Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alparslan Dikmen ' den sonra en sevdiğim taraftar lideri Oğuz Altay dır . Gerek efendiliği gerek takıma bağlılığı , bana göre ise en önemlisi diksiyonu , konuşması. Adam her katıldığı spor yada başka programlarda hiç taviz vermeden takımımızı sosyal medyada gerçekten çok iyi savunuyor tabi bunların yanında etrafıma bakıyorum yani diğer taraftar liderlerine bakıyorum bir de Oğuz Altay ' a karşılaştırmak bile hakaret bence

moratti eşşek suratlı katır ınatlı bir mahlugattır:)

BApiK27CYAEvNfF.jpg:large

şok bu görüntü bulanık yazı net

Halüsülasyon hali.:D

Transfer Nöbeti

Rica etsem son iki saati ozet gecebilir misiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oğuz ALTAY babamın oğlu falan değil..

Oğuz ALTAY tüm Galatasaraylıları belki dediğin gibi temsil etmiyor olabilir ama %99'luk kısmı temsil ediyor bunu bil..

Geriye kalan o %1'lik kısım çekemeyen, fesat kişiler veya popülist olmaya çalışan ayrılıkçı zihniyetteki taraftarlardır..

Oğuz Altay'ın şimdiye ne yaptı da bu kadar tepki veriyorsunuz ?

Tüm Galatasaraylılar neyi bekliyor ? Sneijder'in gelmesini hepimizin duygularına tercüman olaraktan iyi niyetli Başkanla görüşmüş..

ultrAslan'ın Genel Koordinatörü konuşmayacaktı da burda Nevizade Sakini rütbesini verilen biri mi konuşacaktı ?

Bak ben ultrAslan forumundan atıldım ama adamları körleyecek değilim onlar farklı kişiler değil bizim renktaşlarımız ...

Biraz daha saygı çok değil biraz daha...

benim babam şu saydığın %1 lik kısımda mı? ne uA yı bilir ne taraftar grubunu ama dibine kadar Galatasaraylıdır.

30milyon Galatasaray taraftarının 1milyonu bile ultra aslanla alakası yoktur. Ozaman benim içinde azınlıklar.

30 milyonun 25-27 milyonu sepmatizan...Takip edenlerin sayısı 3-5 milyon vardır ciddi taraftar olarak. Bunlarında faal oları 500.000 kadardır. 30-50 bin kadar da ua üyesi ve sempatizanı vardır.

Belli ki uzayacak hafta sonuna kadar

Oğuz ALTAY tüm Galatasaraylıları belki dediğin gibi temsil etmiyor olabilir ama %99'luk kısmı temsil ediyor bunu bil..

Geriye kalan o %1'lik kısım çekemeyen, fesat kişiler veya popülist olmaya çalışan ayrılıkçı zihniyetteki taraftarlardır..

Tüm Galatasaraylılar neyi bekliyor ? Sneijder'in gelmesini hepimizin duygularına tercüman olaraktan iyi niyetli Başkanla görüşmüş..

ultrAslan'ın Genel Koordinatörü konuşmayacaktı da burda Nevizade Sakini rütbesini verilen biri mi konuşacaktı ?

Bak ben ultrAslan forumundan atıldım ama adamları körleyecek değilim onlar farklı kişiler değil bizim renktaşlarımız ...

Yanlış anlama ama oğuz altay beni temsil etmiyor edemezde !!! uA üyelerini temsil edebilir o ayrı konu tabiki. Senin dediğin gibi %99 kısmı temsil ediyor lafı çok enteresan olmuş

Yönetimin tek suçu geçmiştede yaptılar hala da yapmaya devam ediyolar tarih vermektir ...

Oğuz Altay'ı sevmek zorundamıyız. Ultraslan'ın yaptığı işi takdir etsek kurtarmıyomu.

fenere koydukça kupa çıkıyor bence onu anlatmış sen biraz zorlamışsın

Twitterla aran iyiyse bu tagı bilmen lazım.. #FenereKoydukçaKupaÇıkıyor

fenere vurdukça kupa çıkıyor

Fener'e vurdukça kupa çıktığını anladım da, bizim de büyüdüğümüzü gösteren bir çalışma var sonuçta ortada yani daha güzel anlatılabilirdi, "Fenerevurdukçakupa çıkması" :D Bizim o kupalarla büyümemiz gereksiz olmuş.:asd:

E tamam da kardeşim , ne yapıcaz yani beklemekten başka yapacak bir şey var mı?

Transfer süreci denen bir şey var. Ellerinden geleni yapıyorlar. Ne kadar kolay geliyor millete bu süreç anlamıyorum.

Haklısınız transfer süreci bu lakin yöneticilerimiz çıkıp keşke yarın tamam cuma günü tamam kesin bir yanıt alırız demesin.Çıksınlar desinler ki cevap bekliyoruz teklifimi yaptık hayliyle bizide o güne odaklıyorlar birşey çıkmayınca sinirler altüst oluyor.

Her sene Hollanda milli takımından 2 tane oyuncu alalım:)

benim babam şu saydığın %1 lik kısımda mı? ne uA yı bilir ne taraftar grubunu ama dibine kadar Galatasaraylıdır.

Emrah kardeşim benim babam da hasta Galatasaraylı hatta Sülalemde hasta Galatasaraylı.. Bu forumdaki Kaan Kapçı'ya sorabilirsin..

Çoğu Oğuz Altay'ı bilmez ama anlatsam yaptıklarını hepsi ona dua eder...

Konuyu değişik boyutlara çekiyorsunuz ayıp ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt