Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Comincia ad emergere il problema che sta bloccando la trattativa: Sneijder vuole avere subito i 500.000 euro dello stipendio di gennaio e c'è disaccordo anche su chi debba pagare questa cifra. (Fcinter1908.it)

Sniejder'in ocak ayı maaşı için 500.000 euro'nun kimin vercegi konuşuluyormuş. Kitlenme burda olmuş.

Doğruysa eğer o zaman patlarım , sen schalkeyi geçersek 4 milyon alacaz deyip 500 bin için adamın adaptasyonunu geciktiriyorsan var ya ........:mad:

Comincia ad emergere il problema che sta bloccando la trattativa: Sneijder vuole avere subito i 500.000 euro dello stipendio di gennaio e c'è disaccordo anche su chi debba pagare questa cifra. (Fcinter1908.it)

Sniejder'in ocak ayı maaşı için 500.000 euro'nun kimin vercegi konuşuluyormuş. Kitlenme burda olmuş.

lan 500.000 euro için ağlayacak sa gelmesin arkadaş. gitsin kumda oynasın

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten SNEİJDER SON DAKİKA: İnter ile alacak-verecek mevzuunu çözemediği için henüz bonservisini alamadı, G.Saray'a gelişi hafta sonunu bulacak..

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sol bek değilde bize Serdar Taşçı lazım. Bakın stoper demiyorum gurbetçi stoperde demiyorum direk Serdar Taşcı alınmalı

böyle durup dururken bir heyecan oluyor ya. bir yerlerden tivitler geliyor hani. az kaldi falan deniyor. eli kulaginda deniyor. hadi laaaaaaaannn! geliyoooooooo! diye mesajlar atiliyor. en cok ona tav oluyorum :D her gün bi öglen bir de aksam yasaniyor bu durum.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SNEİJDER SON DAKİKA: İnter ile alacak-verecek mevzuunu çözemediği için henüz bonservisini alamadı, G.Saray'a gelişi hafta sonunu bulacak..

Yeter bee..

İbrahim'e de Seten'e de Sneijder'e de İnter'e de parayada sponsorlarına da başlıycam artık he :mad:

Valla yeter. Kendi hayatiniza geri dönün arkadaslar. Daha cok bekleriz biz

ibrahim seten böyle dediyse hayirli olsun kesin bugün bitti bu is :D

Millet yalan habere havalimanına koşuyorsa yönetim artık açıklamanın zamanıdır iyi veya kötü bir açıklama yapılmalı acilen

valla daha önce yazdım bugün gelecekse haber bana göre olumsuz olur gerçekleşmedi denir.

hala hava olumluysa bu iş cumaya biterse şükredelim.gelecek haftanın ortasını bulur eğer gelecekse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt