Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslında UA'ya tepkiler şu anki yönetici pozisyonunda olanlara. UA içindeki taraftarlamıza kimse laf etmiyor. Burada bir anlaşalım. Alpaslan Dikmen zamanı olsa kimse çıkıp tek bir laf etmez. Ama Oğuz Altay zamanındaki yönetim ciddi anlamda tepki çekti. Bunlar saha içi yapılanlar değil. Herkesin taktiridir saha içi oluşum ve hatta böyle oluşumun bütün tribünleri kaplaması lazım. Bunun altını kalın çizgilerle çekmekte yarar var.

Onların dağılma sebeplerini de araştırın :) Neyse konuşmuyorum...

Yanlis anlasilmasin, uA herkesten üstündür demiyorum. Benim mükayesem su an iciin TR içindeki gruplarla.

Çarşi gibi olmaktansa ya da fener gibi 30 gruba dagilmaktansa uA daha iyi.

Ama uA da evinde mac izleyen Gs taraftarindan üstün degildir.

Sevmeyen de saygili olabilir

Ya yok arkadaş bu taraftarımız akıllanmaz BAŞKANLA konuştum sadece inter sneijderi bekliyoruz imza hazır diyor..Bizim taraftar inatla basın haberlerine inanıyor..Oğuza güvenmek lazım yanlış çıkarsa hesabını sorarız..Oğuza güvenmeyip bir boktan haberi olmayan dış ve iç basına güvenmek komik

Transfer Nöbeti

Liverpool resmi kanaldan açıklama yapmadımı Sneijder ile ilgimiz yok diye? Bunlar yeni oranlar mı?

Yanlis anlasilmasin, uA herkesten üstündür demiyorum. Benim mükayesem su an iciin TR içindeki gruplarla.

Çarşi gibi olmaktansa ya da fener gibi 30 gruba dagilmaktansa uA daha iyi.

Ama uA da evinde mac izleyen Gs taraftarindan üstün degildir.

Sevmeyen de saygili olabilir

Hiç bi zaman saygısızlık yapmadım, ama eğer ben taraftarın %99'unu temsil ediyorum %1'de tırıvırı diye bi söylemde bulunulursa tepkimizi koyarız haliyle :ka21:

Artık lütfen şu gazeteci bunu yazdı, bu tv bunu söyledi, bu yorumcu böyle dedi, bu işleri bir tarafa bırakalım

ve sadece resmi açıklamayı bekleyin, bu konuda kimseyede Galatasaray taraftarı olarak prim vermeyin...​

Liverpool alırsa şaşırmam

Ua taraftarları sadece stadda, metroda değil bu forumda da takımın sahibi sanıyorlarmış kendilerini, bunu gördüm.

Liverpool yıllık 3m€ gibi bi rakam anca önderir. Sneijder'de kabul etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt