- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: Transfer Nöbeti
Eyvallah
Üzülme ben veririm sana.![]()
Eyvallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzülme ben veririm sana.![]()
Né ßiLéyhiM ßé SévhqiLi..ÖyhLé qüzéL ßaqhtıN qhii qozLériMé ,,SévhMéqh dhéğiL, oLMéqh qéLdhi İçiMdhéN. :sad007:
Arkadaşlar hayati önemi haiz bir video. İzlemenizi tavsiye ederim.
Bu videoyu Herkes İzlesin ! | Facebook &type=2&theater

O zaman Inter parasini vermez iste. Cünkü 'zaten gidecek' diye bakar Inter olaya. Ama Sneijder parami verin yoksa gitmem gibi davraniyor.
Birinci sınıf takım değiliz, buna inanmak gerçekten komik. Club Brugge, Anderlecht, Psv, Celtic, Salzburg ayarında bir takımız Avrupa'nın gözünde. Genel itibariyle haklılar. Bakın Portekiz Ligi'ne, geçen sene üç tane yarı finalist çıkardılar Uefa'da. Porto 1. torbadan, Benfica ve Braga 2. torbadan giriyorlar CL'de. Sporting Lisbon hafife alınacak takım değil ama 1. sınıf takım olarak nitelendirilemezler. Çünkü oynadıkları lig üst düzey değil, aynı şekilde bizim de öyle. Lig kötü oldukça -ki ilelebet öyle olacak- 1. sınıf takım olamayız. Üstelik bizim gibi değiller, adamlar her sene Avrupa'da. Biz beş yıldır CL'ye katılamıyoruz.
Bu sneijder ne paragöz insanmis...
Alacakları birak yav...
dün havalimanına giden olmuşmu bu rasim denen zibidi yüzünden
Lan lafı ben söyledim Çağatay aynısını yazdı like ları o aldı, ahahahahahahha![]()
Lan lafı ben söyledim Çağatay aynısını yazdı like ları o aldı, ahahahahahahha![]()
bize imza atacağı belliyken de vermez.hadi vermedi gelmeyecek mi Sneijder.o zaman hiçbir takıma gitmez parayı almak için.
shNéijdhér qéLichéqh Mi ßéyhLér
dün havalimanına giden olmuşmu bu rasim denen zibidi yüzünden
Sneijder neden 'daha 2 hafta var - ben rahatim' diyor sence? Adam resmen 'yoksa kalacam' diyor, yani tehdit gibi birsey. Ve kalirsada Inter icin daha büyük sorun olur.
shNéijdhér qéLichéqh Mi ßéyhLér