- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
17 gün kaldi, ne gelen var ne giden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. sınıf takımdan kastın nedır? senın mucadele edebılmen onemlı degıl. 10 mac yaparsın barcayla 1 ını alırsın veya chelseyla 2 sını. arada tc gelırı sponsor kalıte farkı cok buyuk senın butun gelırlerınle adamın tv gelırı esıt duzeyde. sen bır futbolcuya 3.5 veremezken anadalar 3-5 futbolvuya hatta oynatmadıgı adama +10 mılyon verebılıyor yıllık. Senın omrunde bır adama 10 mılyon vermemıssın adamlar 1 adama senın takımının degerı kadar para verebılıyor. sen kendını tarıhınde yarı dınal gormemıs fınal gormemıs (ŞL den bahsedıyorum) bır takım olarak MANU REAL BARCA MILAN la falan es tutuyorsan o senın sayal perestlıgın hocam. keske senın dedıgın gıbı olsaBiz 1.sınıf bir takımız dünya'da senin için öyle olmayabilir. Belki kötü yönetimler yüzünden 10 sene çöpe gitti ama artık avrupa'da ki bir çok takım ile baş edebiliriz hem futbol olarak hem ekonomik olarak.
Bizden büyük ingiltere'den 5 ,ispanya'dan 3, Almanya'da 1 takım vardır. Onların adını biliyorsun. Onun dışında takım yok ne taraftar ne ekonomi olarak..ok iddialıyım bu konuda.
Cehalet boyle birsey herhalde.
1. sinif takim Sampiyonlar Ligi kupasini kaldirir. 1. sinif takim Hagi'si olmadiginda da ben UEFA Kupasini alabilirim der. 1. sinif takimlarda Zidane olmadiginda Figo, Figo olmadiginda Ronaldo devreye girer.
Isterseniz 80 yasinda olun, sizin gibi cok bilmis saklabanlarin Galatasaray tarihi hakkinda bildigi kadar benim unuttugum var. Forumdaki arkadaslar bunu cok iyi bilirler.
Turkıyede 1. sınıf takımmı var nıye polyannacılık oynuyorsunuz bırader bu kadar duygusal olmayın
Size katılıyorum bizim taraftar potansiyelimiz, avrupada çok az kulüpte var. Ekonomimizde son bir kaç senedir yükselişte, çok yakında başarı olarakta en iyi 8-10 kulübü arasına gireriz. Umarım gelecekte vizyonu daha da iyi yöneticiler kulübümüzü yönetir.
BU ADAMA CEZA VERİN LÜTFEN.. sen kimsin şaklaban diyorsun ,terbiyesizliğin lüzümu yok.?????
1. sinif takim Sampiyonlar Ligi kupasini kaldirir. 1. sinif takim Hagi'si olmadiginda da ben UEFA Kupasini alabilirim der. 1. sinif takimlarda Zidane olmadiginda Figo, Figo olmadiginda Ronaldo devreye girer.
Isterseniz 80 yasinda olun, sizin gibi cok bilmis saklabanlarin Galatasaray tarihi hakkinda bildigi kadar benim unuttugum var. Forumdaki arkadaslar bunu cok iyi bilirler.
he tabi daha neler, onlarin statusu her zaman bizden buyuktur isterse 2-3 sene avrupada basarili olmasinlar
hele porto nasil degil?? adamlar her sene yari finala cikiyorlar nerdeyse

1. sınıf takımdan kastın nedır? senın mucadele edebılmen onemlı degıl. 10 mac yaparsın barcayla 1 ını alırsın veya chelseyla 2 sını. arada tc gelırı sponsor kalıte farkı cok buyuk senın butun gelırlerınle adamın tv gelırı esıt duzeyde. sen bır futbolcuya 3.5 veremezken anadalar 3-5 futbolvuya hatta oynatmadıgı adama +10 mılyon verebılıyor yıllık. Senın omrunde bır adama 10 mılyon vermemıssın adamlar 1 adama senın takımının degerı kadar para verebılıyor. sen kendını tarıhınde yarı dınal gormemıs fınal gormemıs (ŞL den bahsedıyorum) bır takım olarak MANU REAL BARCA MILAN la falan es tutuyorsan o senın sayal perestlıgın hocam. keske senın dedıgın gıbı olsa
sinan engin kadar bence fener yalakası bir adam görmedim.bide trabzonluymuş.utanç duymalı bütün trabzon halkı bu adamdan