Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transferi olmadığı için kasımpaşayamı yenilecez güldürmeyin allah aşkına.Kasımpaşa maçı için sanki adamı transfer ediyoruz.Korkmayın şota var onların başında messide olsa farketmez

30milyon Galatasaray taraftarının 1milyonu bile ultra aslanla alakası yoktur. Ozaman benim içinde azınlıklar.

Senin azınlık dediğin insanlar yapıyor o kareografileri onların sayesinde Avrupa'da haber oluyorsun, Braga'ya Romanya'ya kendi imkanları ile gidiyor. Sivas'a uçak kaldırıyor. Devlete vergi veriyor. T.B.M.M.'nin tanıdığı karşısına aldığı kurum yerine koyup görüştüğü oluşumdur ultraslan. Yağmurda çamurda dolu olan tek tribündür. El alem oturduğu yerden g..tünü kaldırmıyor. Klavye taraftarı olmuş millet. Az saygı duy saygı. Eğer ki koca kulüp komple bir tribünü ultraslana ayırmışsa o oluşuma bok atmanın alemi yoktur. Senin 8 salak taraftarın akşam goy goya geldi hava alanına gitti. Rezil olduk diye laflar edildi. Adam bir daha rezil olma diye gitti başkanla konuştu. Net bilgi verdi. Irmak Kazuk önceden vermiş miş... Emin miydiniz Irmak söylerken %100 doğru olduğuna. En azından ben artık neyin ne olduğundan eminim. Haa bu arada ben batı 402 deyim. O tribünden değilim. Ama saygı duyuyorum.

Stopere bunlar kesın alelacele dıego yu alırlar. abı bı 2 adam sneıjderle ılgılenıyosa dıgerlerıde obur transferlerle ılgılensın neden bu kadar amator olunmak zorunda

Aslıdna bu transfer sezonu için bir kickstarter tarzı proje oluşturacaksın , taraftar istediği futbolcuyu teknik ekip ile irtibat kurarak kendisi getirecek.Böylece kendi scout ekibimizle genç wonderkidleri getirebiliriz.

Nasıl para toplanacak demeyin , kickstarter ile bir haftada milyon dolar para toplayan projelerin sayısı az değil.Çok güvenilir bir ekip kurup bunu yönetim ile entegre etmekten geçiyor kilit nokta.

kosvatandasBBB.jpg

Kakayıda alalım

Seneye şöyle bir kadro kursak harika olur !!!

619764_Galatasaray_SK.jpg

Kaka'nın bedava olduğunu kim söyledi?

suan satıyoruz deseler 15m euro verecek 5 6 klup çıkar mutlaka neden bedava bıraksınlar

arkadaş ben demeiyorum. yabancı basın yazıyor. ronoldoyu elde tutup maaşına zam yapmak için, gerekirse bedelsiz olarak elden çıkaralacağı yabancı basında geçiyor. bedelsiz çıkarması daha çok talibi oalcağı ve kakanın mutsuz olduğu için böyle bir talep edebileceği filan..

abi amrabattan başka bir vücuda olmuyor mu bu adam :)

Solbeke vereceğimiz parayı stopere yerli (Serdar Taşçı)'ya verelim. Dany sol bek de oynar eminim.

Biz sneijderi alırsak fenev kakayı alır gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt