Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renktaşlar hepinize merhaba. Ben de iki senedir misafir olarak siteyi özellikle transfer dönemlerinde transfer forumunu takip ediyordum. Üyeliğim bugüne nasipmiş. Sneijder'ın transfer mevzusu tüm galatasaraylıları hatta dünya çapında birçok futbol severi meraklandırdı, heyecanlandırdı.Sneijder üst düzey bir futbolcu hem kariyer hem yetenek hem profesyonellik olarak üst düzey. Yalnız bana kalırsa bizim takım hücumumuz için kilidi açan maçları bir anda değiştiren, yeri geldiğinde topu alıp üç dört kişiyi geçip golü yapabilen özellikte değil. Yani selçuk stili bir oyuncu. Gole daha yakın, ayağı çok düzgün. Pasları muazzam. Ama birebirde adam eksiltme, dripling özellği ve fulesi zayıf. Belki interde realde bu özelliklere çok ihtiyaç olmadı. Öneünde çok kaliteli adam eksiltebilen forvetlerle oynadı. Bizde muhtemelen önünde burakla oynayacak çoğu zaman. Çok az iki forvetin arkasında amc olarak izleyebileceğiz. Genelde ikinci forvet olarak göreceğimizi düşünüyorum. İnşallah yanılırım ama oyunumuza level atlatacağını sanmıyorum şu durumda hala hücum hattında yardıran bir oyuncuya ihtiyaç var bence

:o

Taraftarı kandırmak bu. Refik Arkan, Bülent Tulun, Albayrak, Sedat Doğan vallahi verdi, süre verdiler. Hepsinin verdiği süre de doldu, hatta günler geçti. Yazık, böyle olmaz biri çıkıp süre verdiğimiz için hatalıyız çok özür dileriz demeli. Böyle aptal yerine konmak benim ağırıma gidiyor.

adam gelecegım dıyorkı bızımkılere beklıyor

bu saatten sonra baska takıma gıdecegını sanmıyorum

esı bıle deklare ettı sorun yok ama buyuk oyunlar donuyor dıye

atsın imzayı gitsin işine baksın sonra.hadi 2 ay sonra verdiler parayı ne olacak

Ucak yok mu beyler

Beklemekten olduk beter kop gel artık Wesley Sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt