Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi basında sneijderle ilgilenirken yönetim bitirmeliydi sol bek ve stoperi

zaten basgan ugrasıyormus sneijderle

lig cuma günü başlıyor ve hakaten ilk yarı birazda şansımızla lider kalabildik ... tekrar şampiyon olamk çok ama çok önemli ve stoper ve sol bek bizi çok rahat şampiyon yapar umarım biran önce yaparız ..

Sneijder gelse çok sevinmeyeceğim tüm hevesim ve heyecanımı yok ettiler.

Sol bek transferi (carlinhos vb yabncı oyuncu) beklemeyin sneijder yabancı kontenjanını arttıracak..Sezon sonu için söz alınabilir carlinhos için...ve taktik tamamen 4 3 1 2 olur..Hamit melo selçuk kanatsız oynar..

Sneijder felan gelmez hergün büyük gün yarın deniliyor en ufak açıklama bile yapılmıyor sadece yalanlama var artık sıktı zaten bu iş resmi siteden olmuyorsa olmadı densin rahatlarız en azından.

Hilbert > Eboue,

U.Boral > Riera,

McGregor > Muslera,

Escude > Semih,

Toraman > Dany

Almeida > Burak,

Fernandes > Selçuk + Sneijder

Holosko > Umut,

Necip > Melo + Selçuk

Veli > Hamit

Unuttuklarım varsa affola.

Gerçekci olalım şimdi yani.

Samet e ayıp etmişsin :sad007:

heyecan falan kaçtı abi nolursa olsun bu saatten sonra pazartesi diyolardı salı diyoardı şimdiide perşembe cuma çıktı ondan pazartesiçıkar

Shaqiri bize yakın demişti başkan Sneijder için söylüyor şimdi aynısını alsın gelsin adamı öyle konuşsun..

bütün transfer dönemini sneijder icin harciyacaklar anlasilan ne stoper ne sol bek ariyan var heralde

Açıkçası bence Sneijder'den daha faydalı olur bir Fernandes. Kariyer çok ayrı bir şey ama Fernandes çok kaliteli.

İşte bu arkadaş.

Kaka haberlerinin çoğalması lazım. Bunun 5 gün önce çıkması lazımdı

Sneijder çakalı na en iyi rest böyle olur. Adam kendinden başka alabileceğimiz topcu yok sanıyor.

fU2J5.jpg

İnterin başkanı Morattiyle biraz önce konuştum. Akşamüstü antremanı için gelmiş tesislere. Sizle daha öncede konuşmuşluğumuz var mı hatırlayamadım bu yeni numarama nasıl ulaştınız diye sordu. Muhasebeden Clarisse Hanımdan aldım dedim. Anladım, transferle ilgili olarak Sneijdere şuraya gitmelisin buraya gitmelisin demem doğru olmaz o kendi karar verir ama Galatasaraya transfer olma ihtimali var bunu size söyleyebilirim dedi. Teşekkür ederim, iyi günler dedim.

olm sneijder, taraftarimizi soktugun duruma bak, herif bi yerinden senaryolar uyduruyor, hemde istikrarli bi sekilde... cok yiprandik coook.

İnşallah biz Sneijder i alırsak fenerde Kakayı alır..

Şu ligin bi yerlere gelebilmesi açısından..

İsterim kuvvetli rakibi, altımızda durdukları sürece :)

Açıkçası bence Sneijder'den daha faydalı olur bir Fernandes. Kariyer çok ayrı bir şey ama Fernandes çok kaliteli.

Alakası yok. Fernandes tam bir küçük rakip topçusu. Kötü değil. Biz o bölgeyi emanet edeceksek Hagi'ye yakın bir kariyeri olmalı. Bizim çıtamız o. Fernandes tırt kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt