Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.476
- 2.912
- 2.313
Cevap: Transfer Nöbeti
o sever öyle ön almayı abi
hele m.a.b verince kendinden geçer
Bu mesajınla ön aldın![]()
o sever öyle ön almayı abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He heee her (p)oku sen yapıyon önce zaten... Baş papatya....![]()
ne gitmesi lan yatıyodum ben o saatte
gidenlerin olduğunu öğrenince şaşırdım ama![]()
taMaM zatéN ßéN ßurdhayhıM yhéNqé dhüN ßişéyhLér dhédhi twittérdha aMa ßuqüN ßi qéLişMé yh0qh 0rdhaNdha üşüyh0ruz shNéijdhér réyhish
İyidir beya, sen napiyon beya?
Renktaşlar hepinize merhaba. Ben de iki senedir misafir olarak siteyi özellikle transfer dönemlerinde transfer forumunu takip ediyordum. Üyeliğim bugüne nasipmiş. Sneijder'ın transfer mevzusu tüm galatasaraylıları hatta dünya çapında birçok futbol severi meraklandırdı, heyecanlandırdı.Sneijder üst düzey bir futbolcu hem kariyer hem yetenek hem profesyonellik olarak üst düzey. Yalnız bana kalırsa bizim takım hücumumuz için kilidi açan maçları bir anda değiştiren, yeri geldiğinde topu alıp üç dört kişiyi geçip golü yapabilen özellikte değil. Yani selçuk stili bir oyuncu. Gole daha yakın, ayağı çok düzgün. Pasları muazzam. Ama birebirde adam eksiltme, dripling özellği ve fulesi zayıf. Belki interde realde bu özelliklere çok ihtiyaç olmadı. Öneünde çok kaliteli adam eksiltebilen forvetlerle oynadı. Bizde muhtemelen önünde burakla oynayacak çoğu zaman. Çok az iki forvetin arkasında amc olarak izleyebileceğiz. Genelde ikinci forvet olarak göreceğimizi düşünüyorum. İnşallah yanılırım ama oyunumuza level atlatacağını sanmıyorum şu durumda hala hücum hattında yardıran bir oyuncuya ihtiyaç var bence
adam gelecegım dıyorkı bızımkılere beklıyor
bu saatten sonra baska takıma gıdecegını sanmıyorum
esı bıle deklare ettı sorun yok ama buyuk oyunlar donuyor dıye
Oguz Altay riske girip duyum vermez,taraftari karsisina almak istemez.
Hayirli olsun bence.
Uyurken nasıl şaşırdın bi göstersene![]()
Oğuz Altay'ın söyledikleri duyum falan değil kardeş , birebir başkan'la görüşmesi..
Aynı beya,ne olsun.Akşama kadar çalış sonra gel bir halt yok.
vay abım nasılsın
Beklemekten oldur beter kop gel artık Wesley Sneijder
Bu arada fener belhandanın parasını ne yapcakmış bilen var mı?)