Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olaya bir de tersten baksana. Bu adam gelirse? Gelmeyecek adam derken çok kesin bir bilgin varmış gibi konuşuyorsun. Çoğunuz böyle büyük laflar etmek için çok acaleci davranıyor. Bu adam bir hafta sonra gelirse ne diyeceksin?

Tahmin ediyorumki şu laf çıkacak. Lig başladıktan sonra transfer yapmışsın neye yarar. Ama yine de bu yönetimin bu söylediklerinden dolayı yalancı çıkarmaz. O saatte gelmesinin sebebinin oyuncunun kendisi olduğu anlaşılır.

Sneijder için o lafları diyen taraftarın aklına tükürüyüm. Gelirse sevinçten oturur ağlarım net.

Ama gelmeme ihtimali daha ağır olan bir adam için boş yere umutlanamam. Söz konusu Sneijder.

bence sneijder seni istemiyoruz artık diye tweet atalaım canı cehenneme bu saatten sonra. ha bide işin yönetim ayağı var, onlar sneijder dan daha beter. bir işi elinize yüzüne bulaştırmadan yapamıyorlar. bu kaçıncı rezillik sayın başkan ben sayamıyorum bile.

Ama hic konusmayan Haznedaroglu birden olumsuz aciklama yapiyorsa korkacaksin. Cünkü kimsenin takmadigi, sevmedigi bir yönetici kendisi. Yaslilarin temsilcisi diye girdi yönetime. Geleneksel kesimin adami olarak. Taraftar saydiracaksa buna saydirip biraz rahatlasin demis olabilirler :)

Yalanci Coban misali Snijder de gelmezse , Unal Aysal in % 100 bitti dedigi transfere kimse inanmayacak

Çıksın ne var ki. Madem ortada belirsizlik var çıktığı daha iyi. En azında göbek salmaz adam.

Çıksın bana ne ya isterse yıllarca çıksın 7/24 antrenman yapsın hatta da ben ayrılacağım bir külüple antrenmana çıkmam açıkcası bu belirsizlikten ziyade görmek istediğimizi gösterme çabasıdır belki adamın.

Amsterdama kar yagdi sneijder kesin gelecek .. Gunaydin herkeze :yenieek:

Yönetimin içinde bir karmaşa olduğu aşikar.

Abdürrahim Albayrak çıkıyor diyor ki ''Yeni Hagimiz olmak istiyor.'', başkanımız Ünal Aysal son düzlükte olduğumuzu belirtiyor, Refik Arıkan ''Bugün karar verecek.'' diyor ama karar veren falan yok, son olarak Semih Haznedaroğlu ''Bu iş olmayacak.'' diye açıklama yapıyor. Çok yordu bu süreç bizi.

Sneijder transferi olmazsa ise yonetim cok fena irtiba kaybeder taraftarin gozunde. cunku bu transferin bir aciklamasi olamaz hersye ortada aitoyurm bu transfer olmadi medya taraftar herkes yonetemin ustune madem olmayacakti neden bu kadar beklenildi diye gidicek ki bu normal birsey.Bulent Tulun resmen b planimiz yok demis o bundan dahada kotu birsey koskoca Galatasaray klubunun 1 oyuncuya endeksli bir transfer doneminin gecirmesinin hic bir aciklamasi olamaz heleki transfere ihtiyac duydugun bolgeler varken. bekleyip gorucez ama artik bana bu transferin olmasi zor gibi geliyor yok ucak kalkmis yok milanoda pazarlik halindeymis interli yoneticilerler falan. kimse bilmiyor ki bekli kalmak icin pazarlik yapiyor belki moratti bizi kullandi ??

Taraftarımızda neşe, sevinç, mutluluk kalmadı...

Sinir ettiler, Taraftarımızın çoğu duygusal bir çöküntü içine girdi..

Zararın neresinden dönülse kardır... Yönetim Özellikle Başkan Ünal AYSAL'ın bu iş olmayacak deyip açıklama yapması gerekir..

Geçen her dakika, geçen hergün taraftar yönetime daha da soğuyor, yok öyle birşey demeyin herşey ortada..

Biz Sneijder'i çakıl taşına oynatmayacaktık bir ton para verilecekti.. o gözden çıkardığınız parayla Bernard+Carlinhos'u alırız..

Şu olumsuz açıklaması artık yapılsın..

Arkadaşlar dün Top Bizde programında İtalyan yazar Salı günü bu transferin belli olacağını söyledi. Sky Bet yarın Galatasarayla anlaşması bekleniyor dedi. Bütün bunlara rağmen Semih Haznederoğlu ne gün röpörtaj vermiş.

Bence bu akşam 17.00 civarı net bilgiler gelir

Yönetimin içinde bir karmaşa olduğu aşikar.

Abdürrahim Albayrak çıkıyor diyor ki ''Yeni Hagimiz olmak istiyor.'', başkanımız Ünal Aysal son düzlükte olduğumuzu belirtiyor, Refik Arıkan ''Bugün karar verecek.'' diyor ama karar veren falan yok, son olarak Semih Haznedaroğlu ''Bu iş olmayacak.'' diye açıklama yapıyor. Çok yordu bu süreç bizi.

nerde demis semih haznedaroglu boyle birseyi ?

yonetım sneıder transferını malesef elıne yuzune bulastırdı .....

medyanın oyuncagı oldu koca kulubumuz her bır yonetıcı cıkıp abuk sabuk acıklamalar yapıyor.....yakısmıyorrr

Haznedaroglu'nun görevi nedir tam olarak ?

Soru : Dünyanın en iyi oyuncularından biri transferde bizi seçmediği için kim jb geçecek bizimle ?

A. Dünya üzerinde son maçta şampiyonluğu kaçırdığı halde yanlışlıkla bunu 10 dakika kutlayan taraftar kitlesi.

B. Ezeli rakibine sahasında şampiyonluğu verdikten sonra kendi stadını yakan taraftar kitlesi.

C. Ezeli rakibine sahasında şampiyonluğu verdikten sonra kupayı alamasınlar diye ışıkları söndüren yönetim kurulu.

D. Birçok yöneticisi sabıkalı olan kulübün camiası .

Hangisi ?

sen takım 1-2 maç kötü gitsin gör ozaman olanları

Transfer Nöbeti

Eboue Semih Dany Carlinhos

Hamit Sneijder Selçuk

Aydın Burak Yekta

Ben Terim'in yerinde olsam ve taktik değişiklik yapmam gerektiğini düşünsem bu kadroyu ve dizilişi denerim.

Eboue Semih Dany Carlinhos

Hamit Sneijder Selçuk

Aydın Burak Yekta

Ben Terim'in yerinde olsam ve taktik değişiklik yapmam gerektiğini düşünsem bu kadroyu ve dizilişi denerim.

Şu kadroyla Karabük'ü yenemeyiz..

Ayrıca Yekta'nın yeri de güzelmiş gerçekten..

Beşiktaş Quaresmayı 3 ayda aldı, Forlanı 6 ay peşinden koştu alamadı. Fenerbahçe Başkanı Roberto Carlos için 2 sene uğraştık dedi. Yani Türkiyeye gelen büyük futbolcuları ikna etmek sizin dediğiniz gibi 3 günde olmuyor.

Olayların bu kadar gelişmesi bile başarı. Ama gelmezse yönetime ne diyeceksinki adamlar herşeyi yaptı gelmesi için

Ben "transfer olmadi, cok ugrastik" mazeretlerini kabul etmem. Cenenizi tutacaksiniz böyle transferlerde madem. Bunu biliyorlar

Sneijder ya gelecek ya da yönetim bitecek. Acik konusuyorum.

Sneijder simdi gelmiyorsa, bunlarin sadece reklam, show yaptiklari ortaya cikacak. Aksine sadece saflar inanir. Ben degil

Bu kadar konustunuz, aciklama yapmayan yöneticiniz kalmadi. Günlerdir hersey olumlu, olacak diyorsunuz. Affetmeyiz

Terim herseyin farkindaydi ya ilk günden beri. Bunu anladim. Bizi ilk secenek olarak görüyorsa gelsin dedi. Adam isi biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt