Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu adamlar soğukta sırf Galatasaray için birşeyler yaparken ultrAslan'a sallayanlar ne yapıyordu acaba ?

[video=youtube;LUmf0yLVaJY]https://www.youtube.com/watch?v=LUmf0yLVaJY[/video]

Şunun konuştuğumuz konuyla alakası yok.Bunları zaten takdir ediyoruz,ama bu konunun teması farklı.

Ne oldu oğlum yine mi gelmedi bu adam...

Sorun ne ,neden bu didişme diyoruz ki provakasyonlara gelmeyin . Ligde lideriz , şampiyonlar liginde üst turdayız sneijder gibi bi dünya yıldızından haber bekliyoruz olursa olay olucak .Olay neymiş oğuz altay twitterdan bişeyler yazmış ona takılmışlar ,ultraaslanı tartışıyolarmış falan filan biraz kendinize gelin ya

Su anda forumda TRANSFER haric her konu konusuluyor Moderator bir el atsan ustad

gs tvde muhabır kulısı canlı yayın ama bır haber cıkacagını sanmıyorum tırt .

Galatasaray taraftarının belli bir bölümünü temsil etmiyor olabilir, sen de bu kesime dahil olabilirsin. Sorun orada değil, sorun iftira atmanda. Sanki havaalanına gidin duyumunu o vermiş gibi konuşuyorsun. Sonra ben karşı görüş bildirdiğimde adamı peygamber yaptınız diyorsun.

kardeşim böyle böyle duyumlar var dedimi? dedi.

ya hiç söylemeyecek garanti açıklaması olmadan ya da iki ucu acık konusmayacak eğer bir oluşumu temsil ediyorsa.

ayrıca gidenlerin akıl sağlığından şüphem var.

O değil de dün Şeref Aydın bugün yöneticiler İtalya'ya gidicek demişti. Bilgisi olan?

E dedi yalan mı? İlgileniyoruz işte. Ben ne demişim? Biraz sabır ,biraz rahat olun.

Bu kadar kolay değil herhalde bu işler. Sanki çıktılar vazgeçtik mi dediler?

bahsedilen oyuncu Serdar Aziz,Mustafa Sarp değil yalnız gelecek olan kişi Sneijder işte bu yüzden taraftar sabırsız..

kardeşim adama laf söyleyeni demediğiniz söz kalmıyor. dokunulmazlığımı var bu adamın.

ben ve benim gibi insaların tek söylediği bu adam her seferinde Galatasaray taraftarı adına konuşuyorum demesin.

bizim adımıza konuşmuyor veya davranmıyor.

bunu söyledik diye, yok gösteriler yapıyorlar yok böyle yapıyorlar.

yapmasın kardeşim Galatasaray sahipsiz değildir başka insanlar gelir onlar yaparlar.

Oğuz ALTAY babamın oğlu falan değil..

Oğuz ALTAY tüm Galatasaraylıları belki dediğin gibi temsil etmiyor olabilir ama %99'luk kısmı temsil ediyor bunu bil..

Geriye kalan o %1'lik kısım çekemeyen, fesat kişiler veya popülist olmaya çalışan ayrılıkçı zihniyetteki taraftarlardır..

Oğuz Altay'ın şimdiye ne yaptı da bu kadar tepki veriyorsunuz ?

Tüm Galatasaraylılar neyi bekliyor ? Sneijder'in gelmesini hepimizin duygularına tercüman olaraktan iyi niyetli Başkanla görüşmüş..

ultrAslan'ın Genel Koordinatörü konuşmayacaktı da burda Nevizade Sakini rütbesini verilen biri mi konuşacaktı ?

Bak ben ultrAslan forumundan atıldım ama adamları körleyecek değilim onlar farklı kişiler değil bizim renktaşlarımız ...

Biraz daha saygı çok değil biraz daha...

İyi de güzel kardeşim sol bek stoper kanat bağırıyor takımda

ama bizim yönetim ve taraftar kilitlenmiş Sneijder'e

iyi bir stoper ve sol bek transferi de en az Sneijder kadar önemli

bunlardan bir gelişme yok mu?

Açılış olur katılır vs. onları anlarımda transfer konusunda görüşme yapılmasını anlayamam kusura bakmayın.

Demek ki bir sebepten resmi açıklama yapılamıyor, taraftar kafayı yediği için de gazını almak için bu şekilde bilgi veriyorlar. Biz ise şu an Sneijder işi tamammış diyerek arkamıza yaslanıp puro yakacağımıza yönetime, başkana, önümüze gelene sallıyoruz.

İnş devreye son anda İngiliz kulubü girmez yoksa yıkım olur burda

bahsedilen oyuncu Serdar Aziz,Mustafa Sarp değil yalnız gelecek olan kişi Sneijder işte bu yüzden taraftar sabırsız..

E tamam da kardeşim , ne yapıcaz yani beklemekten başka yapacak bir şey var mı?

Transfer süreci denen bir şey var. Ellerinden geleni yapıyorlar. Ne kadar kolay geliyor millete bu süreç anlamıyorum.

adamın karısından kardeşine kundaktaki bebeğine kadar bütün sülalesini ezberledik.yok böyle bir olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt