Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu anlaşma artık olur bizle ilgili sorun yoksa
Bu anlaşma artık olur bizle ilgili sorun yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam gelmıcek ya
Rijkaard yerine De Boer'e sorsaymış daha hayırlı bi iş yaparmış Sneijder
Bu adam gelmıcek ya
oynatmsaydı ozaman çok biliyorsa. elanoyu ön libero gibi oynatan benmiydim. niye ısrar etti ozaman. şimdi nerde napıyor bana anlat. oturmuş barcelonayı babamda yönetir.
De Boer Fatih Terim için bana göre sadece gaz veren taktik yönü zayıf bir antrenör demişti.İyi konuşmaz sorarsa, bence Rijkaard böyle konuşmaz.
yok usta arkadasımıs ama adam gazeteci ona interden paramı alamıyom diyemez gs ile anlastım diyemez. desede böyle demistir ve bizim hakkımızda olumlu konusmus gleicek adam parası alsın banko bak
Frank Rijkaard: "Sneijder might have problems at Galatasaray. They have great fans but the management sometimes doesn't pay wages on time"
Kıvırcık salata ne demiş bakın
aynı şeyi ben de söylüyorumFatih hocacın teknik yönü mental yönünden daha zayıf.
oynatmsaydı ozaman çok biliyorsa. elanoyu ön libero gibi oynatan benmiydim. niye ısrar etti ozaman. şimdi nerde napıyor bana anlat. oturmuş barcelonayı babamda yönetir.