Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
kesinlikle haklı kaka-sneijder gibi 2 güned ikna edemezsin ki oğuz altay sneijderle anlastık demis baskan erken bile anlasmıslar. biz o konuda sabırsızız.
bu arada yönetim hazır basında sneijderle ilgilenirken defans sol bek falan yapmalıydı transfer
Olayın uzaması sıkıntı değil. Bu büyüklükte bir transferi kolay kolay bitiremezsiniz. Adam son güne kadar beklerse, sen de beklersin. Bu bir fırsattır, biraz oyuncunun suyunda gidersin. Ama sorun bu süre içerisinde hocanın ısrarla vurguladığı stoper ve sol bek mevkilerine yönelik girişimlerin bir yandan sürdürülüp nihayete erdirilmemesi. BJK maçına bile yetişmeyecek gelenler. BJK maçına, sakatlık olmazsa Eboue ve Amrabat da olmadan çıkacağız bırakın yeni takviyeyi. Yanlışı Sneijder'i beklemekte değil, bir yandan diğer eksikleri tamamlamamakta yapmıştır yönetim.
kesinlikle haklı kaka-sneijder gibi 2 güned ikna edemezsin ki oğuz altay sneijderle anlastık demis baskan erken bile anlasmıslar. biz o konuda sabırsızız.
bu arada yönetim hazır basında sneijderle ilgilenirken defans sol bek falan yapmalıydı transfer