Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu anlaşma artık olur bizle ilgili sorun yoksa

bu işin gidişatı melo ya benziyor, çok umut besleniyor çok beklenıyor. Gelınce takıma alısma surecı ve kamp donemını kacıracak. bır planı olmadıgı ıcın dıger transferler aksaycak gıbı. Yemınle su an Sneıjder den daha cok defansı beklıyorum hıc hamlede yok arkadas boyle olmamalı

ulan hay sizi perşembenize çarşambanıza be o kadar eminimki perşembe günüde cuma cumartesi demeyeceklerinden :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Devletten yardım isteyen yöneticiler çok şey konuşup insanları kandırdıklarını sanıyorlar. Devletin anaysasaki göreviyle Demirören'in gidip bitimiş oyunculara 100 milyon borç takmasının alakası nedir? Del Bosque'ye 8 milyon euro tazminatı öde, vergiyi ödeme..Oldu..

sneijderi sordu affına sığınarak sadet doğanın :D

bu sneijderin gelmesi gitgide bi ütopyaya dönmeye başladı bende. müspet gelişmeler bi türlü olmuyor

Demk ki C.tesi günü Irmak'ın verdiği son dk dğruydu o an anlastık sneijderle ama o günden beri interle anlasamıyor sneijder :sad007:

oynatmsaydı ozaman çok biliyorsa. elanoyu ön libero gibi oynatan benmiydim. niye ısrar etti ozaman. şimdi nerde napıyor bana anlat. oturmuş barcelonayı babamda yönetir.

zaten elinde bi elano ve 1 metre önüne pas atamayan cana vardı. ayrıca şuan nerede ne yaptığının bi önemi yok.buraya oldukça kariyerli adam gelip sonrasında götüm götüm kaçtığı çok olmuştur ki senin mantığına görede daum en iyi teknik direktörler arasında olması lazım.

De Boer Fatih Terim için bana göre sadece gaz veren taktik yönü zayıf bir antrenör demişti.İyi konuşmaz sorarsa, bence Rijkaard böyle konuşmaz.

aynı şeyi ben de söylüyorum :D Fatih hocacın teknik yönü mental yönünden daha zayıf.

Frank Rijkaard: "Sneijder might have problems at Galatasaray. They have great fans but the management sometimes doesn't pay wages on time"

Kıvırcık salata ne demiş bakın

Eski yönetim için doğru diyor. Zamanında ödeme yapmıyoruz bazen. Ek olarak, Sneijder'i de tanıyor. Paracı diyor para geç yatarsa sorun yaşar diyor.

Bizim yönetimde ne çok var başkan var lann hergün biri konusuyor.. :rolleyes:

Radyospor: transferle başkan ilgileniyor her transferde kulübün geleceği düşünülüyor ve oyuncunun sadece sportif performasına değil gelecekteki gelirlerin artmasına katkısı, ürün satışına ve marka değerine katkısna bakarız

oynatmsaydı ozaman çok biliyorsa. elanoyu ön libero gibi oynatan benmiydim. niye ısrar etti ozaman. şimdi nerde napıyor bana anlat. oturmuş barcelonayı babamda yönetir.

renkdaş rijkaard barcelonaya geldiğinde real madrid'e göre ispanyada alay edilen dalga geçilen bir kulüp durumuna gelmişti. ondan sonra yapılan atılımlar transferler falan derken güzel bir sistem oturtuldu. yani oturmuş barcelonayı yöneten guardiola ve şu anki vilanovadır rijkaard değil. bu sistemi rijkaard ile beraber kurdular zaten :) tabi en başta johaan cruyff etkisi var. biz bu adamı futboldan anlamıyor diye kovduk resmen şaka gibi. hıncallar bilmem neler çok anlıyor ya futboldan... onun döneminde hadi defansı ofansı belli oranda kurdun diyelim ama orta sahayı BAM üçlüsüne bıraktın. yani futbolda en önemli alan olan orta sahayı bir nevi köprüyü kurmadın. sonuç hüsran oldu tabi malesef :(

Sedat DOĞAN'ın dedikleri süperde, transferin olup olmayacağına dair en ufak birşey demedi direkt sorunun ağzını yüzünü yamultup Sportif A.Ş.'ye bağladı, ama güzel bağldaı hakkını vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt