Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.508
- 679
- 2.048
Cevap: Transfer Nöbeti
しません
shNéijdhér qéLichéqh Mi ßéyhLér
しません
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shNéijdhér qéLichéqh Mi ßéyhLér
Konuyla ilgili yakın çevresine bu transferin perşembe ya da cuma günü biteceğini açıklayan başkan Ünal Aysal da, "Inter ve kendisiyle bizim tarafımızdan hiçbir sorun yok. Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun Inter kulübüyle olan sözleşmesindeki detaylar. Bu yüzden transfer biraz sarktı ama 1-2 güne Sneijder'in imza atacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.
Mert gitmişks:

qeliCeqh qnq therd eTHmhe sehn

e iyide parayı alınca gideceğini biliyor.o zaman yine sıkıntı çıkarır.sonuçta ben Galatasaray'a gidiyorum demesi için engel yok ortada.
abi sen yüreklere hitap ettin
ben boldlayip hem göze hem yürege :lol:
aahahaahahahahahahMoratti icin Galatasaray konusu belli degil demek ki. Sadece kulüpler icin belli. Zaten kendisi 'artik is Sneijder'e kalmis' diyordu. 'Bir an önce bitsin' diyordu. Mantiksal olarak belli olsada Sneijder köseye sIkIstiriyor bir yandan. Iyice karisik ya bu transfer.
Sneijder neden 'daha 2 hafta var - ben rahatim' diyor sence? Adam resmen 'yoksa kalacam' diyor, yani tehdit gibi birsey. Ve kalirsada Inter icin daha büyük sorun olur.
Hadi len.
taMaM zatéN ßéN ßurdhayhıM yhéNqé dhüN ßişéyhLér dhédhi twittérdha aMa ßuqüN ßi qéLişMé yh0qh 0rdhaNdha üşüyh0ruz shNéijdhér réyhish
Lan lafı ben söyledim Çağatay aynısını yazdı like ları o aldı, ahahahahahahha![]()
yok hacı böyle iş mi olur.çıksın desin geliyorum gelmiyorum bu nedir çocuk oyuncağı gibi.
Oldboy abi nbr ya![]()
yok hacı böyle iş mi olur.çıksın desin geliyorum gelmiyorum bu nedir çocuk oyuncağı gibi.