Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Demek ki bir sebepten resmi açıklama yapılamıyor, taraftar kafayı yediği için de gazını almak için bu şekilde bilgi veriyorlar. Biz ise şu an Sneijder işi tamammış diyerek arkamıza yaslanıp puro yakacağımıza yönetime, başkana, önümüze gelene sallıyoruz.

Ben kendi açımdan eleştirdim olayı.Ama bazı kesim olayı Ultraslan kavgasına çekti.Şuan tepkiler olumlu veya olumsuz fazla sert oluyor.Sanki Ultraslan düşmenı yada ultraslan yalakası seviyesine geliyor olay.

kardeşim böyle böyle duyumlar var dedimi? dedi.

ya hiç söylemeyecek garanti açıklaması olmadan ya da iki ucu acık konusmayacak eğer bir oluşumu temsil ediyorsa.

ayrıca gidenlerin akıl sağlığından şüphem var.

Sen paragrafın ilk cümlesine odaklanıyorsun, geri kalanları okumuyorsun. Duyum var ama kimse duyumlara göre hareket etmesin denmiş değil mi, niye sadece istediğiniz kısmı alıp eleştiri için kullanıyorsunuz anlamıyorum.

Oğuz ALTAY babamın oğlu falan değil..

Oğuz ALTAY tüm Galatasaraylıları belki dediğin gibi temsil etmiyor olabilir ama %99'luk kısmı temsil ediyor bunu bil..

Geriye kalan o %1'lik kısım çekemeyen, fesat kişiler veya popülist olmaya çalışan ayrılıkçı zihniyetteki taraftarlardır..

Oğuz Altay'ın şimdiye ne yaptı da bu kadar tepki veriyorsunuz ?

Tüm Galatasaraylılar neyi bekliyor ? Sneijder'in gelmesini hepimizin duygularına tercüman olaraktan iyi niyetli Başkanla görüşmüş..

ultrAslan'ın Genel Koordinatörü konuşmayacaktı da burda Nevizade Sakini rütbesini verilen biri mi konuşacaktı ?

Bak ben ultrAslan forumundan atıldım ama adamları körleyecek değilim onlar farklı kişiler değil bizim renktaşlarımız ...

Biraz daha saygı çok değil biraz daha...

Ne alaka? ua'yı sevmek zorunda mıyım?

Oğuz ALTAY tüm Galatasaraylıları belki dediğin gibi temsil etmiyor olabilir ama %99'luk kısmı temsil ediyor bunu bil..

Geriye kalan o %1'lik kısım çekemeyen, fesat kişiler veya popülist olmaya çalışan ayrılıkçı zihniyetteki taraftarlardır..

Tüm Galatasaraylılar neyi bekliyor ? Sneijder'in gelmesini hepimizin duygularına tercüman olaraktan iyi niyetli Başkanla görüşmüş..

ultrAslan'ın Genel Koordinatörü konuşmayacaktı da burda Nevizade Sakini rütbesini verilen biri mi konuşacaktı ?

Bak ben ultrAslan forumundan atıldım ama adamları körleyecek değilim onlar farklı kişiler değil bizim renktaşlarımız ...

Kendi fikrinden başkasına tahammülü olmayana yobaz deniyor renktaş. Ben senin yobaz olduğunu düşünmüyorum ama biraz daha dikkatli yazabilirsin :yenieek:

İyi de güzel kardeşim sol bek stoper kanat bağırıyor takımda

ama bizim yönetim ve taraftar kilitlenmiş Sneijder'e

iyi bir stoper ve sol bek transferi de en az Sneijder kadar önemli

bunlardan bir gelişme yok mu?

Bence ilerideki yaratıcı oyuncu eksikliğimiz sol bekten de stoperden de önemli ... Özellikle sol bek bence çok önemli değil ... Ama haklısın ne olursa olsun tamam Sneijder'le uğraşırken onlarıda boşlama onlar içinde uğraş ...

Bi eski bir Ulrtaslan üyesi olarak aciklaman cok bilmeden yapmisin malesef kardes. yaptgin hemen hemen sadece ultraslancilarin düsündügü acikalmar dir. ayrimcaligi da ultraslancilar yapar cünkü kendilerini diger Galatasaray li taraftarlardan daha bir üst kurumundan görüyordir buda cok NET dir!!!

Ha yaptiklari calismalar tabiki saygi deger calismalardir ama beni asla asla temisl etmiyorlar cünkü ben ayrimcaliga karsiyim Galatasaray icinde. Bu ayrimcaligi resmen hisetigim icin ve bunu acikca söylendigi icinde ben ayrildim zamaninda Ultraslandan. Ama dedigim gibi saygi duyulacak destekci calismalari vardir ona kimse bir sey diyemez.

Twitter'da 5 takipçisi olan biri bişey yazsa hemen paylaşılıyor sonra da ortalık karışıyor. Bir sakin olalım abi ya

Emrah kardeşim benim babam da hasta Galatasaraylı hatta Sülalemde hasta Galatasaraylı.. Bu forumdaki Kaan Kapçı'ya sorabilirsin..

Çoğu Oğuz Altay'ı bilmez ama anlatsam yaptıklarını hepsi ona dua eder...

Konuyu değişik boyutlara çekiyorsunuz ayıp ..

çeken sensin renktaş.

madem %99 unu temsil ediyor ve biz %1 lik kısımız bizim sesimiz ne kadar çıkacak ki popülarite çabası içinde olalım

https://i.imgur.com/FjJoi.png[IMG]

[url]https://www.oddschecker.com/football/football-specials/wesley-sneijder-specials/club-after-january-transfer-window[/url]

betvictor duruyor.

Ekli dosyalar

• FjJoi.webp
    FjJoi.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt