Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok abartmayın yahu, adamın bunları söyleme amacı sağa sola inanıp kendinizi rezil durumlara düşürmemek için. Yoksa adamın söylediği her kelimeyi şimdiye kadar 500 kere duyduk, adamın bişey açıkladığı yok yani.

Alparslan Bey den sonra cok fazla değer kaybettiler. ikide bir yaptıklarını da kendilerini eleştirenlerin başına kakarak onlara mecburmuşuz ortamı sağlama peşindeler

adamların tek istediği daha güçlü ve daha iyi bir galatasaray,kim ne derse desin ultaslan gibi bir taraftar grubumuz olduğu için gurur duyuyorum,kendi şahsi fikrim katılırsınız katılmazsınız saygı duyuyorum..

seref engelli moratti adamın maasını ver lan:bansign:

Dikkat ederseniz uA'yı değil yönetimi tartışıyorum. Oğuz Altay sadece üslup oalrak herkesi temsil ediyorum ahvasından çıksın dedim. Ama asıl mesele yönetimde. 4 yönetici yalancı durumuna düştü. hatta bugün Semih H. ile 5. Ama başkan bu adamları doğru bilgilendirip, ağız birliği etmek, Hoca'yı yanına alıp konuşmak veya açıklama yapmak yerine, seçtiği yola bak.

İlk olarak diğer yöneticilerin açıklamaları hep kamera karşısındaydı ama Haznedaroğlu'nun ki sadece gazete haberi yani doğruluğu tartışılır ...

İkincisi yönetimden diğer açıklama yapanların hiçbirisi Oğuz Altay'In aksine bişeymi söylediler ki yalancı durumuna düşsünler ? Hepsi işlerin çok olumlu yürüdüğünü söylediler zaten sadece verdikleri tarihler birbirini tutmadı o kadar ...

Son olarak da daha önce de dediğim gibi milyonlarca insanı hep birden mutlu etmenin imkanı yok ...

Açıklama yaparlar neden bu kadar çok konuşuyosunuz susun derler , susarlar açıklama beklerler ...

Resmi ağızdan açıklama yapılır herşeye böyle resmi açıklamamı yapıcaksınız derler , dolaylı yoldan yaparlar bu seferde şimdiki gibi eleştiriler olur ...

Dediğim gibi detaylara fazla takılmadan sonuca bakmak lazım bence şuanda ....

benim gördüğüm de şuanda gerçekten iş bitmiş gibi duruyo ...

Dikkat ederseniz uA'yı değil yönetimi tartışıyorum. Oğuz Altay sadece üslup oalrak herkesi temsil ediyorum ahvasından çıksın dedim. Ama asıl mesele yönetimde. 4 yönetici yalancı durumuna düştü. hatta bugün Semih H. ile 5. Ama başkan bu adamları doğru bilgilendirip, ağız birliği etmek, Hoca'yı yanına alıp konuşmak veya açıklama yapmak yerine, seçtiği yola bak.

Ömer neden bu kadar sert çıkıyorsun anlamıyorum.. 4 yönetici neden yalancı durumuna düştü anlamadım? Başkanın resmi birşey olmadan resmi açıklama yapması ne kadar mantıklı?

Bizim forumu temsilen biri başkanı arasın pls

[h=1]Gözlerimde Gece Oldu Sneijder:D[/h]

Çok abartmayın yahu, adamın bunları söyleme amacı sağa sola inanıp kendinizi rezil durumlara düşürmemek için. Yoksa adamın söylediği her kelimeyi şimdiye kadar 500 kere duyduk, adamın bişey açıkladığı yok yani.

dün kendisi duyumculuk yaparken nerdeydi bu iyi niyeti

beyler hadi aslan görünümlü kuşlar burda gazlama operasyonu yapıyor bari kıdemli gerçek aslanlar yapmasın şunu gazlamayın birbirinizi sakin kalın beklemekten başka çagremiz mi var

hvw4t.gif

Kendi aramızda kavga etmeyelim allah aşkına ,oğuz altay bişey dedi bazı kişiler çullanıyo üzerine ne oluyo arkadaş hepimiz Galatasaraylı değilmiyiz sakin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt