Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oğuz Altay isteyince saha içinde F.Terim'le yan yana kareografi izliyor!Oğuz Altay isteyince G.Saray başkanında transferler hakkında bilgi alıyor!Ultraslan sadece bir taraftar grubu bu kadar ayrıcalık fazla.

Olayı kaçırıyorsunuz. uA'nın Galatasaray taraftarının %5-10'unu bile temsil ettiği şüpheli ama benim sorunum uA değil. Onların işi beste, kareografi vs. Hakkını da bazı alanlar da veriyorlar. Ama Başkan transferi Oğuz Altay aracılığıyla duyuramaz.

bu konuda haklısın buna kimse bişey demiyor zaten,azınlık diyince olmadı o yüzden yüklendi arkadaşlar sana bende dahil.Kulüp İmza atılmadan açıklama yapmak istemiyor kanımca garantiye almak için,bu yüzden de böyle olumsuzluklar baş gösteriyor.

Şuandaki sıkıntımız bumu ? Burdaki konuşmamız gereken konu UltraAslan'ın görevini doğru yapıp yapmadığı mı ?

Hadi Sneijder'i boşverelim, UltraAslan nasıl bir taraftar grubu, doğru yönetilip yönetilmiyomu diye tartışalım burası Transfer forumu değil zaten ...

Yahu olayın özünü kaçırıyosunuz ... Olayın özü Sneijder transfer gelişmesi ... UltraAslan'la ilgili bişeyler yazcaksanız gidin o başlıkta yazın ...

İnanamıyorum Vallahi forumdaki herkesin psikolojisi bozulmuş 1 hafta önce Oğuz Altay böyle bir açıklama yapsa buralar yıkılırdı ama şuanda tartışılan şeye bak :asd: Hey Allah'Im sonumuzu hayret şu iş bitsede hayırlısıyla herkes normale dönse :asd:

Dikkat ederseniz uA'yı değil yönetimi tartışıyorum. Oğuz Altay sadece üslup oalrak herkesi temsil ediyorum ahvasından çıksın dedim. Ama asıl mesele yönetimde. 4 yönetici yalancı durumuna düştü. hatta bugün Semih H. ile 5. Ama başkan bu adamları doğru bilgilendirip, ağız birliği etmek, Hoca'yı yanına alıp konuşmak veya açıklama yapmak yerine, seçtiği yola bak.

Semih Haznedaroğlu demiş ki, bence bu iş olmayacak. Kendisi yönetim kurulu üyesi.

Kaynak Sporx.

Semih Haznedaroğlu bu işin uzamasına Sneijder'in bizi oyalamasına bozulmuş muhtemelen. Bu iş olmayacak herhalde gibi bir yorum yapıyor kesin bir ifade kullanmamış.

Oguz Altay ; O haberci bunu da su bunu dedi inanmayin diyor ama bazi arkadaslar daha halen destikce desiyor ..

Nedemisler öluyle fazla oynama ya osurur ya kaka yapar .

Yapma Efe yahu.

En büyük eksiklik bizde gole gidebilecek yaratıcı şutör bir isim. Al ver yapmaktan gol yiyoruz biz en çok. Baskıyı azaltacak talent birine güçlü bir ayağa. Solbek sorunumuz aralarında en hafifi. Evet sorun ama daha sonra. Riera var sıkıntı yok o bölgede. Balta ile ligde gideriz gerekirse. Ancak stoper konusudna katılıyorum. Kiralık olmak kaydıyla tecrübeli biri alınabiliyorsa ya da bonservisi ile biraz daha genç ama tecrübeli biri olur ancak.

Fatih Terim stratejisini degiştirmedigi sürece Sneijder bu takımda sol açık oynar. Bak burayada yazıyorum.

10 numara düşünüldügü kadar kesinlikle sol bekinde düşünülmesi lazım. Sol açık olarak aldıgımız futbolcuları yıllardır sol bek oynatma çabasındayız yanlış bu.

Renktaşlar bir gelişme oldu mu? işte olduğum için takip edemiyorum. Bi pozitif hava var ama mesajlara baktım sebebini tam olarak bulamadım. kimin açıklaması sizi bu hale getirdi :)

Yönetimden bu transferden vazgeçilmesi gerektiğini düşünenler varmış bu kadar bekletmeye sıkılmışlar . Ama ünal başkan o yıldız sözünü tutmaya kararlı herhalde

Fatih Terim stratejisini degiştirmedigi sürece Sneijder bu takımda sol açık oynar. Bak burayada yazıyorum.

10 numara düşünüldügü kadar kesinlikle sol bekinde düşünülmesi lazım. Sol açık olarak aldıgımız futbolcuları yıllardır sol bek oynatma çabasındayız yanlış bu.

10 numara şart değil. Tek forvet arkası olur, diamond olur kullanır bir yerde.

"bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık ! "

Bu bilgiden net olarak şu çıkar ; 1- pürüz ya çözülür WS gelir, 2- çözülmez Inter'de devam eder. O zaman neymiş %95 değil, %50 olasılık varmış.

Şimde Oğuz Altay bizim başkana göre taraftarı temsil eden kişi.Başkanda ortalık çok karıştığı ,karşılamalar falan taraftarı Oğuz Altay aracılığıyla bilgilendirmek istedi.Buraya kadar normal karşılarım.

Fakat en başından beri adam gibi bir yönetici çıkıp,konuşmasını becerebilen bir yönetici olayları tek tek açıklayıcı bir şekilde anlatsaydı hiç bu kadar karışıklık olmaz süreci beklerdik.

Ama yönetimde her kacfadan bir ses çıkıyor.Çok fazla iş bilmezlik oluyor.Buda güven sorununu getiriyor.

O yüzden bu yönetimde ciddi değişiklikler şart.

klubün geldiği noktaya bak transfer ile ilgili o kadar yetkili varken neydüğü belirsiz kişiler açıklama yapıyor

Açık söylüyorum. Şu anda Irmak ve İtalyan medyasına; dün ucu açık konuşarak ve yayına bağlanarak inasları yollara düşüren Oğuz Altay'dan ve sürekli yalancı konumuna düşen yöneticilerimizden daha fazla inanıyorum. Özellikle de İtalyan medyası. Mesela bugün belli olabilir diyorlar. Ben bugünden ümitliyim açıkçası.

Bülent Tulun, Albayrak, Sedat Doğan çıksın gerekli açıklamayı yapsınlar o zaman. Hani 24 saate bitecekti, hani bu akşamdan fazla bekleyemeyiz diyordunuz sayın Refik Arkan? Be ne yahu, resmen dalga geçtiler açıklama da yapmıyorlar.

Yazıklar olsun amatör herifler.

Yönetimden bu transferden vazgeçilmesi gerektiğini düşünenler varmış bu kadar bekletmeye sıkılmışlar . Ama ünal başkan o yıldız sözünü tutmaya kararlı herhalde

Bu kadar bekletilmek nedir yahu. 24 saat pc başında transfer bekleyenler için söylüyorum. Bu iş olduğunda anlıyacaksınız aslında ne kadar kısa sürede yol katedildğini. Güne vurursanız 2-3 hafta gibi

Oğuz Altay isteyince saha içinde F.Terim'le yan yana kareografi izliyor!Oğuz Altay isteyince G.Saray başkanında transferler hakkında bilgi alıyor!Ultraslan sadece bir taraftar grubu bu kadar ayrıcalık fazla.

Ayrıcalık ?

Ne kadar provakatörlük kokan bir yazı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt