Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O zaman Inter parasini vermez iste. Cünkü 'zaten gidecek' diye bakar Inter olaya. Ama Sneijder parami verin yoksa gitmem gibi davraniyor.

bize imza atacağı belliyken de vermez.hadi vermedi gelmeyecek mi Sneijder.o zaman hiçbir takıma gitmez parayı almak için.

selamun aleykum umutsuz vakalar

varmı içinizde bı delikanlı olayı ozetleyecek

shNéijdhér qéLichéqh Mi ßéyhLér

Birinci sınıf takım değiliz, buna inanmak gerçekten komik. Club Brugge, Anderlecht, Psv, Celtic, Salzburg ayarında bir takımız Avrupa'nın gözünde. Genel itibariyle haklılar. Bakın Portekiz Ligi'ne, geçen sene üç tane yarı finalist çıkardılar Uefa'da. Porto 1. torbadan, Benfica ve Braga 2. torbadan giriyorlar CL'de. Sporting Lisbon hafife alınacak takım değil ama 1. sınıf takım olarak nitelendirilemezler. Çünkü oynadıkları lig üst düzey değil, aynı şekilde bizim de öyle. Lig kötü oldukça -ki ilelebet öyle olacak- 1. sınıf takım olamayız. Üstelik bizim gibi değiller, adamlar her sene Avrupa'da. Biz beş yıldır CL'ye katılamıyoruz.

Zaten 2 bile değiliz şuan. Tekrar 2.sınıf olmamız için 1'lerin gözünü korkutan takım olabilmek için bu tempoda hatta üzerine koyarak daha iyi oyuncular alarak 1-2 yıldız oyuncu alarak 2.takım haline geliriz. CL'de üst üste iyi dereceler alıp altyapıyı oturtup maddi gelirleri giderlerin seviyesine en az çıkartırsak işte o zaman 1.sınıf oluruz. Ancak bu ülkede bunlar hayal. Gerçekten hayal. Müteahhitler yönetiyor ülkeyi.

sneijder transferinde tamamen murphy kanunları işliyor.

1. "Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir."
  2. "Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir."
  3. "Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır."
  4. "Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır."
  5. "Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır."
  6. "Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."
  7. "Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi."
  8. "Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir."
  9. "Çözülen her problem yeni problemler yaratır."

bize imza atacağı belliyken de vermez.hadi vermedi gelmeyecek mi Sneijder.o zaman hiçbir takıma gitmez parayı almak için.

Sneijder neden 'daha 2 hafta var - ben rahatim' diyor sence? Adam resmen 'yoksa kalacam' diyor, yani tehdit gibi birsey. Ve kalirsada Inter icin daha büyük sorun olur.

Sneijder neden 'daha 2 hafta var - ben rahatim' diyor sence? Adam resmen 'yoksa kalacam' diyor, yani tehdit gibi birsey. Ve kalirsada Inter icin daha büyük sorun olur.

e iyide parayı alınca gideceğini biliyor.o zaman yine sıkıntı çıkarır.sonuçta ben Galatasaray'a gidiyorum demesi için engel yok ortada.

Konuyla ilgili yakın çevresine bu transferin perşembe ya da cuma günü biteceğini açıklayan başkan Ünal Aysal da, "Inter ve kendisiyle bizim tarafımızdan hiçbir sorun yok. Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun Inter kulübüyle olan sözleşmesindeki detaylar. Bu yüzden transfer biraz sarktı ama 1-2 güne Sneijder'in imza atacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt