Onur Şahan
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
sneıjderın sakatlık problemı ne durumda bilen varmı
ınterden berı gelen olay neki
sneıjderın sakatlık problemı ne durumda bilen varmı
ınterden berı gelen olay neki
Bize bu saatten sonra devsirme sol bek degil saglam bir sol bek lazim. Erman'in defansif anlamda o kadar iyi oldugunuda düsünmüyorum daha cok 3. bölgede is yapacak tipten bir oyuncu.Terim oyunlar sever. Erman Kilici#dan bi sol bek yapar mi? yapabilir![]()
Birde TRT spor'da bugün yabanci sayisi 3'e düssün diyorlardi. Ya arkadas bu beyinsizler bula bula türk futbolunu mu bulmus hayret birsey ya.
Terim oyunlar sever. Erman Kilici#dan bi sol bek yapar mi? yapabilir![]()
Birde TRT spor'da bugün yabanci sayisi 3'e düssün diyorlardi. Ya arkadas bu beyinsizler bula bula türk futbolunu mu bulmus hayret birsey ya.
birde cidden f.terimin transfer listesini 2 yildir merak ediyorum, sneijder bile listesinde 5.sirada ise bu adam kimi yazmis kardesim listeye.

Fatih Terim'in transfer politikasi beni korkutmuyor degil acikcasi.
Yabanci stoper - yabanci sol bek - yabanci kanat
E? Ciddi ciddi Sneijder'i satmaya niyetli galiba.
Lütfen sacmlamayin eger böyle birsey varsa lütfen.
heralde,iste bunu futbolu yoneten man kafalar anlamiyo.yaw simdi selcukun yerine biz neden adam alalim,almaya kalksak 30m£.sanki sinirlama geldiginde h.ali coentrao gibi sabri alves gibi sicrama yapacak.bunlarin sifatina tüküreyim benBenim bildiğim yabancıyı sınırlıyorsan alt yapılara Almanya gibi inanılmaz bir yatırım yaparsın. ki Almanya bunu yaparken yabancı sınırı koymamıştı yine. Bunu yapmayacaksan eğer yabancı sınırını koymak kulüplerin önünde oluşan engelden öteye gitmez. Böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar sonra Avrupa da başarı bekliyorlar. Arkadaş 10 yıl da bir jenerasyon çıkarıyorsun işte. o da max Yarı final oynadı. Serbest bırak sen yabancıyı. Yap alt yapılara yatırımlarını. iyi olan yerli oyuncu zaten oynar. Kimse yabancı meraklısı değil.
Benim bildiğim yabancıyı sınırlıyorsan alt yapılara Almanya gibi inanılmaz bir yatırım yaparsın. ki Almanya bunu yaparken yabancı sınırı koymamıştı yine. Bunu yapmayacaksan eğer yabancı sınırını koymak kulüplerin önünde oluşan engelden öteye gitmez. Böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar sonra Avrupa da başarı bekliyorlar. Arkadaş 10 yıl da bir jenerasyon çıkarıyorsun işte. o da max Yarı final oynadı. Serbest bırak sen yabancıyı. Yap alt yapılara yatırımlarını. iyi olan yerli oyuncu zaten oynar. Kimse yabancı meraklısı değil.
resmen uçacaktım aptala
3 olsunda sonra lıg neden ızlenmıyor dıye aglarlar
Terim oyunlar sever. Erman Kilici#dan bi sol bek yapar mi? yapabilir![]()
o listeyi tuvalete atarim sifonu cekmem,her seferinde iserim o listenin ustuneChadli ve Carlinhos listede Sneijderden üstte olan oyunculardı geçen sene abi.
heralde,iste bunu futbolu yoneten man kafalar anlamiyo.yaw simdi selcukun yerine biz neden adam alalim,almaya kalksak 30m£.sanki sinirlama geldiginde h.ali coentrao gibi sabri alves gibi sicrama yapacak.bunlarin sifatina tüküreyim ben