Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zaten 3 tane seçeneğimiz var..aziz'i satmak istemiyorlarmış albayrak söylemişti..geriye kaldı toprak ve taşçı ikisininde bonservisi 6 7 den aşağı olmaz bu ara transfer döneminde

biliyorum o ikisinden birisini alacan 5-6 da verecen, gidip bursa ya 6 verecegime elin alman takimin daki turk e veririm

En azından shakiri bize çok yakın demedi, olmayacak şeylerle taraftarı oyalamadı.(Reyes vs.)

artık temkinli başkan biraz heyecanlı sonuçta bizi mutlu etmek istiyo adnan polat kankaydı aziz yıldırımla bence çağ atlattı böyle başkan zor gelir hatasıyla sevabıyla bence çok iyi sneijderi alırsa kimse ağzını açamaz şimdiden karalamayın alamazsak büyük hayal kırıklığı olcak ben dahil o da ayrı

Özgür sancar : bu transfer bence perşembe cumada netleşmez .sneijder 2 hafta bekleyip opsiyonlarin artmasını bekliyor .1. Sınıf takımlardan teklif bekliyor

Ufak parasal nedenlerle verdiler Gökhan Süzen'i Beşiktaş'a.

En azından shakiri bize çok yakın demedi, olmayacak şeylerle taraftarı oyalamadı.(Reyes vs.)

olmıcağımı var..böyle transferle ugrasması kadar guzel birşey olabilir mi? gidip stancu'yu fln alcağına en azından shaqiri, podolski,kaka, sneijderlerle uğraşıyor..şimdiye kadar olmadı ama bakarsın sneijder olur..

stopere yabancı alıcaksak hiç almıyalım bence zaten kontenjan çok dolu size saçma gelebilir ama ben rierayı çok seviyorum sol bekte mükemmel işler çıkartıyo niye sol bek alındığını anlayamıyorum bi tek oyun kurucumuz eksik forvetimizde iyi bence[/QUiOTE]

Solbek alırsak riera sol açıkta daha iyi oynar bence. Hem ileri geri tecrübe edindi .İyi bir sol bek ile orası acayip işler bence.

olabilir aslında ama amrabata da haksızlık yapmayın ikinci yarı daha farklı olucaktır serbest oynarsa hele şampiyonlar liginde burağa attırdığı goller ve çok tehlikeli bi oyuncu rakip savunmayı dağıtır

Selam gençler. Neler oluyor? Gelişmeler neler? Sağolun :D

Özgür sancar : bu transfer bence perşembe cumada netleşmez .sneijder 2 hafta bekleyip opsiyonlarin artmasını bekliyor .1. Sınıf takımlardan teklif bekliyor

dünde aynısını söyledi ben bu adamın spor programlarından sıkıldım sneijderle ilgili en ufak olumlu şey yok nerde olmaz diyen adam var onu bulup yorum yaptırıyo vitali vardı dün bugünde ingilteredeki yazar oğuz altay yalanmı söylüyo o halde

Ynt: Transfer Nöbeti

Gs inter in arasında ki protokol bugün bitiyormus. Ne demek simdi bu

Kaka sözleşmesi fesh edildi diye duydum eğer doğruysa ah kaka yı getirsek sneijder ortada kalsa çok sevinirdim ama bunun olmasıda zor :D

5 yıl içerisinde, şehirdeki yapı da buna uyarsa Süper Lig şampiyonluğu hedefini koyduk:asd:

[h=2]Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Çebi[/h]

artık temkinli başkan biraz heyecanlı sonuçta bizi mutlu etmek istiyo adnan polat kankaydı aziz yıldırımla bence çağ atlattı böyle başkan zor gelir hatasıyla sevabıyla bence çok iyi sneijderi alırsa kimse ağzını açamaz şimdiden karalamayın alamazsak büyük hayal kırıklığı olcak ben dahil o da ayrı

Arkadaşım ben kimseyi karalamıyorum. İlk olarak yazdığımı bir oku. Ben orada bir eleştiri yapıyorum. Kelimeleri yanlış kullanıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt