Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renktaşlar hepinize merhaba. Ben de iki senedir misafir olarak siteyi özellikle transfer dönemlerinde transfer forumunu takip ediyordum. Üyeliğim bugüne nasipmiş. Sneijder'ın transfer mevzusu tüm galatasaraylıları hatta dünya çapında birçok futbol severi meraklandırdı, heyecanlandırdı.Sneijder üst düzey bir futbolcu hem kariyer hem yetenek hem profesyonellik olarak üst düzey. Yalnız bana kalırsa bizim takım hücumumuz için kilidi açan maçları bir anda değiştiren, yeri geldiğinde topu alıp üç dört kişiyi geçip golü yapabilen özellikte değil. Yani selçuk stili bir oyuncu. Gole daha yakın, ayağı çok düzgün. Pasları muazzam. Ama birebirde adam eksiltme, dripling özellği ve fulesi zayıf. Belki interde realde bu özelliklere çok ihtiyaç olmadı. Öneünde çok kaliteli adam eksiltebilen forvetlerle oynadı. Bizde muhtemelen önünde burakla oynayacak çoğu zaman. Çok az iki forvetin arkasında amc olarak izleyebileceğiz. Genelde ikinci forvet olarak göreceğimizi düşünüyorum. İnşallah yanılırım ama oyunumuza level atlatacağını sanmıyorum şu durumda hala hücum hattında yardıran bir oyuncuya ihtiyaç var bence

Konuyla ilgili yakın çevresine bu transferin perşembe ya da cuma günü biteceğini açıklayan başkan Ünal Aysal da, "Inter ve kendisiyle bizim tarafımızdan hiçbir sorun yok. Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun Inter kulübüyle olan sözleşmesindeki detaylar. Bu yüzden transfer biraz sarktı ama 1-2 güne Sneijder'in imza atacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

daha tahmin ediyor ohooo

qeliCeqh qnq therd eTHmhe sehn

taMaM zatéN ßéN ßurdhayhıM yhéNqé dhüN ßişéyhLér dhédhi twittérdha aMa ßuqüN ßi qéLişMé yh0qh 0rdhaNdha üşüyh0ruz shNéijdhér réyhish

Refik Arkan,Sedat Doğan,Semih Haznedaroğlu gibi isimlerin beyanlarını okudukça Ali Dürüst'e sempati duymaya başladım. :asd:

e iyide parayı alınca gideceğini biliyor.o zaman yine sıkıntı çıkarır.sonuçta ben Galatasaray'a gidiyorum demesi için engel yok ortada.

Moratti icin Galatasaray konusu belli degil demek ki. Sadece kulüpler icin belli. Zaten kendisi 'artik is Sneijder'e kalmis' diyordu. 'Bir an önce bitsin' diyordu. Mantiksal olarak belli olsada Sneijder köseye sIkIstiriyor bir yandan. Iyice karisik ya bu transfer.

Moratti icin Galatasaray konusu belli degil demek ki. Sadece kulüpler icin belli. Zaten kendisi 'artik is Sneijder'e kalmis' diyordu. 'Bir an önce bitsin' diyordu. Mantiksal olarak belli olsada Sneijder köseye sIkIstiriyor bir yandan. Iyice karisik ya bu transfer.

yok hacı böyle iş mi olur.çıksın desin geliyorum gelmiyorum bu nedir çocuk oyuncağı gibi.

Sneijder neden 'daha 2 hafta var - ben rahatim' diyor sence? Adam resmen 'yoksa kalacam' diyor, yani tehdit gibi birsey. Ve kalirsada Inter icin daha büyük sorun olur.

ve bızede hagı olmak ıstıyorum lafı herseyı ozetlıyor

adam ınterle resmen savas halınde

zaten boyle bı oyuncuyu bırakmak,buyuk sorunların oldugunun gostergesı

moarrttı satıp kurtulmak ıstıyor

Oguz Altay riske girip duyum vermez,taraftari karsisina almak istemez.

Hayirli olsun bence.

yok hacı böyle iş mi olur.çıksın desin geliyorum gelmiyorum bu nedir çocuk oyuncağı gibi.

adam gelecegım dıyorkı bızımkılere beklıyor

bu saatten sonra baska takıma gıdecegını sanmıyorum

esı bıle deklare ettı sorun yok ama buyuk oyunlar donuyor dıye

Sneijderrr sen gel biz seni karindan 2 hafta uzak tutak , Yolanthe yenge LousiVuitton magzasinda alis veris esnasinda para ustunu almaya ugrasiyor anlasma yapiyor diyip 2 hafta gostermiyek ....

haksizmiyim ..
:sad007:

Keske dese, ama mutlaka parasini birakmadan gitmek istemiyor heralde. Moratti iyice sIkIldi Sneijder konusundan ve baya da sinirliydi aciklamalarinda. Yani Sneijder gitmeyerek tahrik ediyor ve ilk adami ondan bekliyor düsünüyorum ben.

Ne diyim ya, ben beklerim, gelsinde 30'una kadar beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt