Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forumun dengesi alt üst vaziyette

bu takımın şu anki defansından bir oyuncusu sakatlansa veya cezalı durumu düşse defansın hali içler acısı olur.

insaların verdiği tepki bu sebebten.

Benim yazdığımla hiç bir alakası yok ben Sneijder için uğraşanlara helal olsun diyorum,tabi ki başka şeyler için kızılabilir yönetime..Ama Senijder için şuan çok erken yaygara koparmaya

Bu Sneijder olayı matematikte ki Limit konusuna döndü. Sürekli yaklaşıyor ama gelemiyor. :asd:

Arkadaslar simdi sizinle düsündüklerimi paylasicam.. duyum filan degil ama cok mantikli bir aciklama yapicam:

Galatasarayimiz Interle anlasmis durumda. Ardindan Sneijder bir kac gün düsünüp en dogru yolun galatasaray tercihi olmasina karar verdi. Ki bir kac pürüz kaldi kulübümzle sneijder arasinda onlarda kaldirilmis oldu. Sneijderin Inter'den alicagi var. O parayi almadan milano'dan ayrilmam diye düsünüyor. Bizim kulüb aciklama yapamiyor ki sneijder parayi almadan interden ayrilmayacagini biliyor. Sneijder interin bu transferden su an para kazanmasini istemiyor cünkü alacagi var. Bu kadar bence bütün olay

aynen açıklasak sneijder bı halt alamaz morattiden :yenieek:

Olaya bak ya taraftar gerçekten inanılmaz saçmalamış durumda.

Oğuz altay başkanla konuştuk durum budur diye bazı açıklamalar yapıyor.Adama kimse inanmıyor,hakaret ediyor.

Elin özgür sancarı ne idiğü belirsiz twit atıyor.Millet inanmaya başlıyor.

Ne ya Özgür Sancara inan mı dedik okuma problemi var galiba Oğuz Altaya inanma mı dedik

Sneijderin çevresinden haberler çıkmaya başladı dedik

Özgür Sancar'ın vereceği habere dikkat edin Sneijder takip ediyor o adamı..

Liverpool'u kim çıkarıyor yahu ödeyemiyorlarmış işte :lol:

Benim anlamadığım bizim anlaşma teklifimiz 1 Ocak itibari ile...

Sneijder neyin parasını istiyormuş ki ?

Buraya gelip enflasyon farkı falan da ister bu :)

Peki oguz altay dün neden sinan engine sneijder uçaktaymıs bende teyit ettirdim diye mesaj atıp sonra yayına baglandıgında tam da bir bilgim yok dedi ? Niye kamera arkasında garanti konusup kamera önünde ikili oynuyor ?

Beyler boş yere tartışıp birbirimizi üzmeyelim,sonuç olarak hepimizin orta paydası GALATASARAY değil mi? Neyi paylaşamıyoruz? Oğuz Altay iyi niyetiyle insanların yüreğine su serpmek istemiş,kötü mü yapmış yani? Kaç gündür burada ne idüğü belirsizlerin attığı tweetleri paylaşıp heyecan yapıyoruz,sokaktaki simitçi bile duyum aldım dese havaya zıplıyoruz.Sonunda içimizden biri çıkıp gayet açık şekilde bilgi akışı sağlamış ama gel gör ki biz hala kavga gürültü peşinde koşuyoruz.

Yani insanlar UA'yı sevedebilir,sevmeyedebilir bunda alınacak gücenecek bir durum yok,kimine hitap eder kimisine etmez bu kadar basit birşey..

Bende çok UA yanlısı biri değilim ama özellikle son 2 senede yaptıkları hakikaten takdire şayan..Sadece koreografiler için söylemiyorum bunu,aynı zamanda bu takım 2 senedir belki de sahası kapanmayan veya seyircisiz oynama cezası almayan tek takım ve bunda da UA'nın büyük emeğini inkar edemeyiz..

Eğer maçların 5.dakikasından sonra senkronize olarak maçın sonuna kadar Hıncal'ın deyimiyle "Rayrayray Saldır Galaaaatasaray" dan başka takımı ateşleyici bestelere imza atabilirlerse,bana göre büyük yol kat etmiş olurlar diye düşünüyorum.

Beyler bu Moratti 5 kuruş vermez Sneijder'e tahminimce o zaman ne olacak :o

Yalnız dün akşam 20.00 ile 21.45 arası tansiyon ne yüksekti be. Tweetlerden sonra herkes ateşliydi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt