Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

17 gün kaldi, ne gelen var ne giden.

Biz 1.sınıf bir takımız dünya'da senin için öyle olmayabilir. Belki kötü yönetimler yüzünden 10 sene çöpe gitti ama artık avrupa'da ki bir çok takım ile baş edebiliriz hem futbol olarak hem ekonomik olarak.

Bizden büyük ingiltere'den 5 ,ispanya'dan 3, Almanya'da 1 takım vardır. Onların adını biliyorsun. Onun dışında takım yok ne taraftar ne ekonomi olarak..ok iddialıyım bu konuda.
1. sınıf takımdan kastın nedır? senın mucadele edebılmen onemlı degıl. 10 mac yaparsın barcayla 1 ını alırsın veya chelseyla 2 sını. arada tc gelırı sponsor kalıte farkı cok buyuk senın butun gelırlerınle adamın tv gelırı esıt duzeyde. sen bır futbolcuya 3.5 veremezken anadalar 3-5 futbolvuya hatta oynatmadıgı adama +10 mılyon verebılıyor yıllık. Senın omrunde bır adama 10 mılyon vermemıssın adamlar 1 adama senın takımının degerı kadar para verebılıyor. sen kendını tarıhınde yarı dınal gormemıs fınal gormemıs (ŞL den bahsedıyorum) bır takım olarak MANU REAL BARCA MILAN la falan es tutuyorsan o senın sayal perestlıgın hocam. keske senın dedıgın gıbı olsa

Cehalet boyle birsey herhalde.

1. sinif takim Sampiyonlar Ligi kupasini kaldirir. 1. sinif takim Hagi'si olmadiginda da ben UEFA Kupasini alabilirim der. 1. sinif takimlarda Zidane olmadiginda Figo, Figo olmadiginda Ronaldo devreye girer.

Isterseniz 80 yasinda olun, sizin gibi cok bilmis saklabanlarin Galatasaray tarihi hakkinda bildigi kadar benim unuttugum var. Forumdaki arkadaslar bunu cok iyi bilirler.

BU ADAMA CEZA VERİN LÜTFEN.. sen kimsin şaklaban diyorsun ,terbiyesizliğin lüzümu yok.?????

Turkıyede 1. sınıf takımmı var nıye polyannacılık oynuyorsunuz bırader bu kadar duygusal olmayın

photo0107c.jpg

sinan engin kadar bence fener yalakası bir adam görmedim.bide trabzonluymuş.utanç duymalı bütün trabzon halkı bu adamdan

Size katılıyorum bizim taraftar potansiyelimiz, avrupada çok az kulüpte var. Ekonomimizde son bir kaç senedir yükselişte, çok yakında başarı olarakta en iyi 8-10 kulübü arasına gireriz. Umarım gelecekte vizyonu daha da iyi yöneticiler kulübümüzü yönetir.

Taraftar potansıyelıne kımsenın bıse dedıgı yok. Gelecek ıcınde kımsenın bıse dedıgı yok. Ama olmayan ve olacagı kesın olmayn bır gelecegı konusmak abeste ıstıgal. Su andan bahsedıyoruz

1. sinif takim Sampiyonlar Ligi kupasini kaldirir. 1. sinif takim Hagi'si olmadiginda da ben UEFA Kupasini alabilirim der. 1. sinif takimlarda Zidane olmadiginda Figo, Figo olmadiginda Ronaldo devreye girer.

Isterseniz 80 yasinda olun, sizin gibi cok bilmis saklabanlarin Galatasaray tarihi hakkinda bildigi kadar benim unuttugum var. Forumdaki arkadaslar bunu cok iyi bilirler.

Cahil olsan sensin saygılı ve adam gibi konuş....

1 takımda 2 tane Hagi olmaz. Hagi olmasaydı yine alırdık o kupayı. Mallorca'ya 4 atmazdık 2 atardık. dortmunda 2 atmazdık 1 atardık , Leeds'e 2 atmazdık 1 atardık. Finali söylemiyorum bile. Hagi kırmızı gördü yine aldık. Hem takımda Taffarel , Popescu , Hakan Şükür gibi başka süper starlarda vardı. Sadece Hagi devreye girmezde Hakan girerdi , Arif girerdi.

Transfer Nöbeti

Sow icin 12.5 milyonu veriyorlarsa ki dogrudur suarez disinda forvetleri kalmadi, gidip sneijder i de alamazlar diye birsey yok...

Hersey olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

he tabi daha neler, onlarin statusu her zaman bizden buyuktur isterse 2-3 sene avrupada basarili olmasinlar

hele porto nasil degil?? adamlar her sene yari finala cikiyorlar nerdeyse

Bende şuanki diyorum zaten hadi porto yu çıkar milan inter şuan bizden çok iyi değil yoksa statü olarak diyecek laf yok tabi ki.

1.sinif la kastim istikrarli bir sekilde ust seviyede dolasan takimlar, 1 sene 2 sene basari yakalamis takimlar dahil olamaz

ayni sekilde avrupa medyasinin ve futbolcularin bakislari da dahil buna

real den başka 1.sınıf takım yok bu şartlarda :asd:

Hagi'nin Galatasaray'a gelişi ;

'' efsane bir olaydır. bu transfer süreci yaklaşık bir ay almış olup bazı zamanlarda taraftarın yüreğini ağzına getirmiştir.

bu bir ay boyunca her gün haberi yapıldı gazetelerde. hiç unutmam, yazlıktaydım o zamanlar. sabah saat 8-9 gibi koştururdum markete gazete almak için, sırf hagi haberlerini okumak için. tüm gazetelerden alırdım bir tane. transferden yaklaşık 1 hafta öncesine kadar bütün umutları baltalanmıştı taraftarın.

"hagi'nin maaliyetini yüksek bulan galatasaray mapeza ile anlaşmak üzere."

ölüyorduk lan. o güne kadar sadece tv'lerde gördüğümüz, oyunlarda yönlendirdiğimiz hagi galatasaray'a 6 milyon dolar bonservis için gelemiyordu. bırakın kulübe maaliyeti, taraftardan isteseler verirdik o parayı.

mapeza kabusundan bir kaç gün sonra hagi indi atatürk havalimanına.

sonraki 40 gün 40 gece bayramdı bizim için. ''

ekşi sözlük

1. sınıf takımdan kastın nedır? senın mucadele edebılmen onemlı degıl. 10 mac yaparsın barcayla 1 ını alırsın veya chelseyla 2 sını. arada tc gelırı sponsor kalıte farkı cok buyuk senın butun gelırlerınle adamın tv gelırı esıt duzeyde. sen bır futbolcuya 3.5 veremezken anadalar 3-5 futbolvuya hatta oynatmadıgı adama +10 mılyon verebılıyor yıllık. Senın omrunde bır adama 10 mılyon vermemıssın adamlar 1 adama senın takımının degerı kadar para verebılıyor. sen kendını tarıhınde yarı dınal gormemıs fınal gormemıs (ŞL den bahsedıyorum) bır takım olarak MANU REAL BARCA MILAN la falan es tutuyorsan o senın sayal perestlıgın hocam. keske senın dedıgın gıbı olsa

Haklı olduğunuz noktalar var elbet. Zaten kimse bir barcelona ,real olduğunu iddia etmiyor.Onlar başka klasman. Ben onların baş altı olduğumuz belirtmek istiyorum. 1.sınıf 10 takım var ise ben taraftar,potansiyel,ekonomik olarak hemen arkalarında olduğumuz biliyorum.

sow u 12 ye bırakmaz fb sow için bile 15 istiyor dangalaklar

Arkadaş tarafımdan şikayet edilmiştir. Bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt