Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hemen değişti oranlar burayı okudular herhalde :asd:

Bence sen Oğuz Altay'a değil başkana güvenmiyorsun.. Ki bende güvenemiyorum bi türlü

Ne sayın başkanımıza nede oğuz altay'a güveniyorum. Çünkü sneijder çok büyük bir isim o yüzden resmi açıklama gelmeden babama bile güvenmem !

Konu başka futbolcu olsaydı güvenirdim çünkü olabilitesi çok yüksek olduğundan dolayı

Oğuz Altay bir transfer açıklaması yapmış iyi niyetli..

Bunun üzerine konuyu değişik yerlere getiren kim Allah Aşkına ?

Benim bahsettiğim Oğuz Altay'ın transfer açıklaması yapması değildi oysa ki :) Oğuz Altay il hiç bir alıp veremediğim de yok oysa ki, benim derdim Alparslan Dikmen'den sonra oluşum gösteren parazitlerle.

TAKIMIN SAHİBİ BÜTÜN TARAFTAR !!! uA öyle bir şey düşünüyorsa yada üyeleri öyle görüyorsa çok komik duruma düşerler

Kimsenin öyle bir şey düşündüğü yok, bazı arkadaşların yaptığı gibi saygı sınırları aşılmadıkça isteyen istediğini düşünebilir. Birbirinizi gazlamayı bırakın da şu konuyu kapatalım artık. :)

Transfer Nöbeti

Beyler

Burasi TRANSFER forumu

Lutfen uzatmayin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taraftarımızda denge kalmamış paranoyak olmuş iyice..

düşüncelerinize saygı duymakla birlikte ultraslan galatasaray taraftarının büyük bir bölümünü temsil eder ve ediyor ;)

Büyük bir bölümünü temil ettiği konusunda hemfikiriz, ama geri kalan kesimin de hasetiden çatladığı için ua'yı desteklemediği konusunda halen yanılgıdasınız.

Beyler sezon sonu Sabri Sarioglu gonderilirse tepki olurmu ?

Sabri asla gönderilmez

1 Eboue var 2 Sabri var

3 hamit diyeceksin ama Hamit baska yerlerde de lazim olacaktir.

Sabri olsun Hakan Balta olsun ne kadar beyenmiyenler olsa bile yerli piyasasinda bunlardan daha iyi sol ve sag bek yok. Bu ikisi yedek olarak en az 2-3 sezon daha bu takimdalar.. gönderilmelerinin 2 yolu var. 1 kendileri ayrilmak isteyecek veya yerine kat kat iyi olan yerli bir oyuncu cikacak piyasaya

Bence İtalyanca bilenelr varsa veya italyan gazetecilerden ingilizce twit atanlar onlara bakmak lazım. Olayın Inter ile oyuncu arasında olduğunu Irmak Cuma günü söyledi. Bugün yeni bişey olmadı yani. Eğer bugün görüşüyorlarsa Inter ile manajeri ve oyuncu bu işlerin sonuçlarını ancak oaradan öğreniriz. Burdakiler ancak sallar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt