Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizde Emre Ç. var düşündüğünüz şeye bak:sad007:

bu kadar uzayacak ne vardı ne imaj hakkı o neymiş arkadaş.

kardesim o zaman once arkadas ol ortak noktalar yakalamaya calis kizla,biraz gizemli ol cok konusma onu konustur ,once tani yavas ol atlama hemen ..nasil erkerklerden hoslandigini ogren ... tarzini, giyim tarzini ,neler sever , bunlari ogren. ona gore davran :)

abi sen 25li yaşlardan bahsediyorsun ya ben lisedeyken en cok kim internette takiliyorsa o hoslanilirdi,en hizli kimse o kapardi, en cok kim konusursa gene o kapardi, en cok kimin bedava mesaji varsa o popülerdi :lol:

Abilerim hepinize çok teşekkürler şu bir kaç gün içinde bi adım atıcam sonucuda yazacağım buraya sağolun varolun ;)

simdikiler twitter falan iyi la, biz icq sorardık hammına kablonetin varsa kraldin, zengin gözüyle bakarlardi :asd::asd:

Sneijderi alamiyoz bari armagana kiz alak

Ahmet memet recep toplanin kiz istemeye gidiok :lol:

tartisilmasi icin degil ama yinede:

1. sinif takimlar:

real madrid, barcelona, chelsea, man utd, man city, arsenal, bayern munchen, porto, internazionale, ac milan, juventus

2. sinif takimlar:

psg, lyon, benfica, liverpool, tottenham, shakhtar, zenit, Galatasaray, Ajax, Atletico Madrid, Valencia, Roma, Lazio, Napoli filan falan.

simdi fanatik de olsak gercek bu...

Tottenham 2.sınıf takım falan değil. Man. City de 1.sınıf değil.

wesley gelirse yeni hagi olur diyen galatasaraylı var mı çok merak ediyorum. sneijder türkiyeye gelirse gelmiş geçmiş en iyi kariyerli futbolcu olur bence çünkü hagi de dahil türkiyeye gelen yıldızların hepsi artık kariyerinin sonlarına gelmiş veya gözden düşmüş, yıldızlığı sorgulanır hale gelmiş futbolculardı. buraya kadar benim için sıkıntı yok. ama hagi ile galatasarayın bağı çok farklıydı. hagi bizi sadece gösterdiği performansla kazanmadı. sahanın, tribünlerin, ulaşabileceği her yerin lideriydi hagi benim için. sneijder gelirse bunları yapabilir mi hep beraber göreceğiz. bana göre galatasaraya hagi gibi bir futbolcunun daha gelmesi çok zor siz bu konuda ne düşünürsünüz bilmiyorum. ama bizimki de bir heyecan işte umarım sneijderi galatasarayda izleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt