Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder hala uçaktan inmedi mi? Saatlerdir havada içi dışına çıkmıştır heralde :D

Bugün de bir şey olmayacak gibi . Şeref Aydın öğleden sonra nöbet tutun demişti ama. :D

Yahu konu 500.000€ ise bugün ayın 15'i 50%-50% paylaşalım İnter'le olsun bitsin. Bu Sneijder'de ne açmış birader.

evet ya mustafa sarpı şak diye aldı getirdi :)

arkadaşım yaptığı transferlerden bahsetmiyorum. konuyu saptırma.

diyorum ki şu anda bütün Galatasaray yöneticileri transfer ile ilgili birbirleri ile çelişen bilgiler veriyorlar hepsi konuşuyor.

A.Polat zamanında bir tek kendisi veya yardımcısı beyan verirdi.

Bence meseleler çok zor çözülen şeyler olsa biz bu kadar beklemezdik zaten..Belli ki çözülebilecek bişey var ve yönetim sabırla bekliyor..Duygusal milletiz,Sneijder kırk yıllık Galatasaylı gibi hemen gelip imza atmasını bekliyoruz..Kaybetmeyin heyecanınızı bu adam çok büyük futbolcu geliyor olabilitesi bile tüm şerefsizleri yiyip bitiriyor..Herkes diken üstünde gelmesin diye

Transfer işinde üstüne tanımam.Karizması yeter.Refik Arkan,Semih Haznedaroğlu,Sedat Doğan gibi gereksizler olacağına bu adam olsaydı Sneijder şu an Florya'daydı.

Alacağını daha sonra alamıyor mu lan bu şınayder..

büyük ihtimalle alacağına karşı bonservisinde indirip olayı bu.

mantıklı düşünürsek 8,5 a Sneijder almak rüya gibi bişi.

Sneijder de buna yanaşmıyor olaylar arap saçına dönüyor

Bu arada paf takimdan yukeselecek hic bir genc yetenek yokmu bu sene ? Solbek / Defans ?

serdar azizde kulübüne rest çekti diyolar...

Farfan fazla gaza gelip, yardırmasa bari. :sad007:

amrabattan sol beki 2 leriz. ben size söyleyim.. zaten kanattan 1-2 gelirler ise denge menge kalmaz bizde. telaşlanıyoruz hemen...

riera en önemlisi soğuk kanlı olması ama , skor önde olup baskı yediğimizde iş yapıyor. çünkü çakılı duruyor. ama ileri çıktığında önünde top kaptıran bir amarbat olursa yol geçen hanı olur orası.

hamit-eboue en azından daha dengeliler. biri gitse diğeri geriyi kollar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt