Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1. Sınıf Takımlar:

Barcelona, Real Madrid, Liverpool,Manchester Un. Arsenal,Chelsea, Bayern, Dortmund(?), Porto, Inter, Milan, Juventus

2. Sınıf Takımlar:

Roma, Lazio, A.Madrid, Sevilla, Valencia, Galatasaray, Lyon, Marsilya, PSG(?), City, Tottenham, Schalke, Ajax,PSV, Olympiakos,Shakhtar, Zenith, Shakhtar, CSKA, Pana vb.

ben Dortmund u unutmusum :D

bir sözlük yazarı..

son durumu söyleyeyim arkadaşlar, inter ve sniejder ile kesin olarak anlaşılmıştır. yazıldığı gibi tek problem sniejder'in reklam ve sponsorluk anlaşmasına istinaden alacağı geriye kalan ödeme tutarı ile inter ile aralarında anlaşmazlık var. (sneijder kendisine quaresma muamelesi yapa ınter'e bu parayı kaptırmak istemiyor) yani eğer sözleşme imzlarsa bu durumda ınter karlı çıkacak o da bunu istemiyor. süreç için kesin bir bilgi yok. sneijder bize teminat veriyor geleceğim diye bu yüzden sırf ınter'e inat 2 hafta daha var açıklaması yaptı gel gelelim sniejder aslında ingiltere'de oynamak istiyor gs'yi seçmesinin tek nedeni aslında ona en fazla teklifi verenin gs tarafı olması. bu hafta içinde gs'nin verdiği parayı ingiltere'de başka bir takım verirse sniejder oraya gider. futbolda söz verdik vs konuları- menajer oyunları haliyle çok fazla son dakikaya kadar herşey olabilir. bu nedenle de gs yönetiminde çelişkili açıklamalar gelebiliyor kimse %100 diyemiyor imza atılmadan da demiyecekler..

kaynak soracaklara gelirsek, 2008 yılında meira transferinin önceden haber veren almanya gs kültür derneği üyesi çok değerli bir abimizdir. son gelişmeler bunlardır.

not. ortada çok fazla bilgi kirliliği var ancak bütün bilgiler zaten ortada sadece çok karışık ve gerçekten yalan olan da çok söylem var.

not. fener devrede mi sorusuna istinaden, değil. bir kaç menajer bişeyler kıpırdatmış ancak o kadar, bu adam cl'de oynamak istiyor Gs 6 mio € vermiş olsaydı cl'de olmasaydı yine gelmezdi. ek olarak moratti ve ünal aysal iş konularında da iş birliği yapacaklar yani fener istesede alamaz. zaten de ilgilenmiyor.

fifa 2001'de takım güçleri çubuk sayısıyla gösteriliyordu.GS'ın 10 üzerinden 10 çubuğu vardı.Yaşımız gereği anca bunu hatırlıyabiliyoruz:D

ya 20.000 taraftarimiz toplansa teker teket TV8/BeyazTV/KanalTurk/TFF binalarini bassaaa sorun kalmaz .

Okan Suat Emre Hagi Popescu Capone Davala Şaş Ergün Taffarel K.Hakan Bülent Arif Hakan.

Bu 14 oyuncu içinde en ballısı şanslısı (yani bence takımın en zayıf taşıyıcı halkası) Arif, Hakan ve K.Hakan'dır. Bu 3 oyuncu yerine başka isimlerde olsaçok şey kaybetmezdik bana göre.

Nerede kaldı bu hayvan?Yeter lan!!Gelmezse tüm millet onun hesabını da karısına da küfür yazıyoruz

Şeref aydın bugün italyaya gidecek görüşme olacak diyordu yöneticilerle sneijder arasında var mi öyle birşey

Teşekkür ederim moderatörlere . O arkadaşı banladırlar. Kimse burada birbirine hakaret etmemeli .

bir sözlük yazarı..

son durumu söyleyeyim arkadaşlar, inter ve sniejder ile kesin olarak anlaşılmıştır. yazıldığı gibi tek problem sniejder'in reklam ve sponsorluk anlaşmasına istinaden alacağı geriye kalan ödeme tutarı ile inter ile aralarında anlaşmazlık var. (sneijder kendisine quaresma muamelesi yapa ınter'e bu parayı kaptırmak istemiyor) yani eğer sözleşme imzlarsa bu durumda ınter karlı çıkacak o da bunu istemiyor. süreç için kesin bir bilgi yok. sneijder bize teminat veriyor geleceğim diye bu yüzden sırf ınter'e inat 2 hafta daha var açıklaması yaptı gel gelelim sniejder aslında ingiltere'de oynamak istiyor gs'yi seçmesinin tek nedeni aslında ona en fazla teklifi verenin gs tarafı olması. bu hafta içinde gs'nin verdiği parayı ingiltere'de başka bir takım verirse sniejder oraya gider. futbolda söz verdik vs konuları- menajer oyunları haliyle çok fazla son dakikaya kadar herşey olabilir. bu nedenle de gs yönetiminde çelişkili açıklamalar gelebiliyor kimse %100 diyemiyor imza atılmadan da demiyecekler..

kaynak soracaklara gelirsek, 2008 yılında meira transferinin önceden haber veren almanya gs kültür derneği üyesi çok değerli bir abimizdir. son gelişmeler bunlardır.

not. ortada çok fazla bilgi kirliliği var ancak bütün bilgiler zaten ortada sadece çok karışık ve gerçekten yalan olan da çok söylem var.

not. fener devrede mi sorusuna istinaden, değil. bir kaç menajer bişeyler kıpırdatmış ancak o kadar, bu adam cl'de oynamak istiyor Gs 6 mio € vermiş olsaydı cl'de olmasaydı yine gelmezdi. ek olarak moratti ve ünal aysal iş konularında da iş birliği yapacaklar yani fener istesede alamaz. zaten de ilgilenmiyor.

ekrana teleskopla bakıyorum hala okuyamadım.

Haklı olduğunuz noktalar var elbet. Zaten kimse bir barcelona ,real olduğunu iddia etmiyor.Onlar başka klasman. Ben onların baş altı olduğumuz belirtmek istiyorum. 1.sınıf 10 takım var ise ben taraftar,potansiyel,ekonomik olarak hemen arkalarında olduğumuz biliyorum.

abi o zaman potansıyelı olan 2. sınıf takım oluyorsun ıste. bası ceken top class takımlar var onların altında kalıyorsun. Potansıyel elbette var. mesela bır ıtalyada 60 mıl ınsan varsa bu taraftar oranı ınter-juve-mılan-lazıo-fıo dıye cok bolunur. bızde safa saglam kutuplarda ayrıca Galatasarayın musluman ve dogu dunyasında daha cok potansıyelı var ama sadece potansıyel. su an ıcın kıyaslamak yersız bence

dün sneijderle interli yönetici görüscekti göya nerde bu italyan basını bi halt öğrenememislerdir kesin

Real sadece basit bir ornekti. Suan Robben'in olmadigi bir Bayern'de Shaqiri oynayabiliyor. Hala meseleyi idrak edemiyorsan bilahare yazabilirim.

ronaldo figolardan shaqiri ye mi geldik shaqiri 1.sınıf oyuncu ne zaman oldu saydığın kriterlere 2000lerin reali ve şuan ki barca dan başka uyan takım yok ne bayern ne arsenal milan juventus ... hiç biri 1. sınıf değil bu şartlarda

Rüyamda carlinhos bitmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt