Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adam ilk konuşmasında "pazartesi bir karar verebileceğimi sanmıyorum" demişti ama...

belki biz gereksiz yere stres olduk 24 saat süre verdik lafından sonra...

aslında bence en başından beri hep pztesi veya salı idi...

mali birand'da aynısını söyledi cmtesi ve dün...

Adama baskı kurmak ve çabuk karar aldırıp bir an önce kampa katılmasını sağlamak içindi o açıklamalar. Hiçbir yasal-gerçek dayanağı yok yani.

Arkadaslar Seref Aydin dün veya bugun birsey yazdi mi?

Bence sakin olmakta fayda var..Olursa olur olmazsa olmaz..

Ama Sneijder ile ilgilenmek diğer transferlere neden engel olsun onu anlamıyorum. Yani yönetim de herşeyi bıraktı bunla ilgileniyorsa ayıp ediyor demektir.

olumsuz havayı dağıtalım arkadaşlar alıcaz bu adamı ...

Bu adam gelmeyecekse gelmesin , sol bek ve savunmaya adam lazım daha...

Bu akşama kadar beklenmeli ve sneijderden yanıt gelmezse biz vazgeçtik denmelidir

O işi daha 2 haftam var dediğinde yapacaktın o gün yapmadıysan bugün hiç yapmazlar son güne kadar beklerler bunlar adam isterse.

Sadece bu transferle ugrasip diger bölgeleri bosladilarsa, alayi istifa etsin zaten

O işi daha 2 haftam var dediğinde yapacaktın o gün yapmadıysan bugün hiç yapmazlar son güne kadar beklerler bunlar adam isterse.

bence o lafların çıkacağını da biliyorlardı...

kimse panik yapmadı o açıklamalardan sonra...

kısacası biz fazla halde kendimizi strese soktuk...

İnsanları gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum . Arkadaşlar önümüzde karmaşık bir resim yok, Sneijder'in kararı bekleniyor. Nedir bu karmaşa ? Adam evet yada hayır diyecek hepsi bu :) Dünya futbolunun en iyi 5 isminden biri falan demeyi biliyosunuz, siz dünya futbolunun en iyi 5 isminden biri olsanız 2 günde karar verir misiniz böyle bir transfer konusunda ?

Suç yönetim demi ? Sneijder'de mi ?

Bana göre sapına kadar yönetimde. Sneijder zaten gelmez kendini Galatasaray'dan yüksek görüyor belli ki. Yönetim bir Fatih Terim olamadı resti çekemedi.

Şimdi taraftardan gelecek restlere razı olsunlar.

Ben onlara Sneijder transferi gerçekleşmedi diye kızmıyorum. Transfer sezonunun başlangıcından beri Sneijder ile ilgilenildiiğine,Sneijder'in Galatasaray'ı bir araç olarak görmesine izin verdiklerine kızıyorum. Yakışmadı hiç birine.

ben anlamiyorum gercekten bizim yoneticileri neden bu kadar cok baslilik var bisey bilen konussun

bence o lafların çıkacağını da biliyorlardı...

kimse panik yapmadı o açıklamalardan sonra...

kısacası biz fazla halde kendimizi strese soktuk...

Stres olduğum nokta eyvallah bi 10 numara ihtiyacımız var ama sistemimiz böyle değil en başta hadi diyelim oynayacak yer buldun oynasın iyi güzel hoşta takımda stoper ve sol bek yok biz işi gücü bırakıp ihtiyaçtan önce lüksle ilgilendik ve dönemi öyle bitirdik nerdeyse üzüldüğüm nokta bu. Alırdın Serdar-Ömer vs bi stoper ortalama bir sol bek sonra Sneijder gelmiş gelmemiş tartışır dururduk keyiflice ama şimdi dımdızlak ortada kalma deyimi can buldu resmen.

gelmezse ağır jb geçeleceğimiz transferdir

ben ömrü hayatımda bu kadar boşboğaz, mikrofon buldumu konuşmadan duramayan, iş bitiricilikten uzak bir yönetim görmedim. ulan bari iş bitiremiyorsun konuşupta rezil etme kendini. yazık bi topçu için Galatasarayın adını küçük düşürüyorsunuz. sneijder değil isterse messi olsun kimsenin Galatasarayı oyalamaya küçük görmeye hakkı yoktur be biz taraftarlar bunu hazmedemeyiz. çünkü o topçuların parasını biz ödüyoruz. bu saatten sonra gelsede zerre kadar sevinmem sneijdere

Transferin kalmasına kalmış 10 gün, yeni 10 numarayı nasıl bulacağız? Bulsak gibi maximum Carrusca etkisi yapar.

Ne desek elimizde kalıyor. Ulan gassaray..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt