Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olayın uzaması sıkıntı değil. Bu büyüklükte bir transferi kolay kolay bitiremezsiniz. Adam son güne kadar beklerse, sen de beklersin. Bu bir fırsattır, biraz oyuncunun suyunda gidersin. Ama sorun bu süre içerisinde hocanın ısrarla vurguladığı stoper ve sol bek mevkilerine yönelik girişimlerin bir yandan sürdürülüp nihayete erdirilmemesi. BJK maçına bile yetişmeyecek gelenler. BJK maçına, sakatlık olmazsa Eboue ve Amrabat da olmadan çıkacağız bırakın yeni takviyeyi. Yanlışı Sneijder'i beklemekte değil, bir yandan diğer eksikleri tamamlamamakta yapmıştır yönetim.

kesinlikle haklı kaka-sneijder gibi 2 güned ikna edemezsin ki oğuz altay sneijderle anlastık demis baskan erken bile anlasmıslar. biz o konuda sabırsızız.

bu arada yönetim hazır basında sneijderle ilgilenirken defans sol bek falan yapmalıydı transfer

bari şu sol bek defans işini halledelim. onları bitirin sonra snijderi bekleyelim. taraftar oyalansın en azından. herkes snijdere taktı kafayı:cool:

Arkadaslar sneijderin sadece çalimlarindan olusan bir video var mı?

Rijkaard'ın bugünkü Barcelona'nın hazırlayıcısı olduğunu bütün dünya kabul ediyor. Dünyanın en iyi teknik adamı demiyorum, çünkü liderlik ve motivasyon özellikleri çok zayıf. Ama taktiksel açıdan dünyanın en iyilerinden biri.

Rijkaard'ın Barcelona dışında bir başarı yakalayamadığı doğru, ama Rijkaard'ı alırken ne aldığına bakacaksın. Rijkaard'ın en iyi yönleri transfer ve taktik. Messi'yi keşfetmiş birinden bahsediyoruz.

Onu takımın başına geitreceksen, istediği oyuncuları alacaksın, bu bir. Takımın Türk futbolcularına ağabeylik edecek Abdürrahim Albayrak gibi birini de koyacaksın iki. Florya'da profesyonel bir ortam oluşturacaksın bu da üç.

Fatih Terim ile Rijkaard tam birbirinin tersi hocalar. Birinin güçlü yanı, öbürünün zayıf yanı. Ama 200 milyon € bütçem olsa takımın başına kimi getirirsin deseler, ben Rijkaard derim. Ama Terim diyeni de anlarım.

Rijkard cruyfun altinda calistigi daha dogrusu artik alt yapida kurulun systemi uygulamsini istendigi bir kisidir. Cruyf hollandali oldugu icin bu ilk gecis adimi bir hollandali ile yapmak isteidigi cok normal. Burda rijard sadece cruyfun emir kulu olmusudr . bunu barca tarftarlarindan bilenen bir konu ki zaten takim icindeki dengeler bu ypzden biozulmusdur. ronaldinho etoo ve sayre onu saymamaya baslamisdi resmen ki barca yöneticiler böyle istiyordu. hollandalinin gitmesini istiyorlardi cünkü guardiola yani kendi icindeki birisi bu basarilarini kazanmasini istiyorlardi artik. Rijkard sadece cruyfin istedigi icin ve o barcadaki systemi uyguladigi icin getirildi ve iyilik yapildi o konuda. Rijkard antrenör hoca ola bilir ama iyi bir hoca degildir benim gözümde cünkü daha önce ve sonrasi hic bir takimi basarili olamamisdir . Guardiolada su an farksiz konumunda ve buda bunu biliyor gibime geliyor ki bska kulüpte calisayim calismayim mi diye korkuyor resmen. Mou ne demisdi" ben tatil yapmiyorum, ben devamli calisiyorum derken lafi guardiolaya gitti". Adam hakli aslinda cünkü onunla yaristiriyordi ki mounun kafasinda cogu insan gibi ya iyide birde hele baska takimda yapsin hocalik ne oluyor düsüncesinde. Barcada anneminde basarili olma olasiligi cok yüksek . Messi konusuna gelince onu cruyfun ve alt yapidaki kurmayalarin teklifi ve emiri ile cikartilar a takima. böyle hocanin istegi ile olmuyor ordaki isler. bu cockda is var deniliyor rapor yaziliyor sonra oynatiliyor. a takimda merkez systeminde oynaya biliyorsa sorun yok ve cocuk yildiz oluyor.

:D Hangi dünyada yaşadığınızı bilmiyorum ama kimse altı maç Cl'de oynayacağım diye Elazığ'ın, Sivas'ın, Antep'in stadında oynamaya razı olmaz. Kasıp kavurmak çok farklı şey, biz kıvılcım çıkardık daha kavurmaya çok.

Bu arada canım çok çekti; kavurma

IMG_5918.jpg

naptın renktaş sen. şişecek şimdi bi yerim

muslera

eboue urfa semih carlinhos

melo selçuk hamit

sneijder kaka

burak

şampiyonlar ligi kadrosu​

Harika desem ? Ama Carlinhos'u 2-3 videodan biliyorum. O hariç diyorum. Urfa yerine daha diri biri Dany bile daha iyi olur.

Neyse ortasaha-ofans gayet iyi. Burak'a rağmen:)

Insatisfeito, Real Madrid cogita liberar o meia Kaká de graça - Futebol - iG

Le Real Madrid est prêt à libérer Kaka et prépare l’avenir avec 10 intouchables

------------------muslera--------

--eboue---serdar taşcı---semih--carlinhos---

------hamit----melo--selçuk------------

----------kaka---------snejder-----

-----------------burak----------

6 defans 4 hücümcu. ya 5 atarız ya 5 yeriz:D

Gayet Dengeli bir kadro Melo - Selcuk - Hamit 3lüsü defans yapmasini bilirler Sneijder de biraz daha orta sahaya yakin oynar no problem ;) manyak bir kadro bu brother

:D Hangi dünyada yaşadığınızı bilmiyorum ama kimse altı maç Cl'de oynayacağım diye Elazığ'ın, Sivas'ın, Antep'in stadında oynamaya razı olmaz. Kasıp kavurmak çok farklı şey, biz kıvılcım çıkardık daha kavurmaya çok.

Bu arada canım çok çekti; kavurma

IMG_5918.jpg

Elim ayağım titredi yemin ederim, oyyyşş :D

alıntı yapıp durmaın şu resmi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt