Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

radyospordaki adama galatasaraya gelicek mi diye sordular adamda başka bir şansı yok GS'ye gelmekten başka ...liverpool'un teklifi var ancak veremiyormuş sneijder'in istediği paraları

tek çözüm noktası galatasaray'mış en yüksek en iyi teklif GS'den gelmiş.

radyospordaki adama galatasaraya gelicek mi diye sordular adamda başka bir şansı yok GS'ye gelmekten başka ...liverpool'un teklifi var ancak veremiyormuş sneijder'in istediği paraları

tek çözüm noktası galatasaray'mış en yüksek en iyi teklif GS'den gelmiş.

bunu biliyoruz zaten...

ayrani yok icmeye diye bir laf var ya , ula bu takimin stopere ihtiyaci var

Orası da doğru, Sneijder'le uğraşırken bir yandan da stoper için çalışılması gerekiyordu. Belli bir bütçe olduğu için buna yanaşmıyorlardır Sneijder kesinleşmeden.

Tabi Sneijder gibi kalitede, kariyerde adamın sana gelme fırsatı kaç kez denk gelecek, bu yüzden öncelik bu transferdedir.

liverpool 28 yaşında ve 6 aydır oynamayan adama çok para vermez...

kendi ismini ve imajını, EPL'nin karizmasını kullanmak ister ve haklıdırda...

Vermez değil bence veremez :asd: adamlar Caroll'a harcadılar tüm paralarını :p forumlarına arada girdiğmde taraftaları hep parasızlıktan yakınıyo ciddi bir maddi bunalım içindeler sanırım

Sanırsın ki forumun sahibi tecrübeye bak tecrübeye fazla mesaj atmış mış

Sanki Ünal Aysal bana tecrübesiyle hava atıyor

Liverpool kim Allah aşkına bir zamanlarda Nottingham Forest vardı !

ama Liverpool hala var her ne kadar başarıları tartışılır olsa da...

ve önümüzdeki sene 5 tane yıldız alıp şampiyonluğun en güçlü adayı olmayacağının garantisini kimse veremez...

kalsa şaşırmam..sonuçta parasını alıcak ve hiç bir zaman piyasası düşmeyecek bir oyuncu ki yaşına 29 olur seneye..sene sonunu bekleyip PL'den teklif almayı bekler bakarsın..bu işler belli olmaz bence..bilemeyiz

Adamlar 8 milyon euro para veriyorlar... ayrıca verecekleri 3 milyon euro ( yarı devre) dan da kurtulmuş olacaklar

Yani İnter'in kazancı 11 milyon euro...

Sneijder inat etti gitmedi ... yedek klubesine hapsolacak , dışlanacak.. Sezon sonu tamam ben klüp buldum gidiyorum dediği zaman bonservisi için en az 15 isteyecekler..

15 obnservis , yıllık 5 kimse vermez veremez...

burda kalıcam da diyebilirmiş sneijder böyle bir şansıda var tabiki diyor..

ilişkiler iyi değilmiş..sneijder kalıyorum ders yedek kulubesınde olur yada yedek olarak geçirir butun sezonu..inter kalmasına karşıymış yani..

burda kalıcam da diyebilirmiş sneijder böyle bir şansıda var tabiki diyor..

ilişkiler iyi değilmiş..sneijder kalıyorum ders yedek kulubesınde olur yada yedek olarak geçirir butun sezonu..inter kalmasına karşıymış yani..

nerde demiş bunu?

veya kim böyle dediğini söylüyor?

Vermez değil bence veremez :asd: adamlar Caroll'a harcadılar tüm paralarını :p forumlarına arada girdiğmde taraftaları hep parasızlıktan yakınıyo ciddi bir maddi bunalım içindeler sanırım

Dünya tarihinin en kötü transfer harcamalarından birini yaptılar. Torres'ten gelen bütün parayı Caroll kazmasına verdiler. :o

bugün hiçbir ses çıkmazsa anlayın ki beyler.... :sad007:

bugun interle lerby ile fln gorusulcekmiş bugun çok kritik bir gün oldugunu belirtti...6 milyon net aldıgınıda interden tekrar etti adam

Nefretimsin HOLLANDA basini !!

Adamlar yine haber cakmis neymis sneijder gelirse yalnizligindan heder olup gider .. Istanbulda ingilizce konusa bilen kimse yok dostluk yok cok aci bir hayat yazmislar :mad::mad::mad:

s.a

1-yönetime niye teşekkür edeyim. isim duyurduğu içinmi?

2-yönetim ne zaman bir oyuncuyu alıpta kısa sürede bildirdi, işin çılkını çıkarmadan?

3-yönetim ne zaman saat-tarhi sözünde durdu?

4-yönetim ne zaman kampa oyuncu yetiştirdi?

5-sürekli beklentileri yükseltip beklentileri karşıladımı?

6-hocanın istediği listedeki oyuncuların kaçını aldı?

7-ne kadar ise okadar diyip, para var sorun diyip ilerde çok iyi edecek adamları kaçırdı?

8-günlerce 1 oyuncuya takılıp, alternatiflerini bile almak için uğraştı?

9-bişeyler olumlu veya olumsuz söylemleri ne zaman doğru çıktı?

10-ben transfer taraftarıyım diyorum, bu yukardakilerinin kaçını düzeltti,kaçını en az hataya indirdi?

herkes büyük isimler ister doğrudur. transfer politakasını hiç beğenmiyorum. ne oluyorsa zaten transfer yüzünden çekiyoruz. basın-taraftar-yönetim içi huzursuzluklar bu yüzden..

transfer dışındaki konulara bok atmaya da gerek yok. iyi-doğru veya eksik-tam işlerini yapıyorlar..

yönetim hatali görünüyor. hic transfer konusunda ümit vermeyip kulüp ve oyuncuyla anlasildigi anda kap'a pespese bilgi verip transferi aciklayabilirlerdi. fenerbahce bunu yapti kac defa. bizde masallah basina hergün bir yönetici aciklama yapiyor. transfer calismalari baslar baslamaz kap'a bildirim yapiliyor. ya kardesim transferi bitirin, ondan sonra gerekli yerlere bildirip resmi siteden aciklayin. transfer süreci bittiginde toplam yarim saatte halledilecek bir is bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt