Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ahmet çakarın, Sneijder'in uçağı Çanakkale üzerinden Türkiye'ye giriş yaptı, demesinin üzerinden tam 14 saat geçti!!

Ucagın yerini nasıl biliyor allah rızası icin buna nasıl inanıyorsunuz

Dün Beyaz Tv'ye bu duyumu veren Oğuz Altay mı? Emin misin? Ben bilmiyorum o konuyu tam olarak.

Abi kendi bağlandı bende öyle bir haber aldım dedi duyduğum kadarıyla ama kimse hava limanına gitmesin dedi. Ben böyle biliyorum böyle anladım. Hatta rok ta kaynak olarak Oğuz Altay da onayladı demişti yayına bağlanmadan önce.

geri zekalı herif umarım yalan söylememiştir.

yoksa bu saatten sonra işi zor öyle başkan dedi bunları demekle kurtulamaz.ispatlaması lazım.hoş başkan dese bile transfer olmuyor bazen :SS:

ulan ne biçim bir transfer süreci oldu herkes konuştu.herkes her gece bitti dedi sonra tribün lideri çıktı başkanla konuştum dedi.falan filan konuşmayan yönetici kalmadı lan herşeyi yalanlıyorsunuz çıkın bir açıklama yapın transfer şu aşamada şu sıkıntı var.çok mu zor?

2 mesajdır adama aleni küfür ediyorsun ..Yaşını bil senin lise arkadaşın değil o. Burası nasıl bir forum oldu ya.

Okuduğunu anlamıyor musun? Adam başkanla konuştum diyor.

Oguz altaya ne oluyor ki? Dün tvde geliyor ucakta diye mesaj atmis roka.

ROK'a mı güveniyorsunuz ya uçakta diye mesaj atan adam

Aynı anda Twitter'dan böyle bir mesaj yazar mı?

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay Hiç bir resmi kaynak doğrulamadan gece yarısı sokaklara dökülmenin alemi yok, olaylar netleştiğinde buradan yazacağım lütfen takipte kalın.

O değilde Oğuz Abinin falan yazdığı saniyede yabancı basına çıkmış... İnternetin gözünü seveyim..

küçük bi azınlık dediğin oluşumun hemen hemen her ülkede ve türkiyenin her ilinde temsilciliği var,boşu boşuna sallayıp durma...

herkes bu adamın Galatasaray taraftarını temsil ettiğini kabul etmek zorunda da değil

abi bu nedir ya işin yoksa cumayı bekle..cuma maç var zaten

Seni Hıncal Uluç mu gönderdi kardeş.. :D

Espri yapıyorum ben senin gibi bakmıyorum ama bakış açını beğendim..

Yahu ultrAslan adı üstünde taraftar grubu. Onun işi tezahürat bestelemek, kareografi yapmak vs. Bu mudur yani iş? Transfer haberini insanlar Oğuz Altay'dan öğreniyor. Koskoca Terim bile daha bu konuda konuşamadı. Oğuz Altay neden konuşuyor?

Ben ümidimi kesiyorum bugünden sonra. Biktim artik. Herkesin agzidan badka birsey cikiyo. Alin bendende duyum 5 subata kadar olunlu yada olumsuz haber alacagiz

Beyler seversiniz sevmezsiniz ama bok atmanın bi faydası dokunmaz size uA'nın yaptıklarıyla yeri geliyor gögsünüz kabarıyor videolarını paylasıyorsunuz biz bunu yaptık siz daha su kareografiyi yapamıysounuz diye rakibinle arkadslaınla jb yapıyorsun sonra gelip sallamak olmaz saygı duyulur..

Bilet işlerinde falan fıstık tabiki sıkıntı oluyor ama bizim surdan suraya gitmeye erindigimiz yerde adamlar her cefayı cekiyorlar emege saygı azınlıkta degiller haklarını yemeyelim Alparslan abi zamanı daha baskaydı tabiki ama yapcak bişey yok 5 parmagın 5i bir olmuyor

Bence Moratti değil Sneijder bi bahaneyle işi uzatıyor direkt gelmem dese başka alternatiflere gidicez adam resmen oyalıyor.

Yok eğer alıcağı varsa ve bizim zorumuzla bunu hibe ederse yatmaya gelir:yenieek:

Dün Beyaz Tv'ye bu duyumu veren Oğuz Altay mı? Emin misin? Ben bilmiyorum o konuyu tam olarak.

beyaz tv'de uçak muhabbeti açıldı. ondan sonra yöneticilere ulaşılmaya çalışılmış, telefonlar falan açılmamış. daha sonra oğuz altay bağlandı. tam emin olmamakla birlikte hollanda'dan bazı kaynaklar sneijder'in uçakta olduğunu söylüyor ama bunu yönetime doğrulatamadık. bu sebeple kimse havaalanına gitmesin dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt