Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu transfer gerçekleşirse acaba yönetime bu kadar sallayan arkadaşlar ne diyecek çok merak ediyorum. o zaman onların yönetim için söylediklerini bende onlara söylerim. son 2 sezonda başta fatih terim olmak üzere selçuk,melo,eboue,muslera,hamit,burak,umut,elmander,ambrabat vs.. bunları bu yönetim almadı mı? o zaman büyük başkan, ünal reis deniliyordu. sizin gibi arkadaşlara adnan polat gibi başkan lazım. stancular,pinolar,zapatalar lazım. çünkü onlar bizi oyalamadı. gitti 2 günde getirdi.

ntvsporda spor servisi var ırmak kazuka bağlanacaklar telefonla açınız

Sonuç olarak ben dün geceden olumsuz bişey görmüyorum... Sizdeki bu olumsuz havanın Haznedaroğlu'nun gerçekten verip vermediği bir röportajdan dolayı olduğunu görmek gerçekten üzücü ...

Yaman Akinci ‏@YamanAkinci Az once @burakblack 'ın yazdıgı bılgı dogru. Bu sabah İtalya'ya giden var kulubumuzden.

Tam tersi bu tarz gelişmeler var sanırım ve ben öğleden sonra özellikle 1-2 gibi çok hareketli saatler geçirceğimizi düşünüyorum umarım herşey gönlümüzce olur :yenieek:

Mehmet Demirkol transfer bugün netlik kazanacak öyle bi duyum aldım diyo kimseye güvenmem ama bu adama güveniyorum nedense

Pes be körü körüne savunmak diye buna derim işte. Kabul edin yahu düpedüz saçmalıyorlar. Türkiyede uzatılan her mikrofana bir yöneticisinin konuştuğu başka bir kulüp var mı bizden başka?
koru korune savunmak hic huyum degildir konu galatasaray olunca da babami tanimam eger bir yanlisi varsa soylerim cunku kisilerin gecici galatasarayin kalici oldugunu bilenlerdenim.Turkiyede konusucak bir klup yok cunku su anda fenerbahce mi konuscak ne diycekler sikeyi soyle yaptik parayi suna verdik mi diycekler yada besiktas nasil feda yaptiklarini mi anlatcaklar?ben o gun sneijderin aciklanmasinida bir hata olarak gormuyorum cunkuu o gun aciklamasa baskan bu obur gun zaten kulagimiza gelcekti bu haberin sizmamasi mumkun mu baskan bari benden duysunlar mantigina girdi buyuk ihtimal.bu psikolojiniz tamamen diger gerceklesmeyen gecen seneki transferlerden dolayi anliyorum ama abarttiniz cidden.klubun geldigi noktada 1 senedir ortada.adnan polata yada ondan onceki rahmetli baskanimiza kalsaydik su anda sneijderi alirdik ama kardesini antalyada su anda kamp yapani.ben koru korune kimseyi savunmam ama nankorlukte yapmam sizede tavsiye ederim.

Bu saatten sonra ŞEREF meselesi oldu hakikaten. Bu havaalanı-timsah muhabbeti yoksa alır başını gider

Transfer Nöbeti

Yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle yönetime kötü demiyorum. Yönetimin icraatlarından ötürü çok memnunum, elimizde olan kadrodan da öyle. Ama biraz tecrübeye ihtiyaç var sadece. Söylediğim gibi büyük balık peşindeysek eğer biraz daha ince eleyip sık dokumak gerektiğini düşünüyorum. Söz konusu adam kendi mevkisinde Avrupa'nın ilk 5 oyuncusundan biri. Bu adam için yüzde 95 gibi bir oran vermek biraz cesaret işi. Ah keşke Üstünel gibi bir yöneticimiz olsa, ama buna da şükür. BAM'dan buraya geldik biz. Stancular Zapatalarla görüşürdük şimdi Sneijder gibi bir idolle görüşüyoruz bunlar büyük başarılar. Tek derdim biraz daha ılıman olmak yapılan açıklamalar hususunda.

Polat şimdi ne yapıyordur acaba? İçindeki Galatasaraylı, "Allah yönetimimi ibra etmeyen Galatasaraylılardan razı olsun" diyordur da, egosu bir türlü kabullenemiyordur :)

Ben de katılıyorum açıklamlar ve beklenti yönetimi rezalet. Bence hakkı da yönetime yalancı çoban muamelesi yapmak...

her ne kadar dalgaya aldığını bilsemde. emin ol öyle. hatta daha iyisini yapacağımdan şüphem yok. ama biliyorum ki böyle bir imkanım hiçbir zaman olmayacak
helal olsun sana umarim o zaman bir gun o imkanin olurr cok sevinirim bir galatasarayli olarakk girisimlere basla bence

koru korune savunmak hic huyum degildir konu galatasaray olunca da babami tanimam eger bir yanlisi varsa soylerim cunku kisilerin gecici galatasarayin kalici oldugunu bilenlerdenim.Turkiyede konusucak bir klup yok cunku su anda fenerbahce mi konuscak ne diycekler sikeyi soyle yaptik parayi suna verdik mi diycekler yada besiktas nasil feda yaptiklarini mi anlatcaklar?ben o gun sneijderin aciklanmasinida bir hata olarak gormuyorum cunkuu o gun aciklamasa baskan bu obur gun zaten kulagimiza gelcekti bu haberin sizmamasi mumkun mu baskan bari benden duysunlar mantigina girdi buyuk ihtimal.bu psikolojiniz tamamen diger gerceklesmeyen gecen seneki transferlerden dolayi anliyorum ama abarttiniz cidden.klubun geldigi noktada 1 senedir ortada.adnan polata yada ondan onceki rahmetli baskanimiza kalsaydik su anda sneijderi alirdik ama kardesini antalyada su anda kamp yapani.ben koru korune kimseyi savunmam ama nankorlukte yapmam sizede tavsiye ederim.

Madem önyargılı değilsin o zaman sürece dikkatli bakmanı tavsiye ederim arkadaşım. Cuma çıkıyor Tulun bugün son, kararını verecek diyor. Pazar günü Abdürrahim A. bitti bu iş, Hagi olmak istiyormuş diyor. Pazartesi Refik Arkan %95 bitti, bugün biter bu iş diyor. Bugün de Haznedaroğlu bu iş olmayacak diyor. Mevzu artık bu transferin olup-olmaması değil, mevzu yapılan bu ciddiyetsiz süreç. Taraftarı maymun etmenin anlamı yok. Ya yaparsın ya yapmazsın. Sirke dönüyor kulüp, sen Türkiyede hiç böyle transfer süreci yaşayan başka bir kulüp gördün mü? Herkes kafasına göre takılıyor resmen.

ırmak kazuk-----bu ıs oldgu yonunde bılgı elımızde dıyor ısrarla

Ali güven değilmiş görüşmeleri sürdüren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt