Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Insatisfeito, Real Madrid cogita liberar o meia Kaká de graça - Futebol - iG

Le Real Madrid est prêt à libérer Kaka et prépare l’avenir avec 10 intouchables

------------------muslera--------

--eboue---serdar taşcı---semih--carlinhos---

------hamit----melo--selçuk------------

----------kaka---------snejder-----

-----------------burak----------

6 defans 4 hücümcu. ya 5 atarız ya 5 yeriz:D

5 falan yemeyiz aga efsane kadro yaa offf o kavurma resmi kadar etkilendim nerdeyse :asd:

619736_Galatasaray_SK.jpg

:rolleyes:

Bence transfer Sezai karayel'İn uzun telefon görüşmeleri sebebiyle bir sonuca varmıyor. İnsanlar onunla konuşmaktan karar açıklayamıyorlar.

iki seçenek:

1.troll: fener kaka ile ilgeleniyor.

1-.trol: galtasaray snejderden sonra kaka ile görüşüyor. marca viva:D

dun radyoda fenerın boyle transferler yapmasının mumkun olmadıgı soylendı. cıddı nakıt sıkıntısı varmıs. hatta halka arz oldugu taktırde nakııt gırısını bankalar hemen kendılerıne alacaklarmıs o yuzden yapamıyorlarmıs. kıgılı nın bahsettıgı durumda bu sanırsam

fU2J5.jpg

İnterin başkanı Morattiyle biraz önce konuştum. Akşamüstü antremanı için gelmiş tesislere. Sizle daha öncede konuşmuşluğumuz var mı hatırlayamadım bu yeni numarama nasıl ulaştınız diye sordu. Muhasebeden Clarisse Hanımdan aldım dedim. Anladım, transferle ilgili olarak Sneijdere şuraya gitmelisin buraya gitmelisin demem doğru olmaz o kendi karar verir ama Galatasaraya transfer olma ihtimali var bunu size söyleyebilirim dedi. Teşekkür ederim, iyi günler dedim.

:asd::asd:

Bence transfer Sezai karayel'İn uzun telefon görüşmeleri sebebiyle bir sonuca varmıyor. İnsanlar onunla konuşmaktan karar açıklayamıyorlar.

Bir de çok ezik bir stil ile konuşuyor. Pardon, affedersiniz işte rahatsız ettim. Tabii gibi kelimeler olmuyor. Daha belirgin konuşması lazım. Bilgi alamıyor.

hani skybet bugün açıklanması bekliyordu offf

Şimdi de haftasonuna kalmış diyorlar, eğer öyleyse o saatten sonra zahmet edip hiç gelmesin.

Evettt artık kimsenin bişeyler yazmaya ne dermanı ne de isteği kalmadı resmen hayattan soğuttu bu Sneijder bizi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt