Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir taraftar grubunun başkanının koskoca kulübün başkanıyla görüştüğü(nedeni de transfer için) dünyanın neresinde görülmüş?

Neden olmasın? Hani Başkan liseliydi-liseciydi, burnu büyüktü, liseli olmayanları taraftardan saymıyordu. Adam taraftar gruplarıyla görüşecek kadar mütevazi davranıyor. Asıl görüşmewyi reddetse eleştirmek gerekiyor ama amaç üzüm yemek olmayınca...

Adam istese kendi için gider bilgisini alır,ama taraftarı aydınlatmak için açıklama yapar suçlu olur..

Bunların dışında yöneticilerin açıklama yapmasından bahseden arkadaşlar,biz düşündük onlar düşünemiyor bunu değil mi ?Belli ki açıklama yapmamaları lazım,çünkü konu o kadar sıcak ki,zurnanın son deliği Sneijder ile bir haber yapsa,anında İtalyan medyasına düşüyor haber.

Bu yüzden hem Moratti,hem de Sneijder ile ilgili olarak tarafsız gözükmeliyiz,onların arasındaki soruna ortak olmamalıyız.Kalkıp açıklamada da İnter ile Sneijder'in kendi arasında ki sorundan bahsedersek sadece misal;İnter taraftarı yönetim için belki de problem çıkarabilir..

Olayları kendi gözümüzden görüyoruz sadece,biraz geniş olmak lazım.Sabırsızlanıyoruz,haklıyız da..Ama sonuçta transfer etmek istediğimiz kişi Wesley Sneijder arkadaşlar.Sneijder değil x kişi olsaydı,ne biz bu kadar sıkıntılara girerdik,ne Oğuz Altay'a bok atardık,ne de yönetime(bence haklılar) soğukkanlı oldukları için sallardık,her zamanki gibi.

İşte bende bundan bahsediyorum, kalkıp resmi ağızdan 2 tarafla da anlaştık ama inter adama parasını vermiyor dersen, interde zart diye transferi iptal eder olur biter..

Bir taraftar grubunun başkanının koskoca kulübün başkanıyla görüştüğü(nedeni de transfer için) dünyanın neresinde görülmüş?

Yahu milletin halini görmüyormusun transfer için yönetime sallayanlar bile oldu.Açıklama gelmeseydi kim bilir daha neler olacaktı bence doğru olanı yaptı.

Son oranları veriyorum;

Lise = klübün %5'i

Divan Kurulu = klübün %5'si

Yönetim = klübün %10'i

Futbolcular = klübün %25'i

Taraftar = klübün %55'ine karşılık gelir.

Hesaplarımızı buna göre yapalım yanlışlık olmasın. Eğerki UltrAslan taraftarın %20si ise klübün %11'idir. Yani yönetimden 1 puna yüksek.

Sayı olarak baz alırsak %1 i falan olur

Suç bu açıklamaları yapan Oğuz Altay'ın değildir zaten. Adam Başkan'In söylediklerini tabiki aktarır. Ama bence Başkan bunu yöneticileri dahi bilmiyorken UA başkanıyla paylaşıyorsa, her kişiden ayrı sesler çıkıyorsa, Hoca hiç gündeme gelmiyorsa bu aralarda bu bir sıkıntı işaretidir. Şimdi siz bunu medya etkilenmesi filan olarak niteleyebilirsiniz ama inanın değil. Yönetim arasındaki bu iletişimsizlik iyiye işaret değil.

kardeşim taraftarın psikolojisi bozuldu şu transfer nöbetinde yazılanlardan bile bunu anlayabiliyoruz,adam sakin olmamız strese girmemeniz için kısaca açıklamayı yaptı,anlaştık dedi,yöneticilerin bilmediğini nerden biliyorsun ayrıca orayı anlayamadım ?

Bu adamlar soğukta sırf Galatasaray için birşeyler yaparken ultrAslan'a sallayanlar ne yapıyordu acaba ?

[video=youtube;LUmf0yLVaJY]https://www.youtube.com/watch?v=LUmf0yLVaJY[/video]

arkadaşlar dışarıdaydım ne açıklaması yapıldı gelişmeler nelerdir mümkünse kısaca bir özetleyebilir misiniz ?

[video=youtube;2oWYlg191Ss]https://www.youtube.com/watch?v=2oWYlg191Ss[/video]

Bu sarki Moratti ve Sino transferini engelleyenlere gelsin :troll:

Sanki bu işin buraya gelmesinde burada yazanlar dahil hiç kabahati yok mu taraftarın?

3-5 mesaj yazan twittercılara inanıp hava alanına gidenlerin? Sakin olun olayı bu kadar çetrefilli hale biraz da bizler bu kızgın,sabırsız halimiz getiriyor.

Herkes kadar taraftarda suçludur beniz gözümde.

Yavaş be kardeşim yavaş ya..

Bu forumun genel huyu herhalde her işe Allahı Peygamberi karıştırmak ?

Oğuz Altay'ı kimsenin Peygamber ilan ettiği yok ta sen niye Peygamberi bu konuya dahil ediyorsun ?

kardeşim adama laf söyleyeni demediğiniz söz kalmıyor. dokunulmazlığımı var bu adamın.

ben ve benim gibi insaların tek söylediği bu adam her seferinde Galatasaray taraftarı adına konuşuyorum demesin.

bizim adımıza konuşmuyor veya davranmıyor.

bunu söyledik diye, yok gösteriler yapıyorlar yok böyle yapıyorlar.

yapmasın kardeşim Galatasaray sahipsiz değildir başka insanlar gelir onlar yaparlar.

Hacı yapma gözünü seveyim, Haftasonu Irmak Kazuk dedi anlaşıldığını, Pazartesi de Refik Arkan söyledi herşey bitti, kulübüyle sorunlarını çözmesini bekliyoruz diye.

Sen gerçekten de yeni mi duydun oyuncuyla anlaşıldığını.

Ya Irmak sonuçta klübün içinde olan resmi bir kişilik değil ki ... Ardından hemen yalanlama geldi zaten ...

Refik Arıkan da %95 li konuştu , Bülent Tulun ve Abdürrahim Albayrak da büyük ihtimal dediler hep ailesiyle görüşüp kararını vermesini bekliyoruz dediler ... Ama ilk defa klüple ciddi anlamda bu kadar içli dışlı birinden Sneijder'le hiç bir sorun kalmadı anlaştık açıklaması geldi ... Yani artık ailesini bekliyomuş EPL den teklif bekliyomuş gibi şeyler yok bana göre çok iyi bir gelişmedir bu ...

beyler milletin psıkojısı alt ust haklsınızz ama kırmayalım bırbırımızı

Eğer söylendiği gibi Sneijder antremana katılmamışsa görüşmeler sıklaştı anlaşılan..

Suç bu açıklamaları yapan Oğuz Altay'ın değildir zaten. Adam Başkan'In söylediklerini tabiki aktarır. Ama bence Başkan bunu yöneticileri dahi bilmiyorken UA başkanıyla paylaşıyorsa, her kişiden ayrı sesler çıkıyorsa, Hoca hiç gündeme gelmiyorsa bu aralarda bu bir sıkıntı işaretidir. Şimdi siz bunu medya etkilenmesi filan olarak niteleyebilirsiniz ama inanın değil. Yönetim arasındaki bu iletişimsizlik iyiye işaret değil.

that's true! :yenieek:

Zaten su an bu "profesyonelce" yönetmek olayi bir sürü sanci geciriyor. yavas yavas bunlarda düzelecek, benim sasirdigim bu konuda niye bir PR agent, veya bir basin sözcüsü yok ortada?

Medya zaten alismis yillardir, bilgi icin X Yönetim üyesini ariyor, yok X baskani ariyor hepsi de yillardir baglanip sorulara cevap veriyor (kendi egolarini tatmin etmek icin) simdi bizde Baskana zaten ulasilamiyor. Fatih Terim ise baglanirsa zaten herkese bir ceki düzen veriyor kimse baglanmaya bile yürek bulamiyor. Geriye kalan en iyi niyetli Albayrak kaliyor buna da tezgaha getirmeleri az olmadi.

Bir Basin sözcüsü bütün bu demec olaylarini cözmüs olabilirdi. (yönetim bu konuda daha baya bir calismasi lazim)

Arkadaşlar bir kurumu eleştirirken elinizi vicdanınıza götürün öle konuşun ULtrAslan isim hakkını kulübe devretmiştir yani lisans hakkı kuluptedir tahmin edersinizki senede 3 trilyonluk mal satışı var

şikecilerle olan maçta yapılan hazırlıkları gözümle gördüm buz gibi yerde haftalarca çalıştılar ben orda iki saat zor durdum

gs sneijderle anlastıgını açıklasa moratti ona bir kurus vermez :yenieek:

Parasını da alamayınca Şınayder gelmez :o

Ya da suçluyu inter olarak gösterirsin, inter de sana oyuncusunu vermez :)

2 durumda da transfer sıkıntıya girecek, o yüzden yönetiminde yaptığı gibi gayri resmi yollardan, bu tür gelişmeleri aktarmak doğru olanı :)

72860_535803529777204_2127623939_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt