmedi sanırım yöneticilerden.

facepalm.jpeg

Bugün inşallah bizim yönetimden biri çıkıpta "Transfer %95 bitti, olumlu, bir sıkıntı yok, Sneijder kararını en geç bu akşam verecek" demez de, transfer bugün sonuçlanır inşallah :)

Benim dinlediğim yöneticilerden gelen en son açıklama. İnter kulübüyle anlaştık oyuncunun kararını bekliyoruz gibi bir şeydi. Dün Abdürrahim Albayrak falan açıklama yapmış. Onları dinlemedim. Kendi kulaklarımla duymadığım açıklamaya da inancım pek yok. Ayrıca kimse de bu transfer %100 bitmiştir gibi bir laf etmedi sanırım yöneticilerden.

Yabancı kaynaklardan da bi şeyler okudum, dedikleri şu: Sneijder da Inter de teklifi kabul etti ama Inter ve Sneijder arasında bazı problemler bulunuyor.

kardesim yapma böyle sonra bizi ümitlendiriyosun ne dersimize konsantre olabiliyoruz nede isimize :)
kardesim kac gundur ayni psikolojideyizz hepimiz sen benim halimi biliyon su anda ben senin.bende aciklanmadan yuzde yuz ohhh be diyemem bu suna benziyor ossde cevaplarsin sorularii aklinda kalir kontrol edersin puaninda iyi gelcektir bilirsin ama aciklanmadan mutlu olamazsin icin huzursuzdur.sadece seni temin ederim kii yalan soylemiyorumm cunkuu kandirilinca nasil kufur ettigimi kendimden biliyorumm.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sneijder'ın menajerinin bugün Milano'da oyuncu ile buluşması bekleniyor. Teklifin kesin olarak bi sonuca ulaşması çok yakın.

Ulaşsın artık. Bu arada Sneijder Real'den Inter'e de geçerken 2 tarafa kan kusturmuş yine. Sadece bize değil yani, böyle ilginç bir adam.

arkadaslar refik arkan %95 kabul edecek dedi transfer %95 bitti demedi karıstırmayın bunları yani %95 refik arkanın hayalinden ibaret

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sneijder'ın menajerinin bugün Milano'da oyuncu ile buluşması bekleniyor. Teklifin kesin olarak bi sonuca ulaşması çok yakın.

valla bana kalırsa dün yengenin açıklamalarından anladığım, yorumladığım Sneijder bize gelecek eğer Inter ile olan problemlerini halledebilirse

Sıkıldık yani iyice interle- sneijer arasındaki maddi sıkıntı ne kadar ki yaw onuda verelim bitsin bu çile. Yada çekelim resti inter kolaylık yapsın.

kardesim kac gundur ayni psikolojideyizz hepimiz sen benim halimi biliyon su anda ben senin.bende aciklanmadan yuzde yuz ohhh be diyemem bu suna benziyor ossde cevaplarsin sorularii aklinda kalir kontrol edersin puaninda iyi gelcektir bilirsin ama aciklanmadan mutlu olamazsin icin huzursuzdur.sadece seni temin ederim kii yalan soylemiyorumm cunkuu kandirilinca nasil kufur ettigimi kendimden biliyorumm.

insallah dedigin dogru cikar napalim bugünde beklicez mecburen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt