Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Arkadaşlar sabırsızlık etmeyin, bütün transferler bu şekilde oldu. Hamit, Amrabat, Muslera, Eboue... Hepsini bekledik. Doğrusu bu mu? Bence hayır, bana göre getirirsin Haldun Üstünel'i adam gider anlaşır, anlaşamazsa hiç kokusuçıkmaz, anlaşırsa da iş bir ecede biter.

Ama Aysal şeffaf transfer politikasını tercih ediyor, bu politikanın sancıları da bu durumlar... Yapacak birşey yok, kesin ve net cevap gelene kadar ağlaya ağlaya ya da sabırlı bir şekilde bekleyeceğiz.

Cevap: Transfer Nöbeti

O zaman Adnan Polatı verelim 20 günde sana Stancuyu getirsin. Balık hafızalıyız ya. Az da kıymet bilin

Böyle rezil olmaktansa Stancu´yu tercih ederim. Kaptirdik kendimizi, hissettigimiz halde söyleyemedik. Gaza geldik.

Lütfi Aribogan:" En azindan bütün dünya bizi konusuyor. Bu da birseydir"

Böyle konusacaklarina hic konusmasinlar. Silinelim piyasadan daha iyi. Antin kuntin stratejilerle gelmesinler bize.

Reklama ihtiyaci olan bir camia olmadik hicbirzaman. Böyle reklamin da icine tükürürüm.

Sen destek olursun kardesim, saygi duyarim. Ama taraftarin cogunlugu isyan bayragini acar. Cok eminim.

Her transfer döneminde ayni hikaye. Haftalarca hayaller kuruyoruz, beceremiyorlar, sonra Yigit gibi adamlar geliyor.

Basariyi Fatih Terim sagliyor, yöneticiler kaymagi yiyor. Yok öyle. Bundan sonra yok.

Sneijder gelmedi diye yönetime suç atcak arkadaşlar bence sorunu kendilerinde arasınlar açık ve net ... Sneijder'den bahsediyoruz az mantıklı olun ...

He Sneijder gelmezse ama buna rağmen madem bu kadar parayı gözden çıkarmışsın o paraların çok daha altına Bernard ayarı bir oyuncuyu hemen alıp getiremezlerse o zaman bende sizin yanınızda olurum ama Sneijder gelmedi diye yönetime sallamak saçmalığın daniskasıdır net ...

Yönetime kızılmasının tek sebebi taraftarı beklentiye sokmaları. SUSACAKLAR. Konusmayacaklar ki bizlerde burda çile cekmeyelim. Yoksa Sneijderin kulübüyle anlasmak falan büyük vizyon gerektirir. Adam feneve gülüp geçti düşün.

Not: Bu çok net, net vs lafınada çok uyuz oluyorum nedense :asd:

saat gece 4 benn yatar

kalktigimda sneijder gelmis olsun

sizde jb gecer olursunuz insallah

gelecek ulan

Sneijder gelmedi diye yönetime suç atcak arkadaşlar bence sorunu kendilerinde arasınlar açık ve net ... Sneijder'den bahsediyoruz az mantıklı olun ...

He Sneijder gelmezse ama buna rağmen madem bu kadar parayı gözden çıkarmışsın o paraların çok daha altına Bernard ayarı bir oyuncuyu hemen alıp getiremezlerse o zaman bende sizin yanınızda olurum ama Sneijder gelmedi diye yönetime sallamak saçmalığın daniskasıdır net ...

Sneijder gelmiyor diye yönetime sallamıyorum, ben yönetimdeki özgüvene kızıyorum. Yöneticisinden başkanına kadar herkes taraftarı umutlandırdı, yüzde 95 dedi, yeni Hagi dedi. Hepimiz bir beklentiye girdik. Bu kadar üst düzey bir oyuncu için bu lafları etmek zor. Şimdi onlara göre yüzde 95 olan bu transfer yüzde 5lik dilimden yatarsa, sorun çıkacaktır. Sneijder gelsin, hepimiz istiyoruz ama bu denli büyük bir isim için bu kadar net konuşmak hata. Çarşamba geliyor dendi, olmadı cuma dendi, haftasonu dendi, pazartesi akşam son dendi ama sonuç yok malesef.

biz sneijder niye alamadılar diye suç atmıyoruz ki. sorun boşboğaz olup, webcam bulsalar konuşmaları. konuşmasınlar, dillendirmesinler, hele başkan en başta suçludur, başkanı böyle olan yöneticileri nasıl olur, örneğini görüyoruz işte

Sjneider transferi gerçekleşirse çok sevinirim..Eğer gerçekleşmez ise Bernard Carlinhos ,yada Chadli Carlinhos transferleride takıma fayda sağlar

Sneijder gelse , Yazin yine burda bekleriz transfer transfer diye , bizim gozumuz ac agaaa

Yönetime kızılmasının tek sebebi taraftarı beklentiye sokmaları. SUSACAKLAR. Konusmayacaklar ki bizlerde burda çile cekmeyelim. Yoksa Sneijderin kulübüyle anlasmak falan büyük vizyon gerektirir. Adam feneve gülüp geçti düşün.

Not: Bu çok net, net vs lafınada çok uyuz oluyorum nedense :asd:

Ya hocam şimdi öyle diyosunda başkan GS TV ye çıktığında da burda herkes GS TV yi açtı hadi Sneijder haberi versin transferden konuşsun diye bekledi durdu ...

Yöneticiler açıklama yapmayınca yahu biriside çıksın şu taraftarı aydınlatsın diyoruz , açıklama yapılıncada susmasını bilecekler diyoruz ...

Yönetim bencede amatörce davranıyo bu konularda kabul ediyorum ama bence bizdede suç var yani bu saçma sapan medyanın gazına gelmesek , ne olduğu belirsiz duyumcuların sözlerine inanmasak bu kadar ümitlenip belki sonunda bu kadarda üzülmiycez ... Kendimize bulmuşuz bide bahane duygusalız biz bilmemne ... Hay anasını yaa herkes kara biz akız zaten ...

biz sneijder niye alamadılar diye suç atmıyoruz ki. sorun boşboğaz olup, webcam bulsalar konuşmaları. konuşmasınlar, dillendirmesinler, hele başkan en başta suçludur, başkanı böyle olan yöneticileri nasıl olur, örneğini görüyoruz işte
sen baskan yada yonetici olursan bir gun bu hatalari yapmazsin arkadasim ayrica onlarin yaptigi iyi olaylarin da daha iyisini yaparsin eminim.

Yönetim eğer sneijderı getiremezse başarısızdır demekle, fatih terim bu kadroyla şampiyonlar liginde yarı final göremiyorsa başarısızdır demek arasında hiç bir fark yok bence. Ama eğer sadece sneijderla uğraşıp alamayıp sonra stoper sol bek gibi acil ihtiyaç olan yerlere transfer yapmazlarsa bu başarısızlığın daniskasıdır arkadaş.

O ne ya 70 yaşında teyze bile dün gece havaalanına gitmiş 01:30'da gelecek inşallah diyo :D :D şimdi gördüm spor haberlerinde :lol:

Sabırsız taraftar bugün yarın Sneijder gelirse yine 'Büyük Başkan' demeye başlar.

Gelmezse siz ne dersiniz acaba ?

Yönetimin boş hayaller peşinde olmakla suçlarmısın ? suçlamazmısın ?

Transfer sezonu bitti diye suçlarmısın ? suçlamazmısın ?

[h=3]Yapılan görüşmelerde Galatasaray ile hemen her konuda anlaşan Sneijder, İnter'den intikam almak için resmi sözleşmeyi imzalamayor.Nike ve Pirelli ile toplam 12 milyon euroluk sponsorluk anlaşması yapan Wesley Sneijder, bunun yarısını İnter'e veriyor.Galatasaray'a imza attığında İnter yine bu parayı alacak.Hollandalı işte bunu istemiyor.

Rötarının perde arkasında bir reklam anlaşması var. 12 milyon Euro’luk reklam sözleşmesi bulunan ünlü futbolcu bunun yarısını kendi alırken, 6 milyon Euro’nun ne olacağı bilinmiyor. Ama Hollandalı bu parayı İtalyan kulübüne kaptırmak istemiyor.

Hollanda Milli Takımı ve Inter’in 10 numaralı futbolcusunun, Nike ve Pirelli ile önemli reklam anlaşmaları var. Bu iki firma da yıldız oyuncuyla yıllığı 1.5 milyon Euro’dan 4 yıllığına sözleşme yaptı. Yani 4 yılda toplam kazancın 12 milyon Euro olduğu bir sponsorluk söz konusu. Avrupa’da yapılan reklam anlaşmalarına göre, futbolcuların bu tip gelirlerinin yüzde 50’si oynadığı kulübe ödeniyor.

İşte sorun da tam burada… Sneijder, kendisini yüksek ücreti nedeni ile gözden çıkardığı ve yarı yolda bıraktığı gerekçesi ile bu paranın artık Inter’in kasasına girmesini istemiyor. İtalyanların bu önemli geliri kendisi sayesinde elde etmesine karşı çıkıyor. Başta Galatasaray olmak üzere Sneijder’e talip kulüpler de resmi imzayı atmak için Inter ile Hollandalı futbolcu arasındaki krizin çözülmesini bekliyor. Gelinen noktada iki tarafın da bazı mali ödünler vererek anlaşması beklenirken, sarı kırmızılıların dünyaca ünlü yıldızın işini yakın zamanda bitirebileceği ifade ediliyor.

Böyle bir durumun olduğu belli çünkü sneijder den hiçbir olumsuz haber gelmedi.

[/h]

sen baskan yada yonetici olursan bir gun bu hatalari yapmazsin arkadasim ayrica onlarin yaptigi iyi olaylarin da daha iyisini yaparsin eminim.

Pes be körü körüne savunmak diye buna derim işte. Kabul edin yahu düpedüz saçmalıyorlar. Türkiyede uzatılan her mikrofana bir yöneticisinin konuştuğu başka bir kulüp var mı bizden başka?

Transfer Nöbeti

Sneijder gelmiyor diye yönetime sallamıyorum, ben yönetimdeki özgüvene kızıyorum. Yöneticisinden başkanına kadar herkes taraftarı umutlandırdı, yüzde 95 dedi, yeni Hagi dedi. Hepimiz bir beklentiye girdik. Bu kadar üst düzey bir oyuncu için bu lafları etmek zor. Şimdi onlara göre yüzde 95 olan bu transfer yüzde 5lik dilimden yatarsa, sorun çıkacaktır. Sneijder gelsin, hepimiz istiyoruz ama bu denli büyük bir isim için bu kadar net konuşmak hata. Çarşamba geliyor dendi, olmadı cuma dendi, haftasonu dendi, pazartesi akşam son dendi ama sonuç yok malesef.

Usta, geçmişten ders almak lazım... Aysal ve arkadaşları geçtiğimiz transfer sezonunda yanlış açıklamalar, inanılmaz zamanlama vaatleri bizi sinir ettiler mi etmediler mi? Beklenti yaratıp hevesi kursakta bıraktılar mı bırakmadılar mı?

Ama bunları yapan yönetim eninde sonunda sezon başında "rüya takım" dediğimiz transferleri bitirdi mi bitirmedi mi?

Bence geçtiğimiz transfer sezonunda yaşananlar gayet iyi örnekler. Ben Aysal yönetimine Üstünel gibi biri gürmediği sürece, daha iyi bir performans beklemiyorum. Bence şu andaki performansları da, sonuca bakarsak, kötü değil.

Adamlar 4 senedir isteyip de alamadığımız Hamit'i getirdi. Kayserili esir tüccarlarından Amrabat'ı aldı. Bilançosuna zarar yazmamak için elimde kalsın daha iyi modundaki Juventus'dan Melo'yu tekrar kiraladı. Rus kulübüne imza atmak üzere olan Burak Yılmaz'ı kaptı.

Lütfen biraz daha vefalı olalım.

Neyse resmi aciklamayi bekleyelim bakalim. Olursa tebrik ederiz, tesekkür de ederiz. Bu aciklamardan sonra olmamasi rezillik zaten. Konu bu

Ama bu transfer olmazsa, söyleyecegim cok sey var. Bu yildiz transferi konusunda yönetime karsi cok doluyum cünkü.

Terim´i ortaya atiyorlar "Bizi o engelliyor, veto ediyor diye", Terim de "Hadi alin lan o zaman" dedigi zaman da bi halt beceremiyorlar.

Sabirla bekleyelim bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt