Emre Burak
Sarı Üye
- 22 Haziran 2010
- 964
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti
Kop gel sneijder
Kop gel sneijder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Sneijder transferi artik burnumdan gelmeye basladi yeter artik yaa.. Gelmiceksen gelme :S
Bir taraftar grubunun başkanının koskoca kulübün başkanıyla görüştüğü(nedeni de transfer için) dünyanın neresinde görülmüş?
Adam istese kendi için gider bilgisini alır,ama taraftarı aydınlatmak için açıklama yapar suçlu olur..
Bunların dışında yöneticilerin açıklama yapmasından bahseden arkadaşlar,biz düşündük onlar düşünemiyor bunu değil mi ?Belli ki açıklama yapmamaları lazım,çünkü konu o kadar sıcak ki,zurnanın son deliği Sneijder ile bir haber yapsa,anında İtalyan medyasına düşüyor haber.
Bu yüzden hem Moratti,hem de Sneijder ile ilgili olarak tarafsız gözükmeliyiz,onların arasındaki soruna ortak olmamalıyız.Kalkıp açıklamada da İnter ile Sneijder'in kendi arasında ki sorundan bahsedersek sadece misal;İnter taraftarı yönetim için belki de problem çıkarabilir..
Olayları kendi gözümüzden görüyoruz sadece,biraz geniş olmak lazım.Sabırsızlanıyoruz,haklıyız da..Ama sonuçta transfer etmek istediğimiz kişi Wesley Sneijder arkadaşlar.Sneijder değil x kişi olsaydı,ne biz bu kadar sıkıntılara girerdik,ne Oğuz Altay'a bok atardık,ne de yönetime(bence haklılar) soğukkanlı oldukları için sallardık,her zamanki gibi.
Bir taraftar grubunun başkanının koskoca kulübün başkanıyla görüştüğü(nedeni de transfer için) dünyanın neresinde görülmüş?
Son oranları veriyorum;
Lise = klübün %5'i
Divan Kurulu = klübün %5'si
Yönetim = klübün %10'i
Futbolcular = klübün %25'i
Taraftar = klübün %55'ine karşılık gelir.
Hesaplarımızı buna göre yapalım yanlışlık olmasın. Eğerki UltrAslan taraftarın %20si ise klübün %11'idir. Yani yönetimden 1 puna yüksek.
Suç bu açıklamaları yapan Oğuz Altay'ın değildir zaten. Adam Başkan'In söylediklerini tabiki aktarır. Ama bence Başkan bunu yöneticileri dahi bilmiyorken UA başkanıyla paylaşıyorsa, her kişiden ayrı sesler çıkıyorsa, Hoca hiç gündeme gelmiyorsa bu aralarda bu bir sıkıntı işaretidir. Şimdi siz bunu medya etkilenmesi filan olarak niteleyebilirsiniz ama inanın değil. Yönetim arasındaki bu iletişimsizlik iyiye işaret değil.
Yavaş be kardeşim yavaş ya..
Bu forumun genel huyu herhalde her işe Allahı Peygamberi karıştırmak ?
Oğuz Altay'ı kimsenin Peygamber ilan ettiği yok ta sen niye Peygamberi bu konuya dahil ediyorsun ?
Hacı yapma gözünü seveyim, Haftasonu Irmak Kazuk dedi anlaşıldığını, Pazartesi de Refik Arkan söyledi herşey bitti, kulübüyle sorunlarını çözmesini bekliyoruz diye.
Sen gerçekten de yeni mi duydun oyuncuyla anlaşıldığını.
Suç bu açıklamaları yapan Oğuz Altay'ın değildir zaten. Adam Başkan'In söylediklerini tabiki aktarır. Ama bence Başkan bunu yöneticileri dahi bilmiyorken UA başkanıyla paylaşıyorsa, her kişiden ayrı sesler çıkıyorsa, Hoca hiç gündeme gelmiyorsa bu aralarda bu bir sıkıntı işaretidir. Şimdi siz bunu medya etkilenmesi filan olarak niteleyebilirsiniz ama inanın değil. Yönetim arasındaki bu iletişimsizlik iyiye işaret değil.
gs sneijderle anlastıgını açıklasa moratti ona bir kurus vermez :yenieek:
winnietheorospu winnie the orospooh
Bu video arayüzü size bir yerden tanıdık geldi mi? #Sneijder #GALATASARAYailesitakipte pic.twitter.com/h3tVU7SD