Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ünal aysalı anlamıyorum gerçekten.. kendini bitirmek içinmi uğraşıyor ne??

andan öztürk-ali dürüst var bu konularla ilgilenecek..

farkıdaysanız bu iki adamda bir tek laf etmedi...

Çünkü kimseyi karıştırmadı bu transferde...

Tek yetkiyi Bülent Tulun'a verdi..

Benım kızdıgım nokta neden cıkıp taraftarı umutlandırıyosunuz tabırı caızse tımsaha yatırıyosunuz.Tamam zor bı transfer ama cıkıp yok yuzde 95 yok yenı hagı olmak ıstıyo falan ne gerek var bunlara sımdı bu adam gelmezse husran yazık degılmı taraftara

Şunun şurasında 15 gün kaldı zaten ak kara belli olur

birazdan biri çıkar az sonra açıklanacak der forumu durumu bu malesef:(

transfer için yetkili olan kişinin bülent tulun olduğunu görünce bırakın sneijderi herhangi bir oyuncunun bile bile imza atması çok zor olur.

renktaş sen, ben hayatımızı idame ettirmek için çalışıyoruz ona göre para alıyoruz yani biz 3-5 i ararız ama bu adamlar elit kesim. bir şehri doyuracak kadar para kazanıyorlar yılda

ayrıca gidipte alacağı maaş artıyor. kaybedeceği bişey yok. adam hakkını arıyor tabi..

ama sorun büyük burda. bizle ilgili bişey olsa anlarım. oyuncu ile kulup biribirne düşüyor.. bu işten karlı çıkmayı çünkü adamı alırken zorla alıyormuş gibi. zaten heves kalmadı bende.

kaka için uğraşsaydık bu kadar sene başında alırdık yeminle. orda her faktör bizim yanımızdaydı..

A.Polat bari netti arkadaş alcam veya almayacam bitti.

şimdi herşey çorba oldu.

önüne gelen yönetici çıkıyor transfer ile ilgili konuşuyor.

Şimdi Ali Dürüst çıkıp "Sneijder'le ilgili bir tasarrufumuz yok. Hiç ilgilenmedik. Sokakta görsem tanımam." vs.. dese ne güzel olacak :D

Sneijder mi ?

Biz Rodney Sneijderla ugrasiyorduk siz nerden Wesleyi cikardiniz .,..

Ali durust .. hahha

beyler ygs ye 2. girişim benim ama dershane tarafından mesaj geldi şifrenizi değiştirin diye ben ilk girişimde değiştirdim gerek varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt