Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Buradan defalarca yazıldı. Resmi site harici kaynaklara inanmayın, güvenmeyin. İşin başındaki olmayan yöneticilerin sözleri de tamamen kendi yorumları. Ortada net bir durum vardı zaten geçen haftadan beri. Ne dediler

Biz İnter ile anlaştık ve adama da teklifi ilettik. kendisinin karar vermesini bekliyoruz. Kendisi de pazartesinden önce karar vermem zor dedi. ki vermedi de. Bu adarm bir yandan da interden alacaklarının peşinde ve interde buna yanaşmıyor anladığım kadarı ile ve karısının dediği kirli oyunlar dan kasıt da bu. ve adam da intere resti çekti ya alacaklarımı ve ahklarımı verin ya da ocak sonuna kadar bekler sizden paşa paşa alırım haklarımı.

Arada kaçan bize oldu yanlız. Bizim adamlarla (interle) prrotkolümüz bu gün son yani bu günden snra inter daha cazip bir teklif gelirse adamı ona verebilir. Dolayısı ile bu gün iyi veya kötü bir haber çıkacaktır.

Zaten en başından beri bu böyleydi. 15 inden önce kesinleşmezi nerdeyse imkansızdı. biz biraz heycana kapıldık biraz da ortada dolaşan çakaralmazların gazı ile ortalığı ayağa kaldırdık.

Yeri geldimi dünya çapında bir yıldız alalım diyen biziz. Avrupada vizyon sahibi olacaksan takıma bu tip takviyelerin şart. E dünya çapında bir yıldızı da bizim ligde oynatmak ancak bu kadar kolay olur. Herif italyaya gelirken bile ot yoldurdu ki kaldı bize gelirken hemen oldu diyip atlayıp gelecek.

Adamlara aldıklarının kat be katı fazla para verdiğiniz halde beğenip de gelmiyorlar bize. Ligimizin kalitesi bu malesef. Juninho olayını hatırlayın. Adam tam gelmişti bize. fenevlilerin yüzünden (Olaylı GS-FB maçı - ceza yediğimiz maç.) adam gelmem ben bu lige dedi kaçtı.

Daha sabırlı ve sakin düşünmek lazım. Gelirse ekime gelmezse de Yarına! kadar :D

Adam ya evet diyecek ya hayır. %95 demeleri çok saçma değilmi?

Çok mide bulandırıcı bir süreç oldu.

Ben "transfer olmadi, cok ugrastik" mazeretlerini kabul etmem. Cenenizi tutacaksiniz böyle transferlerde madem. Bunu biliyorlar

Sneijder ya gelecek ya da yönetim bitecek. Acik konusuyorum.

Sneijder simdi gelmiyorsa, bunlarin sadece reklam, show yaptiklari ortaya cikacak. Aksine sadece saflar inanir. Ben degil

Bu kadar konustunuz, aciklama yapmayan yöneticiniz kalmadi. Günlerdir hersey olumlu, olacak diyorsunuz. Affetmeyiz

Terim herseyin farkindaydi ya ilk günden beri. Bunu anladim. Bizi ilk secenek olarak görüyorsa gelsin dedi. Adam isi biliyor

Super yazmissin cok dogru yazdiklarin.

Ben "transfer olmadi, cok ugrastik" mazeretlerini kabul etmem. Cenenizi tutacaksiniz böyle transferlerde madem. Bunu biliyorlar

Sneijder ya gelecek ya da yönetim bitecek. Acik konusuyorum.

Sneijder simdi gelmiyorsa, bunlarin sadece reklam, show yaptiklari ortaya cikacak. Aksine sadece saflar inanir. Ben degil

Bu kadar konustunuz, aciklama yapmayan yöneticiniz kalmadi. Günlerdir hersey olumlu, olacak diyorsunuz. Affetmeyiz

Terim herseyin farkindaydi ya ilk günden beri. Bunu anladim. Bizi ilk secenek olarak görüyorsa gelsin dedi. Adam isi biliyor

O zaman Adnan Polatı verelim 20 günde sana Stancuyu getirsin. Balık hafızalıyız ya. Az da kıymet bilin

Transfer Nöbeti

Şu kadroyla Karabük'ü yenemeyiz..

Ayrıca Yekta'nın yeri de güzelmiş gerçekten..

Yekta Kasımpaşa'da nerede oynuyordu kardeş? Kaç gol attı o pozisyona kardeş? 2 sezondur futbol seyrediyorsan hiç konuşmayalım.

Benimle hem fikir olmak zorunda değilsin ama sivilceleri patlamamış ergen tepkileri vereceksen, ne sen konuş, ne ben senin kalbini kırayım.

millet ağır jb geçiyor sosyal ortamlarda

bize sneijder geliyor geldi , uçakta , istanbul'a indi falan demeyin çünkü inanırız falan filan yazıyor

angutlar

Sabırsız taraftar bugün yarın Sneijder gelirse yine 'Büyük Başkan' demeye başlar.

Olmuyorsa da olmuyor vazgeçsinler

Carlinhos - Bernard mis gibi akar gider bizde keyif yaparız...

Sneijder gelmedi diye yönetime suç atcak arkadaşlar bence sorunu kendilerinde arasınlar açık ve net ... Sneijder'den bahsediyoruz az mantıklı olun ...

He Sneijder gelmezse ama buna rağmen madem bu kadar parayı gözden çıkarmışsın o paraların çok daha altına Bernard ayarı bir oyuncuyu hemen alıp getiremezlerse o zaman bende sizin yanınızda olurum ama Sneijder gelmedi diye yönetime sallamak saçmalığın daniskasıdır net ...

Ayrıca dün akşam uçak bekliyoduk twitter'da gördüğüm kadarıyla en ufak bir olumsuzluk yok hayırdır arkadaşlar ne bu yine olumsuza dönmüşsünüz ?

bizim yönetim transfer adabını bilmiyor bu kadar net arkadaşlar. bu transferi ellerine yüzlerine bulaştırdılar, şu saatten sonra sneijder gelse bile birçoğumuzun o ilk günkü heyecanı kalmadı. benim söylemek istediğim bu. transferi munda ettiler, sağda solda boş konuşarak

Ya size fikrimi söylimmi ileride yaratıcı bi oyuncuya ihtiyacımız olduğu aşikar Sneijder olmadı diye kahrolmam aksine Nacer Chadli'yi alırsak daha çok sevinirim yemin ederimki daha yetenekli bi oyuncu izleyenler hak verirler zaten bana

Lutfen bir enquete yapalim , Sneijder Gelir / Gelmez diye ..

Herkezin de adi yazsin ozaman , buyuk baskan sneijderi getirdi diyen gelmezcilere zopa cekelim . :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt