Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

s.a renktaşlar ... sneijder persmbe cumaya kalmıs gelmesi :S sizi heyecanlandırcak bir haber verim bari 2013-14 sezonu galatasarayımızın formaları : basic yaka kırmızı , v yaka parcalı , gri tonunda basic yaka formalar cıkacak =)

Takımı iyi yönetseydik o seviyelerde biraz daha tutabilseydik, ligimiz şikeli şaibeli olmasaydı bir de ülkeyi müteahhitler şikeciler hırsızlar yönetmeseydi evet 1.sınıf takım olabilirdik. O gemi kaçtı.

Şuan kim ne derse desin an itibariyle 3.sınıf takımız. 2 bile değil diyorum çünkü 2 olmak için 1-2 sene daha kasmamız lazım.

Hey gidi günler hey, askerden yeni gelmiştim anam kız arıyodu bana o zamanlar:D

Bir gelişme yok herhalde.Millet geyik yaptığına göre.

s.a renktaşlar ... sneijder persmbe cumaya kalmıs gelmesi :S sizi heyecanlandırcak bir haber verim bari 2013-14 sezonu galatasarayımızın formaları : basic yaka kırmızı , v yaka parcalı , gri tonunda basic yaka formalar cıkacak =)

hmm sql tskkrlr rnkts

Birazdan ortadaki bilgi kirliliğini tamamen kaldırmak için birşeyler yazacağım ve bu konuyla ilgili son kez dikkate almanızı rica ediyorum.

Biraz önce sırf içinde bulunduğumuz durum için, Ünal Aysal Başkanımızla birebir görüştüm.

Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, Tranfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık.

Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiç bir pürüz kalmadı, anlaştık !

Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun İnter Kulübü ile olan sözleşmesindeki detaylar...

Beklememizdeki tek neden bu, şu dakikadan sonra sadece imza atmasını bekliyoruz.

Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur.

Yazdıklarım birebir Başkanımızla yaptığım konuşmalardır.

Artık lütfen şu gazeteci bunu yazdı, bu tv bunu söyledi, bu yorumcu böyle dedi, bu işleri bir tarafa bırakalım

ve sadece resmi açıklamayı bekleyin, bu konuda kimseyede Galatasaray taraftarı olarak prim vermeyin...

Oguz Altay UA baskani ..

Bundan baska bir gelisme olmadi olmazda.

ibrahimseten

Demin Ünal Aysal'ı gördüm şansa; "Sneijder'de en ufak negatiflik yok ama Inter'den parasını tahsil edemiyor, cumaya dek transfer biter" dedi

Futbolice

Az once Ünal Aysal'i Büyükcekmece'de gordum ama yaninda Ibrahim Seten yoktu :/

Yalana bakalee ibrahim setenin oguz altaydan caldigi tweeti guye baskani gormus sormus , altta da futbolice yalanliyor haberini !!
:asd: irezil ibrahimmm

1. Sınıf Takımlar:

Barcelona, Real Madrid, Liverpool,Manchester Un. Arsenal,Chelsea, Bayern, Dortmund(?), Porto, Inter, Milan, Juventus

2. Sınıf Takımlar:

Roma, Lazio, A.Madrid, Sevilla, Valencia, Galatasaray, Lyon, Marsilya, PSG(?), City, Tottenham, Schalke, Ajax,PSV, Olympiakos,Shakhtar, Zenith, Shakhtar, CSKA, Pana vb.

Dortmund gir çık yapıyor o listeye Ömer. Sammerli-Mattheuslu o CL şampiyonu kadrodan sonra seri düşüşe geçtiler. Yeni yeni çıktılar piyasaya. Almanyayı değil genele bakarak konuşuyorum. Ama 1.sınıf aday olmaya yakın bir takım varsa o da Dortmunddur.

Bu arada Arsenal 1.sınıf takım falan değildir. Aynı Dortmund gibiler. 1.sınıf takımlar bellidir. Liverpool şuan kötü de olsa 1.sınıf takımdır bir süre daha devam ederlerse düşerler ancak.

ibrahimseten

Demin Ünal Aysal'ı gördüm şansa; "Sneijder'de en ufak negatiflik yok ama Inter'den parasını tahsil edemiyor, cumaya dek transfer biter" dedi

Futbolice

Az once Ünal Aysal'i Büyükcekmece'de gordum ama yaninda Ibrahim Seten yoktu :/

Yalana bakalee ibrahim setenin oguz altaydan caldigi tweeti guye baskani gormus sormus , altta da futbolice yalanliyor haberini !!
:asd: irezil ibrahimmm

Oguz'dan önce yazdi ilk tviti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt