Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
ben o habere inanmıyorum dedikleri gibi interden parasını almaya çalısıyorsa zaten bunu basına diyemez.
Gs ile anlassa yine basına söyliyemez çünkü yine parasını alamaz. Galatasaray hakkında olumlu laflar etmesi doğaldır tek inandırıcı yeri orası ancak bu bana yazanın yorumu gibi geldi
'6 milyondan aşağıya imza atmaz'
Galatasaray'da Wesly Sneijder'in transferi heyecanla bekleniyor. Sarı kırmızılı kulüpte beklenti, bu transfer sürecinin daha da uzamaması yönünde; ancak Hollandalı kaynaklar yıldız futbolcunun kış transfer döneminin sonuna kadar bekleyeceğini belirtiyorlar.
![]()
Bunun nedeni ise Sneijder'in İngiltere'deki opsiyonlarını arttırma çabası. Hollandalılara göre başarılı oyuncunun ilk tercihi Premier Lig'in birinci sınıf takımları: Arsenal, Manchester United ve Manchester City.
GALATASARAY'IN TALİP OLMASI ONUN İÇİN BÜYÜK BİR ONUR; AMA O, ŞU ANDA İNGİLTERE'DEN HABER BEKLİYOR
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Hollanda'nın saygın gazetelerinden De Telegraaf'ın yazarı Mike Verweij, "Galatasaray'ın talip olması Sneijder için büyük bir onur. Bana göre transfer sürecinin sonunda Galatasaray'la sözleşme imzalayabilir. Şu anda İngiltere'deki seçeneklerinin berraklaşmasını bekliyor. Eğer bu konuda bir gelişme olmazsa, Galatasaray'a imza atacak. Bana göre şu aşamada hiçbir şey olmayacak" dedi.
ARSENAL, MANCHESTER UNITED VE CITY GİBİ 1. SINIF TAKIMLARI BEKLİYOR
Sneijder'le yakın ilişkileri bulunan deneyimli gazeteci, "Totthenam, QPR, Liverpool'un isimleri Sneijder'le anılıyor. Ama bence bu kulüpler Sniejder'in olmayı arzu ettiği ya da bulunduğu kategoride değil. Bence Manchester United, City, Arsenal gibi birinci sınıf kulüplerde olmak istiyor" diye konuştu.
GALATASARAY'IN TEKLİFİ SNEIJDER'İ ÇOK MUTLU ETTİ
Mike Verweij, "Galatasaray gerçekten çok iyi bir teklif verdi. Ama Sneijder transfer döneminin sonuna kadar bekleme niyetinde. Ama şunu açık bir biçimde söylemeliyim. Galatasaray'ın teklifinden dolayı son derece mutlu. Bir başka gerçek de onu hep İngiltere'de, Premier Lig'de oynamayı arzu etti. Eğer bu bahsettiğim 1. sınıf kulüplerle ilgili bir gelişme olmazsa Galatasaray'a imza atacak. Şu anda bunun için bekliyor. Bana göre Türkiye'ye gelirse çok mutlu olur; ama onun birinci opsiyonu İngiltere" şeklinde konuştu.
6 MİLYONDAN AŞAĞIYA İMZA ATMAZ
Verweij, "Dünya Kupası'ndan sonra Inter Milan'la imzaladığı sözleşmeyle Hollanda'nın en yüksek para kazanan milli oyuncusu haline geldi. Bana göre Galatasaray 6 milyon euro net ücret ödemeli" dedi
Kaynak : '6 milyondan aşağıya imza atmaz' | Maraton.com.tr | Wesley Sneijder, Mike Verweij, Galatasaray, Maraton.com.tr
ben o habere inanmıyorum dedikleri gibi interden parasını almaya çalısıyorsa zaten bunu basına diyemez.
Gs ile anlassa yine basına söyliyemez çünkü yine parasını alamaz. Galatasaray hakkında olumlu laflar etmesi doğaldır tek inandırıcı yeri orası ancak bu bana yazanın yorumu gibi geldi