Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.244
- 1.017
- 1.778
Cevap: Transfer Nöbeti
Shrek yazsaydin bari
Şıredır geldi mi
Shrek yazsaydin bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şıredır geldi mi
1. Sınıf Takımlar:
Barcelona, Real Madrid, Liverpool,Manchester Un. Arsenal,Chelsea, Bayern, Dortmund(?), Porto, Inter, Milan, Juventus
2. Sınıf Takımlar:
Roma, Lazio, A.Madrid, Sevilla, Valencia, Galatasaray, Lyon, Marsilya, PSG(?), City, Tottenham, Schalke, Ajax,PSV, Olympiakos,Shakhtar, Zenith, Shakhtar, CSKA, Pana vb.
Shrek yazsaydin bari![]()
Shrek yazsaydin bari![]()
bide dün Galatasaray taraftarı akıllı olsun gibilerinden birşeyler dedi mal.sen kimsin lan taraftara atar yapıyorsun.hem uçakla geliyor diyorlar sonrada Galatasaray taraftarı bize kızmasın diyorlarlar.
bir sözlük yazarı..
son durumu söyleyeyim arkadaşlar, inter ve sniejder ile kesin olarak anlaşılmıştır. yazıldığı gibi tek problem sniejder'in reklam ve sponsorluk anlaşmasına istinaden alacağı geriye kalan ödeme tutarı ile inter ile aralarında anlaşmazlık var. (sneijder kendisine quaresma muamelesi yapa ınter'e bu parayı kaptırmak istemiyor) yani eğer sözleşme imzlarsa bu durumda ınter karlı çıkacak o da bunu istemiyor. süreç için kesin bir bilgi yok. sneijder bize teminat veriyor geleceğim diye bu yüzden sırf ınter'e inat 2 hafta daha var açıklaması yaptı gel gelelim sniejder aslında ingiltere'de oynamak istiyor gs'yi seçmesinin tek nedeni aslında ona en fazla teklifi verenin gs tarafı olması. bu hafta içinde gs'nin verdiği parayı ingiltere'de başka bir takım verirse sniejder oraya gider. futbolda söz verdik vs konuları- menajer oyunları haliyle çok fazla son dakikaya kadar herşey olabilir. bu nedenle de gs yönetiminde çelişkili açıklamalar gelebiliyor kimse %100 diyemiyor imza atılmadan da demiyecekler..
kaynak soracaklara gelirsek, 2008 yılında meira transferinin önceden haber veren almanya gs kültür derneği üyesi çok değerli bir abimizdir. son gelişmeler bunlardır.
not. ortada çok fazla bilgi kirliliği var ancak bütün bilgiler zaten ortada sadece çok karışık ve gerçekten yalan olan da çok söylem var.
not. fener devrede mi sorusuna istinaden, değil. bir kaç menajer bişeyler kıpırdatmış ancak o kadar, bu adam cl'de oynamak istiyor Gs 6 mio € vermiş olsaydı cl'de olmasaydı yine gelmezdi. ek olarak moratti ve ünal aysal iş konularında da iş birliği yapacaklar yani fener istesede alamaz. zaten de ilgilenmiyor.
Haklı olduğunuz noktalar var elbet. Zaten kimse bir barcelona ,real olduğunu iddia etmiyor.Onlar başka klasman. Ben onların baş altı olduğumuz belirtmek istiyorum. 1.sınıf 10 takım var ise ben taraftar,potansiyel,ekonomik olarak hemen arkalarında olduğumuz biliyorum.
Real sadece basit bir ornekti. Suan Robben'in olmadigi bir Bayern'de Shaqiri oynayabiliyor. Hala meseleyi idrak edemiyorsan bilahare yazabilirim.
şu tiksindiriciliğe,şu rezilliğe bak be![]()
ya 20.000 taraftarimiz toplansa teker teket TV8/BeyazTV/KanalTurk/TFF binalarini bassaaa sorun kalmaz .